Keresés

post your pet, azaz mutasd meg a kis kedvenceid!

2007. július 24., kedd 16:24
úgy tűnik, a hat emeletes zuhanást követően kapott egy "rendezői változatot", amely ideáig tartott. :\
viszont pénteken hazahoztam djangót, a 3-4 hónapos kandúrt, aki nevét arról kapta, hogy bandzsa(ngó), mint a hétszentség. :) le is fényképezném, ha nem lenne olyan félénk, hogy előremerészkedjen különböző rejtekeiből.
0
2007. július 24., kedd 12:07
Nem nagyon szoktam sem írni, sem olvasni ezt a topikot. Talán mert bő hat éve nincs "kis kedvenc" otthon. Akkor én is nehezen dolgoztam fel a dolgot, most sem kívánok beszélni róla.

Egy barátom macskája ugyancsak a negyediken élt, s unalmas idejében erkélyről erkélyre szaltózgatott, frászt hozva a gazdáira, s fittyet hányva mindenféle mesterséges akadályra. A baj őt is utolérte, egyik alkalommal hatalmasat nyekkent az aszfalton, de csodák csodájára sértetlenül felépült.
Mogyorónak, akinek én is "megvoltam", nem adatott meg ugyanez...
Sajnálom!
most posts by TM
0
2007. július 24., kedd 10:41
két vörös kiskandúrral bővült kis családunk (képek majd később), az első állatorvosi vizit szolid 18e Ft-ból meg is lett :D
(az egyiknek el van törve több ujjperce, fülatkások és oltást is kaptak)
0
2007. július 20., péntek 15:46
Az en Cilim is kiesett, eltort a gerince, de meg elt, amikor az orvoshoz vittuk. Szoval - sajnos - pontosan tudom mit erzel es maximalisan egyutterzek veled.
0
2007. július 20., péntek 15:25
Szegény macsek, sajnálom.
Sajnos nagyon kis hülyék, nekünk is volt macskánk, ő is kiesett az ablakon (a negyedikről). Ő túlélte... Egyszer elrágta az olvasólámpám vezetékét és megcsapta a 220 - azt is túlélte. Vagy kilenc élete volt, vagy szerencséje (egy ideig).
Pedig látom, a tiéd is nagy egérvadász volt. :)
0
2007. július 20., péntek 15:04
Részvétem jama, szörnyű ami történt vele... :(
0
2007. július 20., péntek 14:24
Részvétem jama! :(((
Gyönyörű macsek volt...
0
2007. július 20., péntek 14:17
Jaj, de édi, ahogy ott ül a vízben, és milyen szép! Kedvem lenne megsimogatni!

...

De a kutya is aranyos! :D
0
2007. július 20., péntek 14:03
mindenkinek köszönöm. mogyi nevében is. :(
0
2007. július 20., péntek 13:46
Jama, részvétem :((((
0
2007. július 20., péntek 13:45
Őszinte részvétem.
0
2007. július 20., péntek 13:33
részvétem :(
kitartás!
0
2007. július 20., péntek 13:09
Hello!

Őszinte részvétem! Ahogy olvasom s látok róla képeket, nagyon aranyos cica volt. Sajnos nekem is már túl sokszor kellett átélnem ezt, tudom mit érzel. Még egyszer részvétem!

Hogy egy kicsit jobb dologról is írjak, a tegnapi Blikk címlapján feltűnt egy gyönyörű kutyus képe, az én Hagi-m képe. Nem is a honoráriumért küldtem be igazán (na jó, nem utasítom vissza :)), de nagyon örülök, hogy bekerült a drága blökim. Nem hiszem hogy ezután tartanom kellene a paparazzoktól, de jó érzés, hogy tegnap mennyien láthatták (igencsak szem előtt volt).

0
2007. július 20., péntek 13:05
Mintha az első macsekomról, Helikonról olvastam volna! Sajátos 1agresszív1 nyomulásának hatására mindenkiből kicsikarta a pocak simit, és ő is mindig visszahozta az eldobott szivacs lasztit!Részvétem! :(((
0
2007. július 20., péntek 12:55
Részvétem. Én minden állatot egyformán imádok (talán jobban is, mint az embereket), úgyhogy nagyon sajnálom amikor meghal egy...
0
2007. július 20., péntek 12:52
Részvétem.Én madárbarátként már több papagájtól vettem búcsút.Legutóbb Sacitól,akit a Hűvösvölgyben temettem el.Minden kis kedvenc nyugodjék békében!
0
2007. július 20., péntek 12:46
Nagyon sajnálom, biztos aranyos lehetett. :(
A mi Bercinket július 3-án kellett elaltatnunk, megelőzve a vesebetegsége miatti, rá váró további szenvedést. 16 évet élt.
0
2007. július 20., péntek 12:44
Szegénykém! Gyönyörű cicus volt, és ahogy olvasom, egy angyal is. Részvétem!! :-(
0
2007. július 20., péntek 12:33
mogyoró 2004. nyár - 2007. július 15.
topikindítóként sajnos meg kell osztanom veletek egy tragikus hírt, amit még most is nehezen fogok fel. 2007. július 15-én éjjel mogyoró macskám kiesett az ablakon. azonnnal elpusztult.
barátaim és jómagam itt emlékezünk meg róla: http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2007/07/15/mogyororol_emlekezek/
0
2007. július 15., vasárnap 19:03
A kép kb.: márciusban készült, és nem volt hőség... Eddig egyszer csinált ilyet... És még nem jöttem rá hogy miért... De tényleg viccesen néz ki... :-)
0
2007. július 15., vasárnap 18:49
Az én macskám is van úgy, hogy kintfelejti a nyelvét :) Pont, ahogy a képen.
Baromira vicces... :) Hogy miért csinálja, fogalmam sincs. Nem hinném, hogy a meleg miatt, mert télen is előfordult már vele ilyen. Szerintem, szimplán megfeledkezik róla, hogy be kéne húznia a szájába :D :D :D
0
2007. július 15., vasárnap 18:46
Azért nyújtja ki a nyelvét mert így hűti magát. :) Szegénykének melege volt. A másik teóriám az, hogy már utálja a fényképeződ :]
0
2007. július 15., vasárnap 18:43
Olyan mint az én Jancsim! :-) Kiskorában... :-))) Szeret extrém helyeken aludni... :)

Egész délelőtt kidugva tartotta a nyelvét... :-))) Nem értettem miért... Nincs valakinek ötlete?
0
2007. július 15., vasárnap 18:23
Ahogy mondod! :)
Nagyon arin alszik, megtudnám enni! :)
0
2007. július 15., vasárnap 17:48
Tudom, és nem is piszkálom ezért, ha játszik had játszon elvégre azok a valamik csak egyszerű tárgyak, lehet új függönyt venni és új szúnyoghálót is, de két egyforma macska nem létezik :)
0