Annak örülnék. Éppen most néztem senditen, hogy 5 fontért lehet kapni. És van rajta magyar felirat, csak éppen nem tudok rendelni külföldről. :(
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. július 5., csütörtök 2:42
52685
Ja, értem! Az mondjuk nem nagy beruházás, itt is kapsz egy ezresért. Madárkát lehet, hogy tudok szerezni.
most posts by TM
0
2007. július 5., csütörtök 2:36
16099
Igen. Nekem van egy olyan kiadásom, amit valamelyik PC-s újsághoz adtak és gagyi borítóval van, ráadásul a film nem is a teljes lemezen van hanem mellett mindenféle szar demó van. Így be kell újítanom egy teljes verziót.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. július 5., csütörtök 2:31
52685
Persze, szólok, ha van valami. Zandalee-ből kétféle van?
most posts by TM
0
2007. július 5., csütörtök 2:29
16099
Nekem sajnos több hiányzik. :( Vannak még átmenetek is nálam. :) Pl.: Tolvajtempót le kéne cserélni az újra, meg a Zandalee-t is. Egyébként meg ezek hiányoznak: Fegyvernepper, WTC, Angyalok városa - szinkronizált, Időjós, Versenyfutás a holddal, Előre a múltba, Madárka. Ja és Corellim az van, de az új Caesar kiadás, és kéne az Unis kiadás.
Ha ezel közül látsz bármit, akkor szólnál nekem? :) Megköszönném.
0
2007. július 5., csütörtök 2:26
52685
Az időjós és a WTC. Az újakat hagytam a végére. A legkeményebb dió a Versenyfutás a Holddal volt, azt 6e-ért vadásztam le még karácsony előtt.
most posts by TM
0
2007. július 5., csütörtök 2:23
16099
Ejnye... :))) Melyik 2 hiányzik?
0
2007. július 5., csütörtök 2:20
52685
Még kettőt nekem is be kell gyűjteni, hogy teljes legyen, már ami a hazai megjelenéseket illeti. Ja! Itt figyel az asztalon a legújabb filmje, ez:
Igaz, ez még nem dvd, nem is digi, úgyhogy pszt! :-)
most posts by TM
0
2007. július 5., csütörtök 2:08
16099
Nincs mit. Majd azért egy fotót tényleg csinálhatnál, vagy összegezhetnénk kinek mi van meg és mi hiányzik. :)
0
2007. július 5., csütörtök 2:06
52685
Ez az, köszi!!! :-)) El is felejtettem, milyen hosszú a lista!
most posts by TM
0
2007. július 5., csütörtök 2:01
16099
Megy is... :) 5...4...3...2...1... :)
0
2007. július 5., csütörtök 2:01
52685
Elküldenéd az iwiwes címemre?
most posts by TM
0
2007. július 5., csütörtök 1:59
16099
MEGTALÁLTAM!!! :)))) Hova szúrjam be? Nem akarok itt offolni?!
0
2007. július 5., csütörtök 1:58
52685
Köszi!
most posts by TM
0
2007. július 5., csütörtök 1:57
16099
Húh, emlékszem, hogy kigyűjtötted őket, mintha el is mentettem volna valahova... Mindjárt szétnézek a könyvtárakban...
0
2007. július 5., csütörtök 1:54
52685
Emlékszel rá, hogy egyszer kilistáztam az összes eddig készült filmjét, évszámmal, eredeti címmel, stb? A múltkor átnéztem egy rakás topikot, de nem találtam meg. Nem mentetted el akkor magadnak?
most posts by TM
0
2007. július 5., csütörtök 1:52
16099
Aha,tényleg jó ötlet, a magyar borító se rossz, de ez kifejezetten ötletes. :)
0
2007. július 5., csütörtök 1:51
16099
Szívesen vennék fotókat a Cage-kollekciódról. :) Nekem is van jópár Cage-filmem, persze hiányosság is akad. :))) A magyar kiadású Lord of War-t azért holnap beújítom! :))
0
2007. július 5., csütörtök 1:47
52685
Csak most esett le, hogy töltényekből áll össze a portré. Tök jó ötlet!
most posts by TM
0
2007. július 5., csütörtök 1:45
52685
Jó a cucc! :-) A következő fotózásom tárgya a Cage-kollekció lesz, neked ajánlva. .-)
most posts by TM
0
2007. július 5., csütörtök 1:39
16099
15 oldalas, és pár fegyverről némi leírás. :)))
0
2007. július 5., csütörtök 1:36
709
Juujj de szép! Ez a Fegyverkézikönyv hány oldalas?
0
2007. július 5., csütörtök 1:23
1193
Ez nagyon szép! Gratula!
0
2007. július 5., csütörtök 1:09
16099
LORD OF WAR - SPECIAL EDITON (From Korea)
THX to R2-D2 & DRAGONSLAYER! :)
Csodálatos kiadvány!!!
0
2007. július 4., szerda 23:22
681
Science of Sleep és Pan s Labyrinth (az utóbbi már biztos volt, 1000x bocs)