FERRARI-FAN! KÉRLEK TEGYÉL FEL A VÖRÖS CICÁDRÓL KÉPET IDE!!!!KÖSZI ELŐRE IS!
0
2007. szeptember 22., szombat 22:40
14599
Te, ez nem állatkínzás? :)))
0
2007. szeptember 22., szombat 21:40
959
Hogyan fürdessünk meg egy macskát:
1. Alaposan tisztítsd ki a WC-t. 2. Adj megfelelő mennyiségű sampont a WC vizéhez, és nyisd fel mind a két fedelet. 3. Keresd meg a macskát, és csillapítsd le, miközben a mosdóba viszed. 4. Egy gyors mozdulattal tedd a macskát a WC-be, és zárd le mindkét fedelét. (Lehet, hogy szükséges lesz a fedélre állnod, nehogy megszökjön.) A macska önmagától fel fogja kavarni a vizet, és bő habot fog verni. Ne törődj a zajokkal, amik a WC-ből jönnek, a macska valójában élvezi ezt. FIGYELEM: Vigyázz arra, hogy a testednek semelyik része ne kerüljön közel a WC széléhez, mert a macska karmai majd kinyúlnak, hogy bármit elkapjanak. 5. Öblítsd le a WC-t 3-szor vagy 4-szer. Ez egyben az "Erőteljes mosás" és az "Öblítő" fokozat is, amiről azt találtam, hogy nagyon hatékonyak. 6. Valakivel nyittasd ki a külső ajtót, és biztosítsd, hogy senki ne álljon a WC és a külső ajtó között. 7. Állj a WC mögé, olyan távol, ahogy csak tudsz, és gyorsan nyisd ki mind a két fedelet. 8. A most már tiszta macska kivágódik a WC-ből, kirohan, ahol is magától megszárad. Őszinte üdvözlettel:
A kutya
0
2007. szeptember 21., péntek 8:28
16970
Jama!
Még gondolkodtam a problémádon tegnap és az jutott eszembe, hogy lehet a másik cicáddal kicsit többet foglalkozol, mint a rosszcsonttal. Ez akár figyelemfelhívás is lehet: "Hé gazdi, itt vagyok én is!" Tudja, hogy rosszat tesz, de mindezt azért csinálja, hogy rá is figyelj egy kicsit többet.
0
2007. szeptember 20., csütörtök 23:02
5042
Az én macskám a munkahelyemen, egy építőanyag kerskedésbe lakik. Jól is érzi ott magát... Pl.: Kitűnő reklámállatka, mert mindig megmutatja a legjobb hőszigetelő képességű anyagot, ugyanis mindig azon heverészik napközben pl.: Nikecell-drazsé, üveggyapot... Hihetetlennek tűnik, de képes különbséget tenni a különféle hőszigetelő képességű gyapotok között is, pedig szemre semmi különbség közöttük... :-))) Szóval ha egy vásárlónak a dárgább cuccot akarom eladni, akkor mindig a macskára hivatkozok, hogy ő is azon fekszik, és az sokkal jobb... :-))) Ilyenkor mindig a macskát akarják megvenni... :-))) Az alommal is így van... A raktárban mindig van egy csomó kiszakadt zsákos anyag... Cement, falazóhabarcsa, beton, mészhidrát... Azt használja alomnak, de abból is csak azt ami igazán a kedvére van... :-) Az eléggé finom szemcsés simító vakolta már nem megfelelő neki... :-) Ő a kvarchomokot favorizálja... :-))) Az olyan finom szemcséjű homok, min amit a homokórában is használnak... Felugrik a raklapra, épp hogy egy kicsit belemélyeszti a körmét, az 1 miliméteres lyukon pedig kifolyik az összes anyag, akár egy folyadék... :-) A 800 forintos zsáknak annyi, de a Jancsi máris megcsinálta magának a saját spéci kis almot... Az én macskám ennyire "intelligens" :-))) Ennek ellenére nagy ritkán előfordul, (talán lustaságból?) Hogy az üzletben végzi el a dolgát... Ilyenkor azonnal látni rajta hogy mire készül... Volt már hogy felkaptam, és végigpotyogtatta a boltot... :-) Ilyenkor ő is nagyon jól tudja hogy ki fog kapni... Mégis megcsinálja néha... Magyarázat nincs... Talán csak az, hogy annyira szeret a közelemben lenni, hogy nem megy ki a raktárba mikor kéne neki... Javaslatom tehát hogy próbálkozz be egy zsák kvarchomokkal! Nem olyan drága, és sokáig elég! Az én macskám megőrül érte! :-)
0
2007. szeptember 20., csütörtök 11:10
3495
oké :) csak szét ne szedje a huzatot..
