Nagyon nagy ötlet volt ez a topik! Gyönyörűek a kutyáitok, macskáitok, nyúlaitok! Akkor bemutatnám az én drága jószágaimat.
Ő Hagi (hádzsi), bordeuxi dog - angol masztiff keverék, idén 8 éves, 80 kg-os kan blöki. Amilyen aranyosnak tűnik, olyan is : ) Tőle félnek a leginkább a hozzánk látogatók, pedig nála lustább, kedvesebb kutyát nem ismerek : ) Élő zabagép, nem rest sem társától, sem a macskáktól ételt csenni. Kedvence azonban a csoki fagylalt, ahogy tartom oda neki, úgy nyalogatja, mint egy kis gyermek : )
Ő Kicsi, 5 éves keverék-keverék kan kutya, a szeme sem áll jó, igazi hiperaktív blöki, komisz s ragaszkodó, ha csak 2 másodperccel is többet vagyok Hagival úgy letertíti a nagyot, hogy félelemmel vegyes öröm nézni őket : ) A bunyó után pedig a Kicsi kergeti körbe-körbe az udvaron a Hagit : )
Felül Vilma, alúl Vilmos Császár, előbbi kb. a nyár közepén lesz egy éves, utóbbi ősszel lesz öt. A látszat ellenére nem állnak rokonságba (tudtommal :) ), Vilmát igazi utcakölyökként találta anyukám. Nevelőanyjának (lent) bátran neki esik, aki amilyen flúgos hagyja magát : ) Vilmos testvére két éve hunyt el, de jól megvan, sokat lóg a kutyákkal, együtt alszik velük (!). Hol mellettük, hol pedig rajtuk (pontosabban Hagi-n) : )
S végül, de nem utolsó sorban: Héra, a török angóra egy éves macskánk, aki inkább egy terrorista jellemét kölcsönözte, semmint cicáét. Az utcakölyök érkezéséig szoba cica volt, de a virágok s mozdítható tárgyak örömére, az udvari banda tagja. Igaz, ez sem zavarja, simán kinyitja a szúnyogháló ajtót, majd a kilincsre felugorva bejut a házba is. Nincs 2 perce, hogy kipenderítettem : ) Jó formán csak velem "áll szóba", ami köszönhető a néhány hónapja történt tragikus szülésének : ( ahol végig mellette voltam.
Amióta élek (idén 20. esztendeje) mindig volt kutyánk, de sokáig voltak halaink, tengeri malacaink, papagájaink s az ezredforduló óta a cicákat is megtűrik a kutyák. Valamiért én vagyok az egyetlen, akit úgy követ a jelenlegi banda, mintha én lennék a Vezetőjük, vicces, mikor már majdnem egymáson bukdácsolnak a jószágok, csak hogy kövessenek. Imádom őket, megédesítik a napot : )