Keresés

post your pet, azaz mutasd meg a kis kedvenceid!

2007. június 1., péntek 23:20
Talán már említettem hogy az én macskám a munkahelyem él, (mivel én 4. emeleten, így nem hoztam haza) szóval a raktárban nikecellt is tárolunk, ami igen magasan, a plafonig fel van rakva. Kb. 15 cm magas hely van a plafon és a nikecell között, de a Jancsi csak ott szeret aludni... :-))) Kezdetben nem tudtam elképzelni hova tűnik fél délutánokra, majd egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a nikecell-rakás tetjéről, egy farkinca lóg lefelé... :-))) Marha viccesen nézett ki... :-))) Felmásztam, és a Jancsi onnan pislogott rám... :-)
Egyébként más hőszigetelőanyagokat is előnyben részesít: Puha üveggyapottekercset, vagy nikecelldrazsés zsákon is szokott henyélni, elképesztően vicces, nyakatekert pozitúrákba... :-) Asszem erről van is fotóm...

De az ölemnél azért mégsincs jobb hely... Ezt ő is nagyon jól tudja... :-) Egyébként mostanában egyre többet csavarog... Néha egész délutánra el szokott tűnni... Aztán mikor megérkezik, hangosan üdvözöl, és a következő másodpercben már az ölemben követeli meg a menetrend szerinti simit... :-) Utána addig nyaggat, amíg nem adok neki valamilyen kaját, azt benyomja, és megy tovább cirkálni... :-))) Van hogy csak reggel jön vissza... Ilyenkor látszik hogy nagyon ki van fáradva... A fenti képek is egy ilyen éjszaka után készültek... Ekkor egész nap csak henyél... :-)
0
2007. június 1., péntek 20:13
Aranyosak : ) Bármelyikük is Lincoln, már most jobban játszik mint a színész : )

Gergő macsekje is édes pofa : ) Amíg Héra bennt volt végigaludta az összes ablakpárkányt, polcot (kisebb-nagyobb kárt okozva), ágyat, mire rájött, neki a nappaliban levő szekrény teteje az ideális : ) Azt mondják, ahol a macska sokat alszik a lakásban, az a legpozitívabb kisugárzású hely, megjegyzem aludt már az ágyam alatt : )
0
2007. június 1., péntek 19:53
Ezek a macskák annyira hihetetlen helyekre tudják magukat befészkelni. :)
0
2007. június 1., péntek 11:55
csak egyszer felejtettem nyitva a fiókom, de ő egyből megtalálta a megfelelő helyet :)))

0
2007. június 1., péntek 11:30
A börtönlakók :-)
Rizzo és Rocky:

Valamint Piggy:

0
2007. június 1., péntek 0:55
:) Teljesen öreguras benyomást kelt és azt lehet kiolvasni a szeméből: "Csináljátok csak, úgysem érdekel." Amúgy érdekli, csak ez olyan manipuláció féle, ahogy te is írtad. Horkol? Az ismerősömé pukizni szokott, s akkor szellőztetni kell a szobát, mert nem lehet megmaradni. :]
0
2007. június 1., péntek 0:52
Köszi : ) Igen, ha Hagira ránézek, csak ahogy fekszik, már akkor mosolygok. Ha kiszabadul a hátsó udvarból vissza már nem lehet csalogatni, néz azzal az ártatlan szemeivel s az ember azonnal elolvad : ) Mesteri manipulátor : ) S ahogy horkol szegénykém, mintha egy megpihent öreg ember aludna az udvarban : )
0
2007. június 1., péntek 0:48
Nagyon aranyosak, gratulálok hozzájuk. :)
Az alsó kutyás kép haláli, jó pofa eb már így képről is. :]
0
2007. június 1., péntek 0:30
Tényleg nagyon aranyosak :) Szombaton folytatódott nálunk is a cica-bébi bumm. Héra egy kis macskának adott életet. Ami fura az az, hogy azóta Vilmával s a másik négy külyökkel egy helyen vannak s közösen szoptatják ill felváltva a piciket. S míg a Vilma alom lakóinak szeme 7-8 nap alatt nyílt ki, addig a kicsi Hérának ehhez négy nap kellett csupán! : ) Ő a kis fehér : )

