Keresés

hűség-akció

2002. augusztus 14., szerda 1:22
Elméletileg igen, ha tényleg ebben a sorrendben jelennek meg a filmek. De ha csúszik az Egy csodálatos elme (ami nem kizárt), és mondjuk egy napon jelenik meg a Szörny Rt.-vel, ami esetleg 1-2 nappal korábban a piacra kerülhet (ez sem kizárt), akkor ha valakinél nincs élő rendelés mindhárom filmre a rendszer nem tudja levonni a kedvezményt.
0
2002. augusztus 14., szerda 1:07
Kedves Xpress!
Az érdekelne, ha én most megrendelem a GYU-t,majd mikor az megjelent akkor a Csodálatos elmét, majd ha az is megjelent csak aztán a Monster Inc.-t, akkor is érvényes a kedvezvény?
0
2002. augusztus 13., kedd 18:12
Azt hiszem, mint többszörös rendelője  csak jót tudok irni az X-press megbizhatóságról, szállitási pontosságáról és árképzéséről. Remélem továbbiakban több ilyen hűség akciójuk is lesz.
0
2002. augusztus 13., kedd 1:38
Na muszály ehhez a témához is hozzászólnom és nekem is megvédenem az XPress.hu-t, mert tényleg nem érdemelték meg a kritikát.
A legfontosabb, hogy a gesztust érdemes értékelni, nevezetesen azt, hogy aki hajlandó sok pénzt elkölteni azt honorálják. Én úgy gondolom, hogy akkor sem szólhatnánk egy szót sem, ha mondjuk 5 vagy akár több film vásárlásához kötnék a kedvezményt, hiszen nem sok helyen találni ilyen fogyasztóbarát megközelítést. Menj el mondjuk a Media Markt-ba és vedd meg ott a 3 filmet, megnézheted, mit kapsz... (kettőt ha el nem ugrasz ráadásul minden bizonnyal hatalmas felárat fizetsz ki...).
A másik, hogy a "fizetési módok" topicban beírt hozzászólásom kapcsán igen hosszas beszélgetést volt alkalmam folytatni az XPressesekkel (amúgy azért hívtak fel, mert a fórumban azt írtam, hogy "problémám" volt az XPressel! - ezért külön elismerés és dícséret jár, hogy azonnal felhívtak érdeklődni, hogy pontosam mi is az... ...ezt sem mindenhol kapja meg az ember) aminek kapcsán kiderült, hogy a tisztelt forgalmazó cégek meglehetősen szűkre szabják a terjesztők lehetőségeit, főképp árban. Erre én is csak azt tudtam javasolni, hogy ha máshogy nem, hát akár gesztus értékű vásárlóknak tett extra szolgáltatással, spéci kedvezménnyel mutassák, jelezzék a fogyaszók felé definiált és szándékolt elkötelezettégüket. Azt gondolom, hogy ez a hűség akció is vmi ilyesmi lehet, amiért mégegyszer mondom, köszönet járna, nem pedig már elnézést, de "fikázás".
0
2002. augusztus 12., hétfő 19:43
semmi gond xpress, csak kedves druszám ismét megcsillogtatja fényes elméjét és kedves modorát:)
0
2002. augusztus 12., hétfő 19:22
Természetesen "értékelik"-et akartam írni... Bocs
0
2002. augusztus 12., hétfő 19:21
Bravó Xpress! Én korrektnek és nagyon vásárlóbarátnak érzem az akciót! (Dacára annak, hogy én nem részesülök majd belőle, mert a 3 film közül csak 2 érdekel.) Úgy érzem, hogy az igazi törzsvásárlók a gesztust is értékel majd...
0
2002. augusztus 12., hétfő 17:27
Kedves Zsolti!

