Keresés

Alkotásod

2007. május 13., vasárnap 21:35
Kis 20 mp-es videó egyik ritka simpsonos relikviámról :)

http://www.youtube.com/watch?v=miAqcTO-OkQ
0
2007. május 12., szombat 16:46
Nem, a Cenega egy cseh fejlesztőgárda. Elég jó játékaik vannak, de néha ők is mellélőhetnek, nem? :)
0
2007. május 12., szombat 14:43
Tavaly nyáron készítettem két videót a Lost 2. évadából. Eléggé spoileresek, de ez van : )

Lost Requiem

Lost in Paradise
0
2007. május 12., szombat 12:01
Megnéztem Freddy, ezen már rég túl vagyok. :( Sajnálom, mert ezexerint soha nem jutok a végére. :( Kérlek játszd tovább, egyébként a videód jó és tök igaz, a játék is ßar valahol, de nekem mélgis bejön. ;)
0
2007. május 12., szombat 11:54
O, s*hit. :( Mondjuk azt megmondom őszintén, hogy nem értem hogy fogyott "L" a medