Igen, nekem is az a tapasztalatom, hogy a kölcsönzős filmeknek mostoha sorsot szánt a jóisten. Én is csak ámulok, emberek hogy képesek így bánni valamivel. Pörköltszaft, ujjlenyomat, repedés, törés, 1 hétig nem hozza vissza aztán meg jobb is lett volna ha nála marad, stb... Én lehet hogy így lettem nevelve de hímes tojásként kezelem nemcsak a saját lemezeimet, hanem a kölcsönzőit is. Persze így vagyok a cuccosommal is. Tisztogatom az erősítőt, cd-t, dvd-t, mindent, mert ugye ismerős a helyzet hogy letakarítod a műszaki cikkeidet és lám 15 perc múlva ugyanolyan dzsuvás minden. De ez már más topik témája is lehetne...
0
2003. október 15., szerda 20:52
68
az első alkalom mindig maradandó és élénygazdag, melyre örömmel emlékszik vissza az ember! :)
0
2003. október 15., szerda 16:04
4792
"A DVD kivenni a tokbol."
Csak érzéssel........ és akkor minden rendben. :)
0
2003. október 15., szerda 0:52
68
"A DVD kivenni a tokbol."
huhh bizony. emléxem, egyik első lemezem volt a dupla fekete tokdizájnos MIB luxus változat vagymi. na mire kivettem belőle a lemezt leizzadtam, remegett a kezem és kiszáradt a szám, de sikerült. veszett pattentos egy tokfajta (volt) az!!! ellenben manapság, pl szegény keresztapa tokja nulla. oly könnyen elpattant első kivételnél, hogy már nem a díszdobozában figyel.
0
2003. október 14., kedd 19:16
7
ez mashol is igy van. Egy PC alapu hazimozinal nem nagy gond, mert itt ugyis minden eloször a merevlemezre kerül, de azert bizonyossan bosszanto. Nekem is egyszer megtörtent. Hazahoztam a DVD, este megneztem. Masnap kiveszem a gepböl: mar csak a matrica tartotta össze a korongot. Ki nem talalnatok mi vol a lemez cime:UNBREAKABLE! Jot nevettünk a kölcsönzöben, mikor a pofa megkerdezte:es mit is törtel össze?
Ezen addig nem is szabad csodallkozni amig sokan nem tanultak meg a DVD-zes elsö lepeset: A DVD kivenni a tokbol.
0
2003. október 14., kedd 18:02
68
én csak annyit mondanék ezzel kapcsolatban, hogy a megjelenés első napján érdemes kikölcsönözni amit meg akarsz nézni, mert ennyi primitív tapló gerinctelen pöcsöt én még nem láttam, akik sorban teszik tönkre a kölcsönzői lemezeket. az még hagyján hogy mindegyik ujjlenyomatok tucatjaitól fakó, tele van karcolással, de nem ritka hogy már ide sem adják a lemezt, met kettétört, vagy mert véletlenül egy illataromagyertya (!!!!) felett helyezték el és kiolvasztották a szélét... nemtom máshol is így van ez, vagy csak az én kis miskolci környékem lakói ilyen peckek... úgyhogy tanultam a helyzetből. megjelenés napjára félrerakatok mindent, megkímélve magam az őrjöngésekől..:)
0
2003. október 13., hétfő 20:31
7
Ezt azert nem ketszer akartam beirni. Bocs. Kitörülne valaki? Köszi EAX
0
2003. október 13., hétfő 20:27
7
Sziasztok! Nekem halvany fogalmam nincs hogy ez magyarorszagon hogy müködik , de ha valakit erdekel elmondom hogy milyen a helyzet külföldön.(nemetorszag) A normal ar kb.3-3,5 € között mozog 24 orara. Ezen kivül van meg ket lehetöseg olcsobban a korongokhoz jutni. 1. Könyvtarak - kb 16€ evi tagsagi -> cca.500DVD, egyszerre csak 2 darab max. 1hetre. Hatrany: többnyire öregebb DVD, gyerekfilmek, nincsenek 18 as kiadasok.
2. 24 oras CINEBANK kölcsönzö - a DVD kölcsönzöi ara attol függ hogy menyi idö mulva viszem vissza. 3 ora 1€, ujdonsagok 1,30€ 6 ora 1,30€, ujdonsagok 1,60€ es igy tovabb
En többnyire 6 darabot viszek, gyorsan megnezem, es meg 3 ora eltelte elött visszaviszem
0
2003. október 13., hétfő 20:24
7
Sziasztok! Nekem halvany fogalmam nincs hogy ez magyarorszagon hogy müködik , de ha valakit erdekel elmondom hogy milyen a helyzet külföldön.(nemetorszag) A normal ar kb.3-3,5 € között mozog 24 orara. Ezen kivül van meg ket lehetöseg olcsobban a korongokhoz jutni. 1. Könyvtarak - kb 16€ evi tagsagi -> cca.500DVD, egyszerre csak 2 darab max. 1hetre. Hatrany: többnyire öregebb DVD, gyerekfilmek, nincsenek 18 as kiadasok.
2. 24 oras CINEBANK kölcsönzö - a DVD kölcsönzöi ara attol függ hogy menyi idö mulva viszem vissza. 3 ora 1€, ujdonsagok 1,30€ 6 ora 1,30€, ujdonsagok 1,60€ es igy tovabb
En többnyire 6 darabot viszek, gyorsan megnezem, es meg 3 ora eltelte elött visszaviszem
0
2001. szeptember 25., kedd 23:12
230
Csak a "fekete" kölcsönzők az igaziak, mert olcsóbbak (500/2nap), hatalmas választék (többszáz R1-R2es film) és ha ismernek nincs letét. Persze csak egy kezesen keresztül lehet bejütni a "kőr"-be.
0
2001. szeptember 25., kedd 13:39
2
Sziasztok!
Érdekelne atapasztalatoto DVD kölcsönzés terén. Melyik kölcsönzőt ajánljátok, hol van, stb. Remélem másnak is hasznos lesz.