Keresés

post your pet, azaz mutasd meg a kis kedvenceid!

2007. április 4., szerda 21:55
Nálatok sem unalmas az élet, ahogy így elnézem ezt a rengeteg állatot. :)
0
2007. április 4., szerda 21:52
Aha, aztán utána felfalta a másikat, maradt belőle egy fogsor, meg egy pár fül :)
Múltkor lepődtem meg a futóegereken, a képen lévő ház ablakához leraktam keresztben egy pálcikát, megpróbálta az egyik egér becipelni, de ugye szélesebb volt a pálcika az ablaknál, erre fogta megfordította és hosszában vitte be :)
Anno 10-12 éve a suliban egy gyereknek ez harmadszorra sikerült térkép/ajtó felállásban:)
0
2007. április 4., szerda 21:51
Nagyon nagy ötlet volt ez a topik! Gyönyörűek a kutyáitok, macskáitok, nyúlaitok! Akkor bemutatnám az én drága jószágaimat.

Ő Hagi (hádzsi), bordeuxi dog - angol masztiff keverék, idén 8 éves, 80 kg-os kan blöki. Amilyen aranyosnak tűnik, olyan is : ) Tőle félnek a leginkább a hozzánk látogatók, pedig nála lustább, kedvesebb kutyát nem ismerek : ) Élő zabagép, nem rest sem társától, sem a macskáktól ételt csenni. Kedvence azonban a csoki fagylalt, ahogy tartom oda neki, úgy nyalogatja, mint egy kis gyermek : )

Ő Kicsi, 5 éves keverék-keverék kan kutya, a szeme sem áll jó, igazi hiperaktív blöki, komisz s ragaszkodó, ha csak 2 másodperccel is többet vagyok Hagival úgy letertíti a nagyot, hogy félelemmel vegyes öröm nézni őket : ) A bunyó után pedig a Kicsi kergeti körbe-körbe az udvaron a Hagit : )

Felül Vilma, alúl Vilmos Császár, előbbi kb. a nyár közepén lesz egy éves, utóbbi ősszel lesz öt. A látszat ellenére nem állnak rokonságba (tudtommal :) ), Vilmát igazi utcakölyökként találta anyukám. Nevelőanyjának (lent) bátran neki esik, aki amilyen flúgos hagyja magát : ) Vilmos testvére két éve hunyt el, de jól megvan, sokat lóg a kutyákkal, együtt alszik velük (!). Hol mellettük, hol pedig rajtuk (pontosabban Hagi-n) : )

S végül, de nem utolsó sorban: Héra, a török angóra egy éves macskánk, aki inkább egy terrorista jellemét kölcsönözte, semmint cicáét. Az utcakölyök érkezéséig szoba cica volt, de a virágok s mozdítható tárgyak örömére, az udvari banda tagja. Igaz, ez sem zavarja, simán kinyitja a szúnyogháló ajtót, majd a kilincsre felugorva bejut a házba is. Nincs 2 perce, hogy kipenderítettem : ) Jó formán csak velem "áll szóba", ami köszönhető a néhány hónapja történt tragikus szülésének : ( ahol végig mellette voltam.

Amióta élek (idén 20. esztendeje) mindig volt kutyánk, de sokáig voltak halaink, tengeri malacaink, papagájaink s az ezredforduló óta a cicákat is megtűrik a kutyák. Valamiért én vagyok az egyetlen, akit úgy követ a jelenlegi banda, mintha én lennék a Vezetőjük, vicces, mikor már majdnem egymáson bukdácsolnak a jószágok, csak hogy kövessenek. Imádom őket, megédesítik a napot : )
0
2007. április 4., szerda 21:49
ha nem szereted a háziállatokat, akkor ez nem a te topikod, és ezt illik tudomásul venni, anélkül, hogy lóbaszó képeket szúrnál be baktériumokról ;)
0
2007. április 4., szerda 21:48
Ezt a verziót még nem hallottam, de tetszik. :]
0
2007. április 4., szerda 21:48
"Aranyhörcsög volt hogy a kertben lépett meg, és egy óra múlva az utcán találkoztam vele:)" Elképzeltem a szituációt. :-DD
Jah, leugrott sörért.
0
2007. április 4., szerda 21:47
nagyon profi :)

amúgy szerintem ki sem nézné az ember az ilyen kis rágcsálókból, milyen értelmesek tudnak lenni - ha szökésről van szó.

