Keresés

Digipackos Kiadványok

2009. január 15., csütörtök 8:47
Ebayen vettem!
0
2009. január 15., csütörtök 0:28
Csehektől, szlovákoktól beszerezhető magyar lemezzel is. A kiadvány (borító, füzet) ugyanúgy angol nyelvű.
0
2009. január 14., szerda 23:15
Melyiket rendelted a HMV-ről, a sima kétlemezeset vagy a HMV-exlusive változatot? Épp most készülök nekik visszaküldeni az amaray tokos változatot, hogy küldjenek helyette digibook-ot...
0
2009. január 14., szerda 22:52
Hamar? :) A Hammer dobozt 30-án postázta el a Hmv-és tegnap jött meg. Ezt meg 12-én postázták, 2 nap :S

Tényleg jók ezek a könyves kiadások, de Indiből, nekem elég a koponya+fém kombó :)
0
2009. január 14., szerda 22:42
Angliából hamar itt van.

Tetszenek ezek a könyves megoldások.. Ilyen lesz az Indy 4 is..
0
2009. január 14., szerda 22:39
Igen, köszi :)

Ráadásul meglepően hamar ide is ért!
0
2009. január 14., szerda 22:33
Na, csak sikerült!

Ha tetszett volna a film, megvettem volna én is!

Szép, gratula!
0
2009. január 14., szerda 20:46
Nem takartam el vele, ez a kiadváyn olyan mint egy könyv, a booklet(ami nem booklet hanem könyv, 44 oldal) bele van "építve".
A szitázása teljen megegyezik a magyar kiadással, így szerencsére ki is tudtam cserélni a lemezt, mert nincs rajta semmilyen magyar vonatkozás.
Egyébként pont olyan a szitázás mint ahogy írtad.
0
2009. január 14., szerda 20:33
Ezen a kiadány tartalmaz magyar vonatkozást ?(pl.:szinkront vagy feliratot)
A kiadvány nagyon szép gratula ,de miért kellett eltakarni a booklettel a lemezeket ? A szitázásra is kíváncsi lettem volna.Az első lemezen Brad Pitt-ék vannak, az extrán pedig pisztolyok ?
0
2009. január 14., szerda 19:18
Tulajdonképpen mi ez a Silverlight? Miért kell ez, hogy meg tudjam nézni az oldaladat?
0
2009. január 14., szerda 18:14
Ma is jött valami:

0
2008. december 31., szerda 14:50
Szenzációs gyűjteményed van gartulálok.
0
2008. december 31., szerda 12:39
Én is kukkoltam, IE-vel hibátlanul ment.
0
2008. december 31., szerda 12:38
Picard!

Ezt a MS Silverlight-ot kell letölteni a képek nézegetéséhez.

