Nem tudom pontosan, én kedden láttam a darabot, de biztos, hogy még látható lesz egy darabig. Sajnos nem tudom meddig...
0
2007. április 27., péntek 13:11
648
Sziasztok!
Nem tudod, hogy meddig vendégeskedik itt a soproni társulat? Szeptembertől még láthatóak lesznek?
0
2007. április 27., péntek 13:04
626
Nagyszerű Topic Angelus!
Mint tudjuk, a film művészete olyan dolgoknak köszönheti máig nem végleges formáit mint az irodalom, zene, és színház. Amik ugye a kúltúrához tartoznak...
Nos én ajánlanék is a színház szerelmeseinek, és azoknak is akik csak egyszer-kétszer voltak eddig előadáson.
A Thália színházban volt szerencsém megnézni a 12 Dühös Ember című darabot, és az elmúlt évek egyik legfantasztikusabb színházi élményével lettem gazdagabb! A mű színpadra vitele nem könnyü, mert egy a helyszín, és mind a 12 színész egyszerre mindig jelen van a színpadon.
Nem könnyű rendezői feladat, és talán még keményebb színészi munka, hogy egy ilyen darabot élvezetessé tegyen a társulat. Jelenleg a Soproni társulat adja elő a darabot, olyan kíváló színészek szereplésével, mint Selmeczi Roland (Nem csak kíváló szinkron színész, hanem kíváló színész is), és a még nem túl ismert Varga Gábor, aki szintén folytonos jelét adja tehetségének ami nem kicsi. Természetesen a többi színész sem marad el, munkájuknak hála remekül felépített karakterek vannak a színen!
Ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg a darabot mert jó a történet, nem szájbarágós a mondanivaló, és persze a remek rendezés, és a fantasztikus színészeknek köszönhetően az egyik legjobb színházi élményen vagyok túl. És azt se feledjük ha nincs színház ma talán a filmművészet sem lenne olyan, mint amilyennek szeretjük!
Thália Színház: 12 Dühös ember. Remek előadás! (Hűűű de sokat írtam! Bocs.)
0
2007. április 27., péntek 7:48
16970
Szia Jama!
Örülök, hogy tetszik a topic. Azért gondoltam indítani, mert eddig ezek a beszámolók szana-szét voltak a fórumon és gondoltam azért vagyunk néhányan, akik nem csak a filmekért rajongunk. :)
0
2007. április 26., csütörtök 23:35
17243
remek topik!
mindjárt lenne is egy kérdésem: megnézte már valaki a kempelen kiállítást? érdemes?
0
2007. április 26., csütörtök 23:21
16970
Ritkán nyitok topicot, de azt hiszem nem veszitek a fejemet, ha most szentelenük egyet kivételesen nem a filmes kultúrának, hanem a színház, kiállítás, képzőművészet és egyéb más ágaknak. :)
Kezdjük mindjárt a Budapesti Nyári Fesztivál programjaival :) Két helyszínen fognak zajlani az események az egyik a Városmajori Szabadtéri Színpad, a másik pedig a Margitszigeti Szabadtéri Színpad.
Műsor: Margitsziget
Június 08. A Három Testőr Június 10. EU Csillagocskák Június 14. 100 Tagú Cigányzenekar Június 22. XII. Duna Karnevál Gála Június 23. Al Di Meola & Midsummer Night Quartet Június 26. "A Rádió aranykora" Június 27. Bogármese Június 27. LGT Táncképek Június 30. Egy éj Velencében Július 04. Nagyidai cigányok Július 08. Klezmer Magic Július 12. Jekyll és Hyde Július 13. Jekyll és Hyde Július 17. Jézus Krisztus szupersztár Július 21. Irish Dance Experence Show Július 27. Aida Július 28. Aida Július 29. Aida Augusztus 04. XVII. Cigánykarnevál a 100 Tagú Cigányzenekar rendezésében Augusztus 16. Drakula Augusztus 17. Drakula Augusztus 23. Drakula Augusztus 24. Drakula
Műsor: Városmajor
Június 10. A kis herceg Június 13. Grease Június 14. Grease Június 17. Óz, a csodák csodája Június 19. A padlás Június 20. A padlás Június 23. „A vén budai hársfák…. ” Június 24. Kurta farkú malac tour Június 28. Bolero Június 30. A furfangos menyasszony Július 01. Vuk Július 01. A furfangos menyasszony Július 06. Carmen / A szív küldi Július 08. A kis hableány Július 10. Hair Július 11. Hair Július 15. Európa Bohócválogatott Július 18. Grease Július 19. Grease Július 22. Hófehérke meg a törpék Július 24. Tempefői Július 28. A muzsika hangja Július 29. ZsebTévé Július 29. A muzsika hangja Augusztus 01. „A vén budai hársfák…” Augusztus 05. A kis herceg Augusztus 07. Vörös malom Augusztus 08. Vörös malom Augusztus 11. A muzsika hangja Augusztus 12. Európa Bohócválogatott Augusztus 12. A muzsika hangja Augusztus 16. Mezítláb a parkban Augusztus 18. Mezítláb a parkban Augusztus 19. Óz, a csodák csodája Augusztus 22. A szókimondó asszonyság Augusztus 23. A szókimondó asszonyság Augusztus 25. A muzsika hangja Augusztus 26. ZsebTévé Augusztus 26. A muzsika hangja Szeptember 01. A miniszter félrelép Szeptember 02. Hófehérke meg a törpék Szeptember 02. A miniszter félrelép
Az előadások kezdete: Városmajor 20:00 Margitsziget 20:30
Jegyinformáció: Szabad Tér Színház Kht. • 1122 Budapest Városmajor • Telefon: 375-5922 • e-mail: info@szabadter.hu