Keresés

post your pet, azaz mutasd meg a kis kedvenceid!

2007. április 4., szerda 23:21
amúgy meg szarom le a növényt, de azért azt ne mondd, hogy nem hatna meg, ha virágföld borítaná a vadiúj nappalid, meg azon a szar/pisi keverék... most röhögök rajta, de akkor azért elég nagy fejtörést okozott több kiló virágföld összetakarítása...
0
2007. április 4., szerda 23:20
Ja értem, oké.
0
2007. április 4., szerda 23:19
mivel (még kb. két hónapig) lakásban lakunk, nem.
0
2007. április 4., szerda 23:17
Növényt lehet venni ezer másikat.
De egy igazán élő, eleven kis jószág, pótolhatatlan.
NEm az udvaron tartjátok a kutyát?
0
2007. április 4., szerda 23:12
sztem feldobhatnánk vicces sztorikkal is a dolgot, elvégre minden állat szeret huligánkodni és ezzel fejfájást okozni a gazdinak :)

kezdésnek:
még kicsi volt a kutya, amikor új lakásba költöztünk, persze teljes felújítás után: vadiúj parketta, szőnyeg, kanapé, anyámtól kapott nagy növények, el lehet képzelni. első alkalommal, mikor itthon hagytuk egyedül a kutyát, a drága kis bogaram unatkozott, először tutult, de erre hamar ráunt és talált jobb szórakozást; konkrétan egy félméteres, fásszárú kroton (gyk. szobanövény) személyében. a kis köcsög nem ám megrágta, hanem kihúzta (földlabdástól!) a növényt a cserépből, majd órákon keresztül DOBÁLTA a földlabdás növényt a vadiúj nappalinkban. eredménye: kroton kampec, a szőnyegen, a dohányzóasztalaon, a kanapén, a fotelokban vastagon áll a virágföld (gondolhatjátok mennyi földben áll egy félméteres növény)... csak hogy teljes legyen a kép, ha már lúd, legyen kövér, rá is pisilt és biztos, ami tuti alapon egy tekintélyes méretű szart is legyártott a virágfölddel beborított szoba közepére...
szegény feleségem majdnem elájult, mikor hazaért :)
0
2007. április 4., szerda 22:56
:-)) Igen. Hörcsögöm kettő volt nagyon régen. Az egyik öngyilkos lett. Negyedik emelet....

Egyébként meg igazi macskabolond voltam mindig, ennek ellenére a Jancsi az első macskám! :-)))
0
2007. április 4., szerda 22:50
Nagyon aranyos kis teremtmények : )
0
2007. április 4., szerda 22:49
:D mondom én, hogy van eszük!
0
2007. április 4., szerda 22:40
wow tök aranyosak, de kicsit máshogy néznek ki mint az enyémek :)
ők már nálam születtek, az anyjuk koromfekete volt, az apjuk megkajálta sajnos...
0
2007. április 4., szerda 22:39
Köszi a segítséget, hát kicsit nagy képek lettek.
0
2007. április 4., szerda 22:38
Nohát Dylan, azt hittem az öngyi hörcsögödön kívül nem is volt másik állatod erre kiderül, hogy macska párti vagy. :) Üdv a klubban!
0
2007. április 4., szerda 22:37
Helyesebben itt (segítek egy kicsit):

0
2007. április 4., szerda 22:37
haláli ötlet ez a topik. holnap én is teszek fel képet a kedvenceimről. :)
0
2007. április 4., szerda 22:35
Na, itt a két kisegerem Mogyi és Bugyi.

http://kepfeltoltes.hu/view/070404/egerek_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/070404/DSCN0012_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
2007. április 4., szerda 22:32
Nekem két mongol futóegerem van. Mogyi és Bugyi. [url=http://kepfeltoltes.hu/view/070404/egerek_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
0
2007. április 4., szerda 22:30
No akkor itt az én Jacsim! :-))) (A jobb oldali.) A világ legőrültebb macskája!

Tavaly egy hideg decemberi reggelen kétségbeesett nyávogásra lettem figyelmes a munkahelyemen... A hang a PVC csövek alól jött... Feláldozatm a Danone könnyű és finomomat hogy előcsalogassam Őt... :-))))

Azóta el sem hagyta a telepet! De miért is hagyná el... Hisz az az ő vadászterülete... Igaz még kicsi, de képes teljesen felfordítani a boltot, :-))) Mindenre felmászik amire csak lehet, itt például a mintaállványra...

