Keresés

Caesar Film International

2009. április 30., csütörtök 23:14
Üdv Mindenkinek, egy hosszabb betegeskedés után újra itt... :)

Igyekszem válaszolni az időközben feltett kérdésekre.

Köszönöm.
0
2009. április 30., csütörtök 10:32
HURRAAA!

GRATULALOK Ceasar Film!!!

MEGJELENT A Belmondo: Kivulallo es a Javithatatlan c film is. Mindketto eredeti szinkronnal. Mar be is szereztem. Tokeletes kiadas. Nekem nagyon tetszik.

Megegyszer gratulalok es elismeresem!!
0
2009. április 26., vasárnap 18:07
Kedves Caesar Film!

Mi a helyzet a februárra beígért díszdobozokkal és az azokhoz kapcsolódó - egyébként 2008. december 5-én meghírdetett - egyforintos akcióval??

Megköszönném a választ.
0
2009. április 26., vasárnap 16:42
Érdeklődnék, hogy a Good-bye, Emanuelle!-ből is jön majd szinkronos újrakiadás? Vagy esetleg csak a B-Roll adja ki újra, aki elkezdte kiadni a sorozatot...
0
2009. április 19., vasárnap 22:19
Én már megtaláltam a Saturnban. Meg is vettem. Ha az Xpress csak a nagy pénzt hozó filmekre összpontosít, a többit meg majd valamikor elkezdi terjeszteni, akkot megveszem máshol. Nekem mindegy, hol költöm a pénzem. Nekik eszerint nem számít, mert rétegfilmeket nézek. Engem ez nem ahggaszt. Megszereztem.
0
2009. április 19., vasárnap 10:28
Én írtam a Ceasar-nak, kb. két hete. Válasz eddig semmi. Én azt mondom ki kell várni. Az Ég veled, barátom! film adatlapján linkeltek be egy dvd blogot a megjelentetésekről, hát hónapos csúszások vannak. Ki kell várni, ás lehetőség nincs, ja és járni az üzleteket, már ha van ideje az embernek.
0
2009. április 15., szerda 1:14
Kedves Caesar!

Nagyon eltüntél.Még nem kaptam választ a már korábban feltett kérdésre,
miszerint a feliratos kiadású Belmondo, és egyéb filmeket becserélitek térítésmentesen szinkronos változatokra.Szerintem mások is érdekeltek
lennének az ügyben.
0
2009. április 15., szerda 0:08
A digipackok és a kívülálló is nemsokára megjelenik.
0
2009. április 14., kedd 14:37
en meg jobban orulnek ha megjelenne az Alvilag Kiralya es a Kivulallo is szinkronosan. :-)
0
2009. április 12., vasárnap 17:47
Tegnap volt szerencsém megvásárolni a Két nap az élet című új DVD-t.

Legnagyobb értéke, hogy az 1966-ban készült Pannóniás szinkron került rá.
A magyar hangsáv sajnos nem valami jó minőségű, néhol megcsúszik, serceg, elég tompa, kicsit halk, túlvezérelt és néhol nehezen érthető.
Mindenesetre elismerésem a kiadónak, hogy felkutatták és rátették a lemezre ezt az értékes szinkront.

A DVD tok az egyik legrosszabb minőségű, bár ez engem nem érdekel. A film maga pedig unalmas, csak a szinkron miatt néztem meg :)

Ami pedig hiba, hogy a feliratválasztás el van programozva, legalábbis defaultként a magyar hangsáv van bekapcsolva, és ha a menüben kiválasztom, hogy "felirat ki", akkor is bekapcsolva hagyta. Csak a távirányítóval tudtam lekapcsolni, ill. számítógépen is kipróbáltam, és ott is tapasztaltam a hibát.
De nem baj, ez legyen a legnagyobb hiba ennyi pénzért :)
0
2009. április 12., vasárnap 14:48
Én úgy érzem, hogy a díszdobozok egy-két hét múlva megérkeznek... Jók szoktak lenni a megérzéseim! :-)
0
2009. április 12., vasárnap 12:06
Ezzel a pesszimista, mégis huncutul somolygó aláírással szerintem már meg is válaszoltad a kérdést. :) Ők is csak vártak és vártak, hiába.....
0
2009. április 12., vasárnap 3:56
Kedves Caesar Film!

Mi a helyzet a februárra beígért díszdobozokkal és az azokhoz kapcsolódó - egyébként 2008. december 5-én meghírdetett - egyforintos akcióval??

Köszönöm a választ.

