Keresés

Digipackos Kiadványok

2007. június 5., kedd 15:22
Ma sem maradtam újdonságok nélkül :))

Bourne-rejtély / Bourne-csapda
Bourne Supremacy / Bourne Identity Limited Edition digipack

0
2007. június 5., kedd 15:13
Márkától függ, de általában nem annyira bonyolult. A neten is vannak régiókód-mentesítő honlapok ;)
0
2007. június 5., kedd 14:46
Már aki ért hozzá. Nekem már 3 rekorderem-lejátszóm van, de még egyikhez sem olvastam el a használatit. Hogy lehet buherálni? Könnyen megoldható?
0
2007. június 5., kedd 14:44
Ez vígasztal. Hüpp-hüpp! :)
0
2007. június 5., kedd 14:43
sőt, az asztali lejátszókkal is lehet buherálni...
0
2007. június 5., kedd 14:36
A számítógépesek sem feltétlenül visznek minden régiókódos lemezt. A POKOLI TORONY Special Editionhöz például át kellett állítanom a PC-m régiókódját. Viszont számítógéppel bármilyen régiókódú lemezről lehet másféle kódú másolatot csinálni.
0
2007. június 5., kedd 14:30
Most látom, hogy 3-as kódosak a koreai dvd-k. Ezeket viszik az asztali dvdjátszók, vagy csak a számítógépesek?
0
2007. június 5., kedd 14:21
Á, nagyon szépen köszönöm! :)
0
2007. június 5., kedd 14:06
persze: www pont dvdfromkorea pont com
0
2007. június 5., kedd 14:02
Köszönöm a választ, Arzo. Egyszerűen gyönyörű ez a kiadvány. Gratulálok. Láttam anno Olaszban, meg Franciában is, de sima műanyag tokban, ezért nem vettem meg. Ha nem vagyok pofátlan, megadnád a koreai oldal címét, ahonnan lehet rendelni?
0
2007. június 5., kedd 13:48
ááá, most olvasom egy másik topicban, hogy hétfőnként vetítik a tv-ben :)
0
2007. június 5., kedd 13:43
A Band of Brothers valahogy kimaradt eddig az életemből, egy részt sem láttam belőlesajnos.
Csak úgy meg látatlanba, bármilyen szép is a kiadvány nem veszem meg. Bár már nagyon kapni se lehet... Majd bepótolom a megtekintést, ha jól láttam a helyi tékában megvan nálunk :))
0
2007. június 5., kedd 13:33
Szia rosszkutyusz, Korea igen. 11 USD + posta. Mo9st akciós :)
0
2007. június 5., kedd 13:20
Nálunk a faunt pl. csak két és fél hónap késéssel adták le, és akkor sem a "Pálász Szinemában", hanem az eldugott művészmoziban (összvissz 10-en voltunk a teremben...). Szóval sajnos tényleg nem nagy tömegeket mozgatott meg :( Nálam is bejátszik majd Korea, és most úgy érzem, a Parfümmel is meggyőztél :D
Amúgy mind szép kiadás, gz! :)
0
2007. június 5., kedd 12:41
Üdv Arzo! Ilyet honnét lehet spájzolni és mennyiért? Korea?
0
2007. június 5., kedd 8:36
Szerintem a Faun labirintusa biztos Best Hollywood, a másik csak tipp volt már nem emlékszem a logóra ami ment a film előtt a moziban.
0
2007. június 5., kedd 2:53

Hat arzo, nagyon buntetnek ezek a kiadasok. A filmek egy resze engem valahogy nem mozgat, a Malena meg a Zongora megvan, de meg nem neztem meg. Ezek utan biztos meg fogom. Lenyeg a lenyeg: ugyes voltal, hogy megvetted ezeket, sokan irigykednek/irigykedunk. Ha veletlenul a Band of Brotherst is megszerezned, az lenne az igazi :)
0
2007. június 5., kedd 2:00
Meg ha jól tudom, gyúrsz a Die Another Day-re is, ha gondolod, én szívesen megválok az első kiadásától, hibátlan állapotban van, ha a többi Bond nem kell, ideális választás...
0
2007. június 5., kedd 1:40
Gyönyörű kiadvány, gratulálok hozzá! Remélem hamarosan én is a polcomon tudhatom, szemezek vele már egy ideje.
A Maléna, Kingdom of Heaven DC és a Grudge megfordult nálam is, egytől-egyig kifogástalanok. Na jó, a Grudge igazából csak a csomagolás miatt éri meg, a filmért fizetni kellene, hogy elvigyem. The Piano szintén mutatós, de az még sajnos kimaradt az életemből, igyekszem minél előbb bepótolni.
Jöhetnek még nyugodtan a különleges kiadások, sosem elég belőlük. :)
0
2007. június 5., kedd 1:27
igen, ez elég valószínű:D
0
2007. június 5., kedd 0:41
Szia mdm, a könyv teljes egészében koreai nyelven nyomtatódott. Én is azt hittem két nyelvű lesz, de nem. De így legalább biztos nem lesz szamárfüles, vagy hajlott gerincű :D
0
2007. június 5., kedd 0:38
Alig nézték meg itthon a Faunt? :o  Ezt nem is tudtam. Szomorú vagyok, pedig ezt mindenképpen látni kellene. Még hogyha nem is tetszik valakinek, azért valami megfoghatatlan plusz megmarad majd benne a történet kapcsán. Legalábbis ezt mondta egyik ismerősöm, akinek összességében nem tetszett, de mégis volt benne valami...
0
2007. június 4., hétfő 23:45
GRATULÁLOK ARZO, azért másnak is meghagyhattad volna a bemutatás örömét:(:)
0
2007. június 4., hétfő 23:44
én is úgy tudom h mindkettő "worst hollywood" film.
0
2007. június 4., hétfő 23:43
Szép kiadások, gratula a beszerzésükhöz.

(Bár még mindig nem vagyok kibékülve ezekkel a filmekkel :) )
0