Keresés

Háborús fenevad

2005. július 1., péntek 17:36
Idézet a film adatlapjárl:
A KIADVÁNY JOGLEJÁRAT MIATT MÁR NEM BESZEREZHETŐ!

Megjelenés dátuma
A film a korábban meghirdetett időpontban nem jelent meg. A kiadó még nem közölte a várható új megjelenési dátumot.

:DDDDDDDDDDD

0
2004. június 16., szerda 17:19
Nekem már sikerült pár cuccot bevállalnom tőlük, CD-t, DVD-t. Igaz, hivatalosan még nem szállítanak, de tudtomra adták, hogy Magyarország hamarosan a listájukon fog szerepelni.
Hi there

Thank you for your email.

We are looking into adding the new E.U countries soon. We will publish the results on our site soon.

Kind regards

Play
0
2004. május 6., csütörtök 18:06
Ez nagyon baba Csimbók, de a Play.com nem szállít Magyarországra...
0
2004. május 6., csütörtök 17:11
Ha sürgősen szeretnétek megvenni a filmet, látogassátok meg a www.play.com oldalt, és 6 GBP ellenében házhoz is szállítják (kb 2340 Ft/film). Talán ezt látva a magyar forgalmazók is engednek az árból. Május 1-től nyugodtan megtehetjük ezt.
0
2002. augusztus 28., szerda 13:48
Én már sok-sok évvel ezelőtt láttam, de azóta az egyik kedvenc háborús filmem! Az tetszett benne nagyon, ahogy bemutatja mind a két oldalt. Hiába tűnik ki az, hogy az oroszok a rosszak, mégis majdnem végig őket követi a kamera, az ő szemszögükből látjuk a történet 3/4 részét. Ezáltal beleéljük magunkat a helyzetükbe, és máris nem tűnnek annyira negatív szereplőknek.

Ja, és lehet régen készült a film, de szerintem ezt abszolút nem lehet észrevenni rajta! Tisztára olyan képi világa van, mint a Sivatagi cápáknak...
0