Keresés

Digipackos Kiadványok

2009. március 2., hétfő 19:27
Kár, igazán kiadhatnák már anamorph változatban.
0
2009. március 2., hétfő 19:16
Sajna igen, de szerintem mindenhol a világon így jelent meg.
0
2009. március 2., hétfő 19:11
Ez szintén 4:3 letterbox és magyar feliratos?
0
2009. március 2., hétfő 18:50
Abyss - Special Edition
0
2009. február 28., szombat 17:58
Íme, a februári adag: ez a hónap részben Tzoli remekműveiről szól, no meg egy régi lemaradásomról, a Predator digiről..

A holtak napja - Franciaország, magyar vonatkozás nincs

Gyári kiadás (fekni nélkül) :

Bővített hazai kiadás, immár Tzoli feknijével:

Különvélemény - Tzoli munkája

A tökéletes trükk - Tzoli munkája

Predator - Anglia, magyar felirat

Szerintem szép lett, amit Zoli csinált. Köszi érte mégegyszer!

Jövő hónapban folytatjuk... :-)

0
2009. február 23., hétfő 17:52
:) Rákérdeztem a megvásárlás előtt, de nem válaszoltak, csak egy automata levél érkezett...
0
2009. február 23., hétfő 17:50
Én eddig 4x kérdeztem rá, hogy az adott termék digi-e, tegnap először kaptam is rá választ, meg is vettem. Remélem a héten az is ideér. :)
0
2009. február 23., hétfő 17:45
Ez sajna így van, én is jártam már így.. csak én visszaküldtem és visszakaptam az árát. Azóta csak olyat veszek, amiről kinyitott kép is van. Mert ha meg kérdezed az eladót, a nagy részüknek fogala sincs arról, mi az a digipack.. :-)
0
2009. február 23., hétfő 17:40
Na, ezt a bolt írta a termék speckójában az ebayen, ment a levélváltás, miután kézhez kaptam a dvd-t (digi helyett sima amaray tokos), persze, nem válaszoltak, majd kaptam egy negatív visszajelzést (!) az ebay-en, mintha én hibáztam volna. Na, ezután ment a panasz az ebay-re, de semmi sem történt, csak annyi, hogy visszavonta a bolt a negatív visszajelzést, és csókolom. Utána ugyanígy hirdette.
Azóta is ott van kibontatlanul az R1-es kiadás (akkoriban még nem láttam, csak akkora hiszti ment itt a fórumon, hogy mekkora kult meg ihajcsuhaj, hogy ismeretlenül rendeltem be).

:)
0
2009. február 23., hétfő 17:36
Én annak idején pont így jártam az Amazonnal, igaz ott nem írták, hogy digi, csak a vásárlói képek alapján gondoltam, hogy az.
0
2009. február 23., hétfő 17:29
Nekem meg a digi helyett anno a sima változatot küldték a -hirdetés a digire vonatkozott-. Persze semmi sem történt, hiába tettem panaszt az ebay-en, a bolt utána is ugyanúgy hirdette. "Korrekt" cégek külföldön is vannak...
0
2009. február 23., hétfő 17:27
Köszi! :)
0
2009. február 23., hétfő 17:22
Szívesen.. És neked még bookleted is van hozzá. Én azt nem is kaptam.. :-((
Gratula!
0
2009. február 23., hétfő 17:17
Természetesen a műanyagatokost kezdtem el hírdetni, mikor kiderült, hogy megnyertem a vérremenő harcot érte ebayen. :)
0
2009. február 23., hétfő 15:41
Most meg el akarod adni, hogy is van ez?

Gondolom a műanyagtokostól válnál meg, igaz? :DDD
0
2009. február 23., hétfő 14:58
Végre valahára sikerült beszerezni. Köszönet R2-D2-nak, hogy felhívta rá a figyelmemet!

0
2009. február 14., szombat 14:00
Necronomicon 2 dvd, Franciaország:

Phantasm digi 4 film + bonus dvd, 3D-s borító, Anglia:

0
2009. február 6., péntek 13:04
Spoiler! / OFF

Ez egy akkora marhaság volt már a bemutató körül is, a bulvár összesen ezt ragadta ki a filmből. Nem szólta le a Tokaji bort! Épp előtte lett megemlítve, hogy a kedvence, ezért készítettek be neki egyet. Nem "A" Tokaji borra mondta, hogy (mind) dugóizű, hanem csak arra az egy üvegre, és arra is csak azért, mert mérgezett: egyrészt egy poén kifelé a nézőknek, márészt a történet szempontjából, hogy a többi tudós ne igyon belőle, hiszen mérgezett.
0
2009. február 5., csütörtök 20:01
Tudorok 1.évad - Nagy-Britannia, nincs magyar vonatkozás

0
2009. január 23., péntek 22:20
Spoiler!

Hát az van vele, hogy a film elején craig-et el akarják tenni láb alól, és ezt úgy akarják elérni, hogy a beszélgetés végén megkínálják egy kis Tokajival, amibe előtte mérget tettek, de az craig "állatkája" figyelmezteti a veszélyre (legalábbis így rémlik de a lényeg, hogy megtudja, hogy ki akarják nyírni) és ekkor közli azt, hogy nem kér a Tokaji borból mert annak "dugó íze" van. hát ennyi, nem nagy valami de környékbeli lévén szíven ütött a dolog. most úgy felkavarogtak az emlékek, hogy mérgemben mindjárt le is gurítok egy "dugó izű"6 puttonyost :)))).
0
2009. január 23., péntek 22:00
Igen, offline találkoztam már vele.
Köszi az infót.
Mivan azzal a Tokaji borral?
0
2009. január 23., péntek 21:47
Szia Ferraris!

A könyv forgatási napló képekben, némi szöveggel - mint egy dok.film az extrák között, nyomtatva..
Az arany iránytű egy egyszerű, gyermekes mese, néhol kimondottan jó hangulattal. Teljes áron biztos nem kellett volna, de mivel ingyen volt, nem akartam otthagyni.. :-)
0
2009. január 23., péntek 21:47
bár nem tőlem kérdezted, de a gyűrűk urára szerintem semmikép sem hasonlít, a narniához már inkább, de valójában egyikhez sem. a film nem rossz, nekem tetszett, bár sokan fikázták kidmant meg craiget is, de nekem nem volt bajom egyikkel sem. egy negatívuma volt számomra a filmnek craig beszólása a Tokaji borról (amit egyébként a bumerángba alaposan ki is veséztek a mozibemutató környékén). mivel állítólag nem lesz folytatás, a történet folyományát max a könyvek elolvasása után tudod meg (én most tervezem beszerezni csak legyen már vége a vizsgaidőszaknak :@). a filmet meg karácsony óta offline 1990ft-ért hajigálják az ember után feknivel együtt, annyit meg simán megér.
0
2009. január 23., péntek 21:22
Szia!

A könyv miket tartalmaz? Amit láttam az George Lucasból egy kis szeletke, az egyik oldalon. :-)
Az arany íránytűt érdemes megnézni? Még nem láttam. Olyasmi mint a Narnia Krónikái vagy inkább Gyűrűk ura?
0
2009. január 23., péntek 19:06
Soványka bővülés januárra..

The dark knight digi baromi nehéz lesz, mert elfogyott mindenhol, de ami jobban bosszant, hogy a Forrest gump digi 77 fontért kelt el az ebayen.. Én meg már korábban kiszálltam.. :-(

Szóval mivel e hónapban mást már nem várok, íme a két újdonság:

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága - USA, magyar vonatkozás nincs

Az arany iránytű - Ausztria, magyar vonatkozás nincs

0