Keresés

post your pet, azaz mutasd meg a kis kedvenceid!

2009. május 10., vasárnap 13:31
Tíz év sok viszonylatban hosszú időnek számít, de én ezt is kevésnek érzem most. Majdnem a fél életemet végig kísérte a kutyám, de inkább a Társam, a Barátom, Hagi. Ma eltávozott, és, remegek és bevallom, előtörnek a könnyek, ha csak eszembe jut, rágondolok és mást se tudok csinálni. Csodálatos volt, felejthetetlen. Őt csak nem ismerni vagy szeretni lehetett, más lehetőség nem volt. Az a jóság, kedvesség, barátság és szeretet, ami belőle áradt csodálatos volt és ő maga is. Örökké hiányozni fogsz, nem lesz már hozzád fogható! Isten veled Drága Barátom, Hagikám, "Papi", "Papa-Maci"!

0
2009. május 5., kedd 11:45
Aranyos kép, de sajnos nekem ettől még nem lett jobb a kedvem :( El is pakoltam a macska dolgait, hogy ne lássam.
0
2009. május 5., kedd 11:12
részvétem Angelus! dobok egy képet én is Johnnyról, egyik utolsó kukizása Plútóval, 2 hete "lányt" csináltattunk belőle,azóta Plútó hanyagolva van:) remélem picit jobb kedved lett Angelus;)
0
2009. május 5., kedd 8:38
Köszönöm mindenkinek :(
0
2009. május 4., hétfő 20:59
Részvétem. :(  Az én cicám tavaly karácsonykor végelgyengülésben múlt ki. A 453-as hsz-odat íakár én is írhattam volna. Még ma is hiányzik, hogy reggelente nem ébreszt fel.
0
2009. május 4., hétfő 20:50
Ohh :( Ez szörnyű :( Mi macskánk egyszer napokra eltűnt, mikor visszajött egy este ótvar nagy daganat szerűség volt a nyakán, reggel elhunyt. Sajnos az állatorvos nem tud úgy kommunikálni a beteggel, mint az emberdoki.
0
2009. május 4., hétfő 20:49
Én is nagyon sajnálom, még meg is sirattam. Akár milyen idióta macska volt, nagyon szerettem és hiányzik. :(
0
2009. május 4., hétfő 20:48
RIP :(

Mi pár hónapja küldtük a kutyát az Úr udvarára, ő is nyitott szemmel lehelte ki a lelkét... Ótvar egy érzés volt, nem is lesz több állatunk, az fix.
0
2009. május 4., hétfő 20:44
Szerintem ideg mérget evett valahol a környéken. Szombaton olyan furán viselkedett, meg folyt a nyála patakokban, rázta a görcs. Elvittük az orvoshoz, aki azt mondta, hogy megfázott és 3 szurival le is rendezte. Tegnap még rosszabbul lett, kínjában nyávogott szerencsétlen, elöl-hátul folyt belőle minden... önkéntelenül. Nem tudtunk vele mit csinálni már, és ma elpusztult. Tesóm találta meg a hátsó kertben a bokor alatt, még a szeme is nyitva volt. Már tegnap olyan kérőn nézett, ahogy húzta a görcs. Az orvosra nagyon mérges vagyok, mert még szombaton ha ad neki valamit mérgezés ellen, akkor ma is élne.
0
2009. május 4., hétfő 20:17
Szegényke :( Részvétem! Pont ugyanúgy néz és olyan szép mint most már sorstársa Zsan (aki lányként kezdte, de később derült ki hogy a Zsanett név nem igazán fedi a valóságot).
0
2009. május 4., hétfő 20:12
szegény. :( mi történt?
0
2009. május 4., hétfő 20:08
Ma távozott az égi világba Junior cicám. :(

0
2008. október 2., csütörtök 9:42
Ő a mi kis kedvencünk!
Carl a neve.

0
2008. október 2., csütörtök 0:01
Tudom ez a fórum nem ennek a helye, de mégis segítségre lenne szükségem!

Családi okok miatt sürgősen gazdát keresnék két kutyánknak, különben muszáj lesz menhelyre adni őket.

Egyik egy 10 éves törpe spicc, a másik egy 13 éves nagyon fiatalos spániel-stafford keverék. (ő amúgy imádja az embereket, csak a hím kutyákat nem állhatja)

Aki tudna egy szép kertesházat, ahova esetleg akár még együtt is kerülhetnének az írjon a thomasfinal@citromail.hu címre, vagy hívjon a 06 30 603 2921-es számon.

Előre is köszönöm!
0
2008. szeptember 3., szerda 23:43

Kis kedvenceim. :)
0
2008. augusztus 24., vasárnap 16:22
-Macskaszem
-Digipack
0
2008. augusztus 24., vasárnap 14:05
a gályázás leginkább alvásból, kajálásból, lábbelik és bútorok amortizálásából és konstans szőrhullatásból áll. :)
0
2008. augusztus 24., vasárnap 12:58
és mit gályáznak? boritókat "gyártanak"?  :)
0
2008. augusztus 24., vasárnap 12:57
kifeküdtek a hosszú gályázás után...

0
2008. augusztus 24., vasárnap 12:48
és még él????   :)
0
2008. augusztus 24., vasárnap 12:04
Egy hete érkezett hozzánk vidékről, és bár még nevet se találtunk neki, a DVD-fanatizmusa máris megmutatkozott :)

0
2008. május 16., péntek 23:17
Az klassz párosítás! Képed nincs Róla? Tényleg érdekelne a "végeredmény"! :-)

Ja, igen, sőt volt egy riport a Naplóban is, ha jól emlékszem. Ő Berci, a magyar malac-vizsla! :-)))
0
2008. május 16., péntek 22:03
:))  Köszönöm Tadi! :))
0
2008. május 16., péntek 21:52
OFF:

Eszter!

Felteszlek én is a blogomra, mert látom milyen rendes voltál. :-)

OFF VÉGE
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. május 16., péntek 21:48
Lusta macska :)

0