neked volt olyan, hogy a hörcsög mindenáron pározni akart? nekünk nőstény hörcsögünk volt (neve: bella artois :)), akire rájött a dughatnék, és rendesen vinnyogott - az akvárium közepén állva, feltolt seggel :D
0
2007. április 4., szerda 21:47
Oké, oké smile.
0
2007. április 4., szerda 21:45
:)))
Nekünk egyszer a szomszédunkban volt tacsi és annyira elkényeztették és olyan kövérre dagadt, hogy gördeszkát kellett a hasa alá tenni, mert leért a földre. Mókás látvány volt a kutya ebben az állapotában. :)
0
2007. április 4., szerda 21:45
igen, képes voltam, hogy vegye észre magát :)
nincs háziállatom, nem szeretem a háziállatokat, maximum a halászlevet :) kis koromban (6-7-8 évesen) volt akváriumom egy ideig... benne guppik, szifók, sziámi hal, neon halak... kereshetek róluk képet a neten..
inkább a háztáji állatokról tudnék mesélni... a kertünkben lakik egy sündisznó család, a közelben élnek rókák, szarkák repdesnek fáról-fára kergetve a cinkéket és verebeket, illetve múltkor járt erre egy nyest. velük jobban ki vagyok békülve, meg időm sincs kutyával foglalkozni (etetni+játszani vele).
0
2007. április 4., szerda 21:44
igazából  már vagy  100 hörcsög, futóegér, törpehörcsög, ugróegér, tengerimalac megfordult a kezeim közt, szóval mostmár nagyon trükkösen tudnának kiszökni, volt hogy nyaralás alatt léptek meg az futóegerek, akikről azt kell tudni, hogy a fém mókuskereket kerek 1 nap leforgása alatt megették:) persze a net kábelt ették meg először, biztos ami biztos. Márcsak 5-en vannak úgyhogy lassan bekell szerezni valami új lényt.
Aranyhörcsög volt hogy a kertben lépett meg, és egy óra múlva az utcán találkoztam vele:)
Egyébként elöl nyithatós az akvárium, direkt ilyen állatoknak való, az üveget nemtudják megenni szerencsére.
0
2007. április 4., szerda 21:40
komolyan: képes voltál 70 hsz-sal később ezen görcsölni? ;)
inkább mutass valami tényleg háziállatot. nem kell itt a duma a bacikról, nyilván nem erre jött létre a topik. mutass valami szőröst, tollast vagy kopoltyúst, amit te tartasz otthon ;)
0
2007. április 4., szerda 21:40
Remélem, hogy ez => :-D nem kerülte el a figyelmed! Ott a sor végén figyelt! ;-)
0
2007. április 4., szerda 21:35
komolyan... háromnegyed órával a hozzászólásom után képes voltál egy ilyen szemetet beírni?:)
0
2007. április 4., szerda 21:35
Igen a lényeg ugyanaz: Szeretjük a kutyákat!
0
2007. április 4., szerda 21:34
jamamura: nézd, nem tudom mi bajod, én sem ugatlak le, ha más fórumokban poénkodsz, egyébként is ilyen szép elektromikroszkópos képeket nem mindig látnak a fórumozók, legalább mutattam valami újdonságot. a prokarióta baktériumokon kívül, ha azt mondod, hogy a galandféreg és a papucsállatka nem állat, akkor olvass utána. másrészt mondhatjuk őket háziállatnak is, ugyanis a papucsállatkát biológusok szokták tenyészteni otthon, illetve a galandférgek is az ember belében telepszenek le és az ember eteti őket. nem tudom észrevetted-e, de a 3 képen kívül mást nem akartam betenni, szóval nem kell szőrszálat hasogatni. inkább te állítsál magadon és ne kötözködj másokkal ok nélkül.
0
2007. április 4., szerda 21:33
Már megint magamról tegyek fel képet?
Tettem fel jó multkorában a vállald a fejed topicban.
A dobozokról miért ne?
Ott a digipakcos kiadványok topic, abban még nincsenek képek azt hiszem a hozzám érkező filmekről.
0
2007. április 4., szerda 21:33
Teljesen mind1, hogy hívják:a lényeg ugyanaz! ;-)
0
2007. április 4., szerda 21:32
Ezt a "verziót" hallottam! ;-)
0
2007. április 4., szerda 21:31
Szia!

Na de aztán ha megérkezett, képeket feltenni ám! Persze nem a dobozról, mert azt már ismerjük, hanem az igen széles mosolyról, ami kiül majd az arcberendezésedre. :-D
0
2007. április 4., szerda 21:27
Anyu mondta így.
Ja oké, ha így hívják akkor így hívják.
0
2007. április 4., szerda 21:26
én meg csak úgy ismerem, hogy padlócirkáló :)
0
2007. április 4., szerda 21:26
Szia!
Még nem is köszöntem ma neked.
Holnap indul a csomagom.
0
2007. április 4., szerda 21:25
Így meg én nem hallottam!
0
2007. április 4., szerda 21:24
Igen. :-)

Ami b@romi rossz volt az első négy-öt hónapban, az a csend. Nem is az ugatás hiánya, hanem az éjjeli "cirkálások" neszei-zajai, amikor a körmei koppantak a járólapon, ahogy jött-ment...
0