0
2007. szeptember 20., csütörtök 10:34
17243
az ammóniát kipróbálom, s ígérem, nem leszek faszfej gazdi. :)
0
2007. szeptember 20., csütörtök 9:39
3495
.. a gazdi
0
2007. szeptember 20., csütörtök 9:38
3495
1Az orrát pedig határozottabban nyomd a cucchoz, hidd el meglesz az eredménye!1 Nem szabad!!Ez egy nagyon rossz, talán csak itthon elterjedt módszernek nem nevezhető baromság!Azzal csak ártunk, ha bármibe is (kajába, szarba,...) belenyomjuk az állatok (kutya, cica,...) orrát! Egyik sem fogja ebből tudni, hogy miért faszfej gazdi!
0
2007. szeptember 20., csütörtök 9:34
3495
náluk a cucc elkaparása ösztönös, tehát idővel rá kell éreznie a dologra.
0
2007. szeptember 20., csütörtök 9:32
3495
bár a fotel az necces, de a macskák bármennyire kitisztítod, érzi, hogy egyszer már odacsinált valahová.az egyik legtutibb módszer, ha ammóniával alaposan megtisztítod a helyet, ami teljesen kisszedi a macsek által utólag érzett szagokat is, valamit menekvésre készteti a cicust, amit megcsapja az orrát. társaságban fura, hogy a kisebbik nem veszi át a nagyobb 1szokását1.mi anno ezt úgy orvosoltuk (hasonló szituációban), hogy elég gyakran, tök spontán beleraktuk a cicát az alomba, aztán az x-edik alkalommal, néhány tátova kapargatás után, már bele is csinált mielőtt értetlenül kimászott volna belőle! remélem nálad is beválik! :)
0
2007. szeptember 20., csütörtök 9:12
479
Esténként rakd az almot a fotelra, aztán mindig egy kicsit odébb, hátha... :-))
0
2007. szeptember 20., csütörtök 8:45
16970
A mi macskánk is csinált ilyet, amikor tudta hogy rosszat tesz. Lapított is rendesen két nagy saller után a sarokban. Mi azt csináltuk, hogy nem engedtük be oda, ahol rosszat csinált. Az orrát pedig határozottabban nyomd a cucchoz, hidd el meglesz az eredménye!
0
2007. szeptember 20., csütörtök 8:38
17243
a tanácsotokat szeretném kérni. jelenleg két macskám van, egy vékony úrihölgy és egy falánk kissrác, amely nagyobb iramban növekszik, mint a gázárak. szóval hosszú ideig nem tudtam, melyik a tettes: melyik hagy aknákat az előszobában és melyik használja piszoárként a kedvenc fotelomat. salamoni döntés gyanánt mindkettőt bűntettem, az egyiket valószínűleg ártatlanul, de ipari kamerákat csak nem szerelek fel a lakásban, hogy tettest fogjak. persze, a macska annyira azért nem okos állat (hogy pl. megtanulja újra használni az almot...), hogy a végteleségig titkolja tettét, szóval tegnap kiderült, melyik a ludas: épp a filmnézős bandát búcsúztattam, mikor a szemünk láttára végezte el nagydolgát. és tudta, hogy rosszat csinált, mert seperc alatt somfordált el, pedig a dörgedező kommentár csak ezt követően jött. ma reggel mégis újabb ajándékok fogadtak - az előszobában és az azóta "leponyvázott" fotelban is -, én pedig tanácstalan vagyok: a jelenség néhány hete jelentkezett először, azóta mindennapossá vált - korábban semmi gond nem volt az alom használatával, pedig azóta még jobban ügyelek arra, hogy friss és tiszta legyen. úgy tűnik, hiába nyomom az orrát a cuccba, szóval mi a frászt csináljak?
