Keresés

Digipackos Kiadványok

2007. június 30., szombat 16:00
Hát azok az 5.1-ek nem az igaziak,se menü,se extra,a csináld magad mindig jobb! ;-)
0
2007. június 30., szombat 15:58
Nekem megvan mind a 3 résznek az EREDETI SZINKRONJA DVD-n! Ha esetleg érdekelne! :)

Nem rossz az új szinkron sem, de a régin sokkal jobban beleélik magukat a szinkronszinészek! Aki szinte az eredetivel nézte mindig és soha nem hallotta az újat, szerintem annak már nem nagyon jönne be!
0
2007. június 30., szombat 15:55
Én terveztem egy kollégával a dupla szinkronos Beverly Hillsi Zsaru trilógiát,de a tárgyalások kudracba fulladtak... 8D
Talán újratárgyalom az illetékessel.Mindenesetre a tv-s (új) szinkron nekem megvan az első 2 részhez.VHS-ről is korrektül meg lehet majd csinálni az eredetit,csak idő kell hozzá.
Megjegyzem nekem az új szinkron sokkal jobban tetszik,a hangok nagyon el vannak találva,Dörner pedig másodjára még jobban beleélte magát!Dettó ugyanez az Amerikába Jöttemnél.
0
2007. június 30., szombat 15:45
Nincs megt véletlenül MP3-ban ez a music?
0
2007. június 30., szombat 15:30
Az az igazság, hogy nekem is nagyon hiányzik a Beverly Hills-i zsaru 1-2(a 3. nem, mert az már nem olyan old-school feeling, mint az előzőek),kacérkodtam is a gondolattal, hogy megrendelem az amazonról, a sendit-ről, az ezydvd.com-ról vagy az e-bay-ről, de még reménykedem egy eredeti magyar szinkronos újrában, esetleg Dörner György segítségében, hátha szól az itthoni forgalmazónak, hogy
"ugyanmá  gyerekek, olyan rég nem hallottam már magam mint Eddie Murphy zseniális magyar hangja, erőltessétek már meg magatokat, oszt  adjátok már ki a sorozatot DVD-n a Beverly Hills-i zsaru fanoknak, azt se bánom, ha csak monóban, vagy tán sztereoban lököm a jobbnál-jobb poénokat, de ha felkevernétek a hangomat 5.1-be, az lenne ám a tutti, tuggyátok mikor pl. a végén jól beolvasok gaz elleneimnek, na az egyszerűen zseniális, és nem csak szerintem.
Oszt  jó napot..."

A Beverly Hills-i zsaru(Beverly Hills Cop)1984
Magyarországi mozibemutató:1987. november 11.(MOKÉP)
Axel Foley-Eddie Murphy(Dörner György)