Nekem egyébként IE-n és Opera-n is működik az oldal.
0
2008. december 31., szerda 11:49
Azon tényleg ne akadjunk már ki, hogy ki mit, s hogyan gyűjt :) Artu digipack gyűjteménye igencsak szemre való, mindig csodálattal barangoltam a gyűjteményében :) Viszont továbbra sem adja be az oldalt :( Mozilla kilép, IE lefagy :S Régebben volt valami Microsoft program, amelyen keresztül lehetett nézni a képeket az oldalon, lehet azt kellene letöltenem, annak mi volt a neve?
0
2008. december 31., szerda 11:22
nekem is van dvd lejátszóm, philips hoki, dts -t !!! nem tudja...jajjj... a pc-n gorombábban szól + a kép is jobb mintha rákötöm a sima tv-mre ;)
ps3? biztos jó... de azért egy hd erősítő, lejátszó azért komolyabb :) meg kell hdmi kábel is nem ám rca hoki+ azért a hangot is vmi-vel össze kéne hozni(mondjuk métere annak a kábelnek nem 200ft, meg nem is 1000), ha már HD-t hallgatsz nehogy má a rézkábelen "menjen el" a jel jobbik része ;)
én így gondoltam, de biztos kicsit cinyikusra sikerült :D  , a dvd-k is 10000rudinál indultak,ua mint amit ma 990ért sem veszel meg :) nem így volt...majd ez is alakul, főleg ha a BR is eltünik és lesz más..... :P
0
2008. december 31., szerda 11:17
nem süllyed el, csak olcsóbb és megfizethetőbb lesz nem? hisz itt 200 ft- pk-n is sír valaki, azért feltételezem hogy nem költ nagyon(meg sajnos kevesen engedhetik meg a jó cuccot aminek érteme is van) sajnos!!! :)
0
2008. december 31., szerda 11:12
Végül is igaz ha erről az oldalról nézzük a dolgokat :) Viszont egy dolgot nem értek , PS3 -t miben nem tekinthető szerinted egy ilyen rendszer teljes jogú tagjának ? Vagy csak szimplán nem felel meg az elvárásaidnak ?:) Pedig a mai kivánalmakat nézve szerintem az egyik legjobb ár/érték arányú médiacenter, persze önmagában még nem igazán ér semmit. A PC+Monitort megértem az úgy tényleg nem az igazi.
0
2008. december 31., szerda 11:07
Azért akadnak már olyan vásárlók, akik megfelelő technikai felszereltséggel rendelkeznek, és mindenki bízik benne, hogy a formátum sosem süllyed le erre az árkategóriára (és minőségre).

De a legjobb, ha sikerül belenézned egy Blu-ray lemezbe egy megfelelő cuccal rendelkező ismerősödnél, látni fogod a miértjét.
0
2008. december 31., szerda 10:47
mire gondolsz? hogy nincs pénzed Jó BR lejátszóra + cuccra v. hogy ezek a kék műanyagtokos filmek is 990-ek lesznek?
0
2008. december 31., szerda 10:39
ezt Te sem gondoltad komolyan!?
0
2008. december 31., szerda 10:19
valójában nem vitázni akarok: minek vesz valaki BR filmet? nincs is amin megnézze normális cucca(vagy milliomos) + 990.- lesz jövőre nem??? :D
0
2008. december 31., szerda 2:14
Hú, ha ezt a kérdést egyáltalán feltetted, kétlem, hogy bármi módon el tudom magyarázni az okokat...

Egyszerű válasz: mert így tetszik.. :-)

Összetett válasz: Biztosan te is gyűjtesz valamit. Tekintsd ezt úgy, hogy ez is egyfajta szenvedély/mánia. Mintha bélyeggyűjtemény lenne. :-) Számomra a kiadás így teljes. Extrástól, digistől, mindenestől.
A blu-ray köszönöm EGYELŐRE hidegen hagy. Amíg nem tudom a saját elvárásaimnak megfelelő rendszeren nézni a kék lemezt (a PC+monitor vagy a PS3 nem az), valamint a kiadások nagy része nem jobb mint a DVD ill érdektelen számomra, addig nem Blu-rayezek. Majd, ha lesz pénzem jó cuccra, meg lesz normális hazai kínálat normális árért, akkor talán bővítek. De nem váltok.

Szóval addig és azután is marad a DVDdigimánia. Szerencsére nem vagyok egyedül bolond ebben a világban - sőt kishazánkban sem.

Minden jót! R2-D2

www.artudetu.lapja.hu
0
2008. december 30., kedd 11:16
Menj R2-D2 honlapjára és olvasd el a főoldalon lévő kis irományt! ;) sokszor a csomagolás is fontos!
0
2008. december 30., kedd 11:14
Nyugi, én sem értem a dolgot...

Mondjuk én csak egy filmnél, a The Final Countdown-nál játszottam ezt el, de ott megvolt az okom rá, a magyar kiadás enyhén szólva is borzasztóra sikerült, így az USA változat befigyelt belőle, pedig ugyanúgy műanyag tokos, mint a hazai...
0