0
2007. augusztus 27., hétfő 22:21
457
Lemmingjeim ősatyja Bátor névre hallgatott, most már csak unokái vannak nálam.
0
2007. augusztus 27., hétfő 22:14
3945
ezért a nyúlropiért egyszerűen meg van őrülve. megérzi a szagát, és megbolondul, rádmászik, felál stb. ha elfogy még fél percig nyalogatja a kezed. ettől nőtt olyan szép nagyra. :)
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2007. augusztus 27., hétfő 2:21
3025
Húúú, de nagyon ari! :)
0
2007. augusztus 27., hétfő 1:37
3945
a koalát kifelejtettem. kis magánakvaló állat. ha nem kap kaját bevágja a durcit. ha etetés van, akkor azért nagy nehezen, szépen komótosan előmászik.
0
2007. augusztus 26., vasárnap 23:30
3945
néhány barátommal elhatároztuk, hogy a hosszú hétvégén sopronból eltekerünk bécsig, hogy egy kicsit más szemmel megnézzük ezt a gyönyörű várost. még szép, hogy nem hagyhattuk ki a híres-neves schönbrunni állatkertet. amint beértünk rögtön fel is kerestük a két legnagyobb ritkaságot, a pandákat és a koalákat. hatalmas élmény volt! az állatkert igazgatója saját bevallása szerint inkább a minőséget helyezi előtérbe a mennyiséggel szemben. és tényleg, kevesebb állatot láthatunk, mint például a fővárosi állatkertben, de az állatok élettere sokkal tágasabb. mindez 20-án történt. nem hittem a fülemnek, amikor csütörtökön hallottam a hírekben, hogy egy kis panda bébi született a bécsi állatkertben. a gondozók is pár nappal a születés előtt tudták meg. már az is nagy szó, hogy bécsben pandákat láthatunk, hát még az, hogy fogságban született is egy panda bébi is. állítólag az első év kritikus lesz a csöppség számára, remélem elkerülik majd a betegségek. bécs a két állatot kínától kapta kölcsön. megegyeztek, hogy a kicsi ők kapják meg, de a felnőttek még legalább 10 évig maradhatnak. kínában is mindössze 1600 ilyen állat él. a nyuszikákat nem lehetett kihagynom. az enyém akkor is szebb. :)
0
2007. augusztus 20., hétfő 1:52
16970
Ez a kép tegnap készült, ember nem tud ilyen pózban aludni, mert kitörik a nyaka, de minumum kiáll. Ez meg így szunyál több órát és közben nyugodtan tologathatod, arrébb teheted meg sem nyikkan. :)
0
2007. augusztus 20., hétfő 1:49
16970
Mintha a Penthouse pózolna :)
0
2007. augusztus 19., vasárnap 20:22
507
Ő az én kis kedvencem, Kolombusz, a 6 éves hájpacni. Napjai nagy részét alvással és evéssel, na meg madarak levadászásával tölti, néha pedig az utcán flangál, olyankor pedig mindenki megsimogatja, vagy megkérdezi, hogy terhes e a macska :) Egyébként nagyon karomolós, ha ilyen helyzetben van és valaki a hasához nyúl azt rögtön elkapja :)