És a zene:Harold Faltermeyer:Axel F.
0
2007. június 30., szombat 15:14
Pedig páran már mesteri fokon művelik (bedigizik a szinkront VHS-ről, és megbuherálják a DVD tartalmát vinyón). Sajna én nem értek hozzá. :(((
0
2007. június 30., szombat 15:11
Én még ilyenről nem is hallottam!
most posts by TM
0
2007. június 30., szombat 15:08
Ekkor van az, hogy sufnyi-tuning...
Összehozni a régi szinkront a DVD képével pl. :)))
0
2007. június 30., szombat 15:03
Csupasz pisztoly, dettó!
most posts by TM
0
2007. június 30., szombat 15:00
Nem. Marad a jó öreg VHS! Nem minden a dvd, és nem tud minden élményt visszaadni. A magyar szinkron okozta plusz élményt ebben a formában legalábbis nem. Így meg minek rendelném meg külföldről? Szemcsésebb kép, viszont tutibb szöveg. Valamit valamiért. Még pénzembe se kerül! :-)
most posts by TM
0
2007. június 30., szombat 12:36
Ebben igazad van, szinte nulla az esély, hogy digiben jöjjön ki itthon, ha egyeltalán valaha kijön, de inkább a szinkron - ebben az esetben, nem általánosságban-, mint a digi. De tény, van film, amelyiknél én is inkább lemondanék a szinkronról vagy magyar vonatkozásról, csak igényes legyen a kiadás és olcsó. (Lásd anno a Remény rabjai 3 lemezes angol digis kiadását, 6 fontért)
0
2007. június 30., szombat 12:29
igen,de ilyen sercegős szinkron minőségben a digitális müholdról is feltudom venni,és nem kell esetleg 1.900 vagy 2.800-at adnom darabjáért,egyébként meg itt a digpackos gyüjtemény gyarapitás a cél,amire meg itthon megint csak kevés az esélyés,szinkron-al,de még feliratosan sem.
0
2007. június 30., szombat 12:27
csatlakozom, ennek a szinkronja Zupergut! csak ne a gagyi tv2-s szinkron jöjjön, ha jön...
0
2007. június 30., szombat 12:17
Tényleg megéri, de ez az a film, amit még ha utánam dobnának sem néznék meg angolul. Inkább sercegjen az a szinkron. De legyen a régi, amin felnőttünk! Egyszer csak észbekap egy kiadó és végre itthon is megkapjuk. Csak türelem....
0
2007. június 30., szombat 12:12
Igen csak az a nagy büdös helyzet,hogy mire esetleg nálunk kiadják szinkron-al,addig a jó öreg szinkron megrohad az archivumban,és kapunk majd egy sercegős,pattogos,alapzajos,túlvezérelt magyar csodát.És a nagy várakozásban majd szépen lecsúszok erről a szép csomagolású-magyar feliratos dologról is,mellesleg 8font+száll sztem megér.A múltkor a via3-ról felvettem a Harlemi éjszakákat,gyönyörüen tönkrement a szinkron,és éppen ezért sztem nem is megy át a szűrésen esetleg,vagy csinálnak hozzá egy új szinkront,ami megint csak nem igaz,mert nem éri meg ugyebár,tehát marad a felirat:)
0
2007. június 30., szombat 12:00
köszi.
0
2007. június 30., szombat 11:57
Szia DC!
Sajnos, ezt mellélőtted, nem én vagyok a gazdája.
A fantasztikus (és első) szinkron nélkül nem is kellene, még Hottentottiából sem! :-)
most posts by TM
0
2007. június 30., szombat 11:27
Szia DC, bár nem engem kérdeztél, de igen, mindhárom filmen rajta van a magyar felirat :)
0
2007. június 30., szombat 11:07
Elnézést rosszul emlékeztem,már visszakerestem,megtaláltam,elég érdekes nick-et használó felhasználó :),"aki átver azt megb@szom  SB"vagy valami ilyesmi,gyönyörü,de a lényeg a kérdés,hogy erre a kiadványra is rátették a magyar-feliratot? köszi
0
2007. június 30., szombat 10:57
szia tm!ha jól emlékszem,akkor a te gyüjteményedben láttam a digipackos Beverly Hills cop trilogy-t?szeretném megkérdezni,hogy erre is tettek magyar-feliratot,mint a 2002-es kiadásra? köszi.
0
2007. június 26., kedd 19:57
Soha nem veszem le a fóliát a feknis/digis kiadványokról :)

mediadis.com-ról van, holland kiadás, de miután megrendeltem, átkerült "No longer avaible" státuszba. Nagy mázlim volt vele, meg nagy meglepetés volt, mert egylemezesre írta, erre mikor megjött, láttam, hogy kettő :D Meg nekem baromira bejön ennek a diginek a stílusa, nagyon passzol a film hangulatához szerintem.
0
2007. június 26., kedd 19:46
Széép :) Azt hittem kopott a doboz, de azután láttam, még rajta van a fólia :D
Azért tudni szeretnénk... :D  :D
0
2007. június 26., kedd 19:35
Lucky Number Slevin Special Edition (Alvilági játékok) - angol DTS (magyar vonatkozás nincs)

Ne kérdezzétek, honnan rendeltem, mert már nem kapható ott :)
0
2007. június 24., vasárnap 14:29
megkérdeztem őket és nem volt a válaszuk
0
2007. június 24., vasárnap 12:44
nem semmi kiadványok vannak itt.
0