Örökké csak harcolni akar mindennel ami mozog... Egérre, madárra, és bogarakra vadászik... És letámadja a gyanútlan vásárlókat... :-))) Mindenbe beleüti az orrát amibe csak lehet... Így ragadt a fejére az árcédula... :-))) Ezután megérte leszedni magáról... :-))))

Persze minden meg van neki engedve... Szeret a tűz mellett könyökölni, mint valami kocsmában... :-)))

Ha meg mégis kint reked, akkor árván kandikál be az ablakon, hogy akkor ő most miért nem jöhet be... :-)))

0
2007. április 4., szerda 22:30
Hát igen :)

Az én kutyám apja pitbull volt, embereknél kenyérre lehet kenni, viszont minden kutyának neki akar menni. A kis fehér iszonyat hangos, mindenre ugat ami mozog, a csivava pedig folyton kajás :D
0
2007. április 4., szerda 22:28
Ez a kép lol! :))))))))
0
2007. április 4., szerda 22:27
Jean, Vilmos testvére pedig ahányszor lehajoltam valamiért, egy pillanat alatt a hátamra ugrott és leült : ) S szerencsére meg is találtam a képet, bátyám fényképezett telóval, úgy 10 percig trónolt rajtam, szóval ő tényleg Istennek képzelte magát : ) Kb. másfél éve készülhetett a kép.

Aranyosak Feared a kutyák, láthatóak az erőviszonyok : )
0
2007. április 4., szerda 22:21
Tényleg jó a téma!
Imádom a kutyákat, és minden eddigi kép szuper, nagyon aranyosak a kutyáitok!
Én is rakok fel képet a család 3 ebéről:

édesanyám kutyája:

húgom kutyája:

saját ebem:
0
2007. április 4., szerda 22:21
Kutyám nekem is lesz egyszer, mert imádom őket! Az egyik legjobb dolog macskával aludni, olyan megnyugtató, mikor odegömbölyödik melléd és dorombol. Nekem Tamás macsek mindig a hátamon szeretett szunyálni én meg meg sem moccantam olyankor. :)
0
2007. április 4., szerda 22:08
De nem ám : ) Annyit vagyok velük, amennyit csak lehet. volt már példa arra, hogy amikor a Kicsi apját elütötte egy autó, hogy napokig meséltem neki a betegágyánál könyvből s egyfolytában ott voltam mellette, 2 éve egy hozzánk szegődött macska szült két kiscicát. Két hónaposak lehettek, mikor kiültem a kerti asztalhoz, először a két picuri, aztán az anyjuk, majd a Vilmos Császár s a testvére telepedtek le az ölembe : ) Azt le kellett volna fényképezni : ) Sajnos amikor az egyik kiscica eltűnt (a másikat elajándékoztuk) az anyja szó szerint belehalt a szomorúságba : ( Az biztos, hogyha már saját kertes házam lesz, nagytestű kutyát (német v. dán dogot vagy masztiffot) fogok tartani s nem az udvarban lesz ám : )
0
2007. április 4., szerda 22:00
Ez nagyon komoly!:-)))))))
0
2007. április 4., szerda 21:58
nem tudtam, hogy ilyen nagy lesz a kép a galandféregről :)
0
2007. április 4., szerda 21:56
Régen volt halaim

Neon hal (átlagosan 15 db volt belőlük, de annyira ennivalók voltak, hogy más halak megettek 1-1-et, annak ellenére, hogy kaptak tápot)

Xifo (az én xifo fajom egy picit hosszúkásabb volt, ennél a fajnál, mellesleg hajlamos volt kis halakat szülni, külső megtermékenyítésű "elevenszülő")

Sziámi harcoshal (ez a hím példány, a nőstény rózsaszínben pompázik, ő az aki megzabálja a Neon halakat alkalomszerűen... ha tükröt teszel elé, felfújja magát, egy akváriumban csak 1 lehet belőle, különben megölik egymást)

Guppi (a guppik nagyon szép halak, ha nem a legszebbek)

Még egy kis állatról ejtenék szót. Neki az volt a mániája, hogy éjszaka kiugrott az akváriumból, majd hullára száradva reggel kellett visszatenni a szőnyegről. Gőte.
Nem pont ebben a színben volt nekem, de megteszi. Szerintem aranyos.

0