Hagi életében is fontos változást hozott a szombat, idei első fürdetésére került sor, mint mindig, most is úgy tűrte, mintha a Baywatch vendégszerepére készülne, bár néha elkomolytalankodott : )

0
2007. június 1., péntek 0:17
Egyetértek. :)
0
2007. június 1., péntek 0:17
Arra gondoltam magam is. ;)
Az arány meg éppen 50%, mert két kiscica lány a másik kettő pedig fiú. Ilyen gyönyörű szürke cicám még sosem volt és nem is nagy dilemma a választás, mert mind egyforma. :)
0
2007. május 31., csütörtök 23:58
:))) Meg kell őket zabálni! :-))) Ilyenkor a legaranyosabbak! :D
0
2007. május 31., csütörtök 23:41
szerintem a szürke cirmost válaszd. :)
0
2007. május 31., csütörtök 23:12
Közülük az egyik lesz majd az enyém :)

0
2007. május 20., vasárnap 14:21
Betty:
0
2007. május 20., vasárnap 0:15
:) Ha lehetne, én is több kutyát szeretnék, de két kismacsek majd így is el lesz ajándékozva, de a két legrosszabb biztos nem :)
0
2007. május 19., szombat 22:19
Én meg azt hittem hogy az én családom az őrült 4 kutyával+több száz galambbal:))
0
2007. május 19., szombat 18:58
Úgy látom ez a képfeltöltő honlap nem vált be részemről, mindenesetre ha jobb klikk --> Kép megjelenítésére kattintunk, akkor láthatóvá lesznek a képek, sorry.
0
2007. május 19., szombat 18:56
Ahogy a dvd gyűjteményes képeket, úgy időnként nem árt az állatos képeket is frissíteni a részemről, főleg, hogy hétfőn +4 macskával lettünk többen, így a mérleg: 7 macska, 2 kutya :)

Vilma, aki maga is alig 9-10 hónapos, hétfőn 4 kismacskának adott életet. Az apa, mint azt a fehér-szürke foltos kismacska is "igazolja", a szomszéd macskája :) Egyelőre még nem néztük meg, fiúk-lányok milyen elosztásban vannak jelen, de ketten máris páratlan aktivitásról tettek tanubizonyságot, noha még a szemük sem nyílt ki :) A kutyák már látták, szagolták őket, anyjuk jelenlétében s anélkül is, viszont a két macskát anyjuk elhajtja tőlük :)

Héra - Sanszos a gyanú, hogy ő is gyermek áldás elé néz hamarosan :)

Vilmos Császár Uram - Lassan kezd egészségileg rendbejönni, a környező madárpopulációra még mindig komoly fenygetés :)

Hagi - Ő viszont nem alkalmaz nulla toleranciát sem macskákra, sem kutyákra, sem emberekre nézve :) Néha olyan a tekintete mintha gondolkodna :)

Kicsi - Hiperaktív, mint mindig, 100-ból jó ha 5-ször le lehet úgy fényképezni, hogy nem mosódik el a kép, ergo alig-alig mozog :)
0
2007. május 5., szombat 20:19
Nos, lehet, hogy a kicsi kép nem volt túl látványos, akkor itt egy nagyobb kép a 2 ifjoncról. Cica pártiaknak elsősorban:

0
2007. május 3., csütörtök 15:01
Az alant látható fiatalember neve Benő, életkora húsz év, hobbija a napozás és a kaja után kepesztés. Különben egy unalmas alak... :-)

0
2007. május 3., csütörtök 14:37
Dezső a disznaja
0
2007. május 3., csütörtök 14:37
0
2007. május 2., szerda 23:52
A legifjabbak a családban:

:-))
0
2007. április 24., kedd 18:07
Dezső a disznaja