Nekem meg van az olasz kiadás de azon csak Surround angol van! Csak az Olasz DTS rajta! :))))) Ya és az a játék frankó volna! :))) Egyébként én is türelmetlenül várom a megjelenését! :))) Remélem még ebben az évben YÖN! :))
0
2002. augusztus 15., csütörtök 4:29
48
Köszi Magoo megkerestem (végülis logikus lett volna :)! Még vagy fél évvel ezelőtt, amikor érdeklődtem, idén év végére jósolták a megjelenését! Remélem nagyobb valószínűséggel fog bejönni, mint szegény A. Szilárd apánk jóslatai (bocsi :) mert már nagyon várom A magyar szinkron nekem nem lényeg, de nagyon remélem, hogy DTS angol lesz rajta, mert én annak vagyok a FAN-ja!!! És esetleg rárakhatnak pár "hova öntsük a Gallon vizet" játékot :)))
0
2002. augusztus 15., csütörtök 2:35
471
YO Zolhy! :))) Na figyi én már érdeklődtem e téren egy kicsit az Xpress-nél! :) Engem is nagyon érdekel! :))) a Megjelenések fórumban van valahol a válasz is! Ha lusta vagy meg keresni akkor elmondom a lényeget! :)Nagyjából az derült ki hogy ELKÉPZELHETŐ hogy a közeljövőben meg jelenik sőt ha megjelenik akkor úgy néz ki hogy lesz rajta szinkron is! :))))) Nagyjából ennyi! részletek a Megjelenésekben! :))))))))))
0
2002. augusztus 14., szerda 14:38
48
Sziasztok!
Tud bárki bármi bíztató infót a Die Hard 3. magyarországi megjelenéséről???