Üdvözlettel:

Estragon és Vladimir :-)
0
2009. április 6., hétfő 21:02
Kedves Caesar-ok!

A hatalmas hanggal beharangozott "Ég veled, barátom" állítólag másfél hete megjelent, mégsem érhető el sehol!!!!!!!!!!!!!
0
2009. április 5., vasárnap 0:59
Kedves CAESAR Film!

Tervezitek mostanában az Alain Resnais-Belmondo: Stavisky című 1974 es filmet kiadni?

Kössz.
0
2009. március 31., kedd 22:10
Igen, pontosan erre gondoltam, mint korábban is írtam az 1020-as HSZ-ben...
0
2009. március 31., kedd 22:08
A Vörös kör első kiadását nyugodtan nevezhetjük hibásnak
0
2009. március 31., kedd 18:27
Plusz a hibás kiadványoknál...
0
2009. március 31., kedd 17:50
Tudtommal szinkront ígérő borítók esetén került ez szóba.
0
2009. március 31., kedd 2:09
Az Ég veled, barátom! (Delon) mellett nekem is a polcon hever a Két nap az élet, Az ellenségem holtteste, A fejvadász, A javíthatatlan és A kívülálló, hogy az egyelőre szinkronnal ki nem adott A nagy vakációról (Funes) ne is beszéljek. Így ezúton én is kérdezném a T. Kiadót, létezik-e ez a lehetőség, bár emlékeim szerint néhány hónapja mintha reagált volna itt a fórumon a Caesar képviselője.
0
2009. március 30., hétfő 18:04
Ezt jogos volt kiadni,hiszen Bronsont eleve szinkronizálták.
0
2009. március 30., hétfő 14:55
Teljes mértékben átérzem a fájdalmat! De az talán reményt adhat hogyha az mtv-nek nincs meg egy adott film szinkronja, és az megjelenik dvd-n, és mondjuk valamelyik rajongónak megvan az a szinkron, és eljuttatja a kiadónak, akkor rá tud kerülni a dvd-re, és akkor fenn marad az utókor számára is. Ezért alakult meg az Egyesületünk is, hogy tegyünk valamit a nagy betűs Magyar Szinkronért. Az Ellenségem holtteste dvd-n fel is vagyunk tüntetve mint partner. :) Nagy köszönet ezért is a kiadónak! A Gáti Oszkáros szinkronhoz adtuk meg a segítséget.
0
2009. március 30., hétfő 13:25
őrület, nekem megvan a Gyilkosság telefonhívásra Pannóniás szinkronja, ha érdekel.
0
2009. március 30., hétfő 13:19
Ez csak egy csepp a tengerben. Faj a szivem, ha belegondolok, mennyi jo szinkront hagyott az MTV szetrohadni a pinceben. Aki ismeri az MTV finanszirozasat az tudja, mirol beszelek. Kedves politikusaink ezt is kezukbe vettek. Faszan tonkreteszik ezt az apro kis kulturankat is. A totalis igenytelenseg tatong mindenhol. "Nem baj, rohadjon... Jo lesz a celebeknek az uj roman szinkron is." Igy indult az MGM mozicsatorna es igy vegzi az MTV. Minden tonkre fog menni es addig kell ra lecsapni, amig meg megy. Szereny ertesuleseim szerint megrohadt a Gyilkossag Telefonhivasra eredeti pannonias szinkronja is. Minden pannonias szinkront hegynak belerohadni a raktarba. FAJDALMAS.
0
2009. március 30., hétfő 13:10
Szerintem vagyunk elég sokan, akik nem szívesen néznének meg külföldi filmeket szinkronnal (én egyáltalán nem nézek így filmet), így előre is köszönet a kiadónak, ha gondolna a feliratozásra is, remélem a Vörös kör mostani új kiadásán elérhető lesz eredeti nyelv és felirat is, ahogy a linkre kattintva olvasható is. És, ami még nem elhanyagolható, normális minőségű felirat. Az utóbbi hónapokban több olyan dvd-t is láttam (Menzel: Bűntény a leányiskolában, Szeszélyes nyár, Melville: Az áruló, illetve a legigénytelenebb a Tótumfaktum, amiről minden hiányzik, ami a filmnézéshez kellene), aminek inkább újragyártottam saját feliratot, mint végignéztem volna. Az már rendben, hogy az "igényes szinkron" már elvárás, de jó lenne, ha az igényes felirat is azzá válna! De köszönet a kiadónak a szebb újrakiadásokért!
0