Tényleg nagyon sajnáljuk, ha egy olyan akciónkat, amit gesztusnak szántunk, Te etikátlannak és átgondolatlannak gondolsz.
Hidd el, hogy a kedvezmény miatt nem adunk majd el annyival többet a három filmből, hogy összességében több nyereségünk legyen, mint amennyi az "akció" nélkül lenne - hiszen éppen azért gondoltunk az engedményre, mert láttuk, hogy nagyon sok vevőnk megrendelte mindhárom filmet. (Éppen Te írtad, hogy ezeket a filmeket sokan akkor is megvásárolnák, ha nem lenne ez az akció.) Tehát megtehettük volna, hogy ülünk a babérjainkon és annyiért küldjük ki mindenkinek a filmeket, amennyiért megrendelte. De nem ezt tesszük. Szerintem ez nem etikátlan.
Igen, A GYŰRŰK URA KÉTLEMEZES VÁLTOZATÁNAK megvásárlása feltétele az akciónak, mivel ez a film egyike annak a három nagynak, amelyik azon a héten megjelenik. A 30 perccel hosszabb változat elméletileg ugyanaz a film, de nem ugyanaz a termék. Az egy negyed év múlva megjelenő termék, amelyet elég nehéz lenne hozzákötni egy augusztus végi akcióhoz, különösen úgy, hogy a korábban megjelenő filmet (Szörny Rt.) adjuk nagy kedvezménnyel. Mi a garancia arra, hogy akiknek kiküldjük szeptember 3.-án nagyker. áron az akciós lemezt (amit így az általunk 599 Ft-ban maximalizált, de ténylegesen nekünk többe kerülő postai és csomagolási költségek miatt minimális ráfizetéssel tudunk csak megtenni), azok nem mondják le esetleg a későbbi 4 lemezes Gyűrűk Ura rendelést, ami tulajdonképpen részünkre az akció fedezetéül szolgálna?
Nem hiszem, hogy átgondolatlan volt az akciónk, mert előre sejtettük, hogy lesznek hasonló felvetések, de igazából nem hiszem, hogy lehetne olyan akciót meghirdetni, amivel kapcsolatban ne éreznék néhányan hátrányosan megkülönböztetve magukat.
Azt kellene elfogadni és átgondolni mindenkinek, hogy nem bizonyos címekhez kötődő akcióról van szó, hanem egy hét megjelenéséhez kötődő promócióról. A Gyűrűk Ura helyett betehettük volna a szintén aznap megjelenő A HARCOSOK-at is, de akkor ugyancsak leszűkítettük volna a potenciális kedvezményezettek körét :)
Szóval próbáljátok a dolgok jó oldalát nézni. Sok mozgásterünk nincs (ha ismernétek a nagykereskedelmi árakat, akkor ezzel Ti is tisztában lennétek), de azért igyekszünk olyan akciókat  szervezni, kedvezményeket adni, hogy még mindig vonzó legyen itt vásárolni.
0
2002. augusztus 12., hétfő 17:10
Nem hiszem, hogy tényleg nem érted!
0
2002. augusztus 12., hétfő 16:47
Kedves Xpress,

Vilagos, hogy nem a GYU akciojarol van szo. De megvasarlasa a reszvetel egyik FELTETELE. Szeretnem magamenak tudni mindharom filmet, meg is rendeltem oket. Vagy a 30 perccel hosszabb valtozat eseteben mar nem ugyanarrol a filmrol van szo?
Ezen filmeket sokunk akkor is megvasarolna, ha egy napon jelennenek meg, akciotok nelkul.
A Star Wars, vagy a Vissza a jövőbe remek pelda, ezek eseteben nem lenne semmi ellenvetesem, hiszen, ha jol tudom, csak egyfele formatumban kerulnek kiadasra!
Elnezest, de nem fair, hanem egy atgondolatlan es kisse etikatlan akciorol van igy szo!

Tisztelettel,
zsolti

Ui.: Meg mindig nem az 500 Ft-rol vitatkozom!
Reszemrol ennyi :o)))
0
2002. augusztus 12., hétfő 15:23
Kedves Zsolt!
Ezúttal nem kifejezetten A Gyűrűk Ura film megvásárlása az, ami miatt az akciót kitaláltuk.
Az alapgondolat az volt, amit a levélben is megírtunk, vagyis lesz egy olyan hét, amikor három külön-külön is nagyágyúnak számító film jelenik meg szinte egyszerre. Már az előrendelésekből is kiderült, hogy sok vásárlónk mindhárom filmet szeretné magáénak tudni, ezért gondoltuk úgy, hogy ezt a lehetőségeink keretein belül valamilyen módon megháláljuk nekik. Ezért döntöttünk úgy, hogy azok, akik ilyen komoly kiadásba verik magukat, azoknak az egyik filmet úgy küldjük el, hogy mi nem keresünk rajta - szerintem fair ajánlat.
A lényeg az, hogy nem elsősorban Gyűrűk Ura akcióról van szó - ha a Star Wars, vagy a Vissza a jövőbe jelenne meg azon a héten és nem a Gyűrűk Ura 2 lemezes változata, akkor is valószínűleg ugyanilyen akciót hirdettünk volna meg.
Elnézést azoktól, akik ezt diszkriminációnak tekintik, de nem annak szánjuk - remélem ebből kiderült.
0
2002. augusztus 12., hétfő 15:05
Kedves Xpress!

Orommel vettuk emiledet, miszerint 20%  kedvezmennyel meg lehet rendelni a Szorny Rt cimu filmet, ha megrendeljuk a masik, vele nagyjabol egy idoben megjeleno, ket nagy aszt is. Nos, az Egy csodalatos elmet mar reg megrendeltem, nemkulonben a Gyuruk urat is. Nade: en, ahogy rajtam kivul meg jonehanyan, a BOVITETT, 4 dvd-s valtozatot szeretnem megvasarolni! Ez ugye csak november vegen fog megjelenni, igy tehat nem vehetek reszt akciotokban (legalabbis nem olvastam utalast erre vonatkozoan). Hangsulyozom, nem a (jelen esetben) 570 Ft osszegerol van szo, hanem kicsit diszkriminalva erezhetik magukat azok, akik a GYU eseteben a "dragabb" vagy "legdragabb" valtozatot rendelik meg!

Koszonom a figyelmet,
zsolti
0