Keresés

Amerikaban ...........

2002. augusztus 27., kedd 9:45
Ballarina : "FÓRUM > HARDVER > Régió függetlenítés" itt van néhány jó oldal.
0
2002. augusztus 26., hétfő 19:25
Most van egy JVC XV-M555 player-unk, mar atneztem a hasznalati utasitasat es itt a neten is probaltam nyomozni, de eddig nem talaltam semmi hasznalhatot ennek az "atallitasara". Ha van valami konkret "cimed" ahol ezt megtalalom, akkor legyszi ird meg! Elore is Koszi !
Az egyik uzletben ellenben lattam egy APEX lejatszot hihetetlenul olcson (58 USD-ert) es errol valahol azt olvastam, hogy esetleg tudja kezelni az europai szabvanyt. Ennek meg egyszer utanna kell jarnom, de azt hiszem megeri ! :-)
0
2002. augusztus 26., hétfő 1:10
Mellesleg jegyzem meg, hogy ksi utánajárással itt a neten megtalálhatod azokat az oldalakat, ahol asztali lejátszók függetlenítése is le van írva, úgyhogy bármilyet veszel odakint, nagy eséllyel vagy függetlenítheted, vagy átállíthatod. :-))
0
2002. augusztus 21., szerda 16:01
Halas koszonet az informacioert ! Nagyon jo az ajanlott oldal ! Koszi !
0
2002. augusztus 21., szerda 0:21
A magyar lemezeket kinti lejátszón nem tudod megnézni. Ennek 2 oka van. Egyik a régiókódolás (az ottani lemezek az 1-es, az itteniek a 2-es régióba tartoznak), a másik a PAL-NTSC szbvány. Nem tudom, hogy az ottani televiziók, dvd lejátszók mennyire tudják kezelni a Pal szabványt, mert az itteniek jól boldogulnak az NTSC-vel.

Ha olyan a számítógépedben a DVD-ROM, akkor azt egy kis program segítségével régiómentessé lehet varázsolni, és máris lejátsza neked az itthoni lemezeket.

Ezen az oldalon pontosan választ kapsz minden kérdésedre:

http://www.dvdcenter.hu/dvdfaq.html
0
2002. augusztus 20., kedd 23:42
Sziasztok ! Teljesen "kuka" vagyok a temaban, ezert kerem a segitsegeteket !
Amerikaban elunk, van egy JVC XV-M555 DVD Playerunk.
Kerdeseim : Ha a rokonaim hoznak nehany DVD-t Magyarorszagrol meg tudjuk-e itt nezni oket ? Ha ezzel nem, akkor mivel ? Hogyan ? (A computerunkben is van DVD.) A cel erdekeben szivesen veszek uj DVD player-t is csak nem tudom, hogy mit kell keresnem ?
Erdekelnenek magyar filmek (magyar alkotok, szereplok) is amik DVD-n megjelentek, de mivel eleg reg jartunk otthon, filmcimeket nem tudok es egesz adatallomanyokat atbongeszni pedig nincs idom.
Segitsegeteket elore is KOSZONOM !!!!!
Ballarina
0