Keresés

Die Hard I - II extra változat

2002. szeptember 11., szerda 10:54
Én is az Xpressztől rendeltem és semmi gondom nem volt vele. DTS hangsávval hallgattam a DD-t nem próbáltam.
Inkább írjátok már meg, hogy milyen DVD lejátszó erősítő párosításotok van! És lehetőleg próbáljátok ki egy haverotoknál is a "hibás" lemezt" ha módotok van rá.
0
2002. szeptember 8., vasárnap 19:26
Igazad van Red5, bocs hogy nem válaszoltam, csak mostanában eléggé nehezen jutok net-hez, és akkor is csak pár percre...
Szóval sajnos nem meléxem pontosan, hogy hol volt már a fekete-fehér rész, mert annyira ideges voltam, de valahol a helikopter lezuhanása környékén...
bocs még1szer
0
2002. augusztus 24., szombat 21:27
Nekem is megvan, de semmi hiba nincs vele. Itt még senkit sem láttam panaszkodni, úgyhogy szerintem rendeld meg az Xpress-től...
0
2002. augusztus 24., szombat 1:09
Hééé zolhy én alant voltam olyan kedves, hogy hozzászóltam az általad felvetett témához, és érdekelne a válaszod, úgyhogy tisztelj már meg azzal, hogy nem nézel át rajta és megválaszolod! Köszi...
0
2002. augusztus 23., péntek 21:31
Héééé srácok, ennyire nem vette meg senki a Die Hard DVD-t???
Vagy miért nem segítetek nekem???

Közben annyi történt, hogy rájöttem ,hogy a II.-résznél is ugyan olyan szar a DTS hangság, a tünet u.az, csak kevesebbszer

Amikor visszavittem 2odszor, a srác is mondta, hogy már elég sokan visszahozták, ezért inkább vettem helyette 2másik király filmet...

Persze ezt nem pótolja semmi, ezért pls, ha van vkinek ötlete, hogy hol érdemes megvenni, ahol nem lesz ilyen hiba (esetleg meg tudom hallgatni vásárláskor), írjon pls
Vagy minden MO-ra érkezett példány tipushibás???

köszi
0
2002. augusztus 18., vasárnap 22:09
Én is most vettem, s egy enyhe sípolást én is tapasztaltam egy idő után DD hangnál.
A fekete-fehéret hol látod?
0
2002. augusztus 18., vasárnap 20:31
Sziasztok!

Teljesen ki vagyok bukva!
Megvettem pár napja a MM-ban a 4 lemezes extra változatot, és az I-ső résznél teljesen megőrült a DTS hangsáv!
Az egész film alatt hullámzik a hang, mint egy régi, agyonnézett VHS kazettánál, a végére meg már sipol, gerjed is (51.fejezet)!
Ezenkívül 10 percig kimarad a feliratozás (minden nyelv esetében), ráadásul még van benne 1perc fekete-fehér rész is!

A lemeznek külsérelmi nyoma egyáltalán nincs!
A II-rész, ill. az extra lemezek hibátlanok!
Természetesen ma visszavittem a MM-ba, kicseréltettem az egészet, de ennél a lemeznél is teljesen ugyan azok a hibák!

Tapasztalt még valaki ilyet?
Ez valami tipus hiba, vagy csak ezekkel történhetett valami?

A rendszerem hibátlan, azzal nem lehet gond!!!

PLS írjatok, mert a fejükhöz fogom vágni az egészet, s akkor majd jól elgyepálnak azok a rémisztő biztonságiak!!!

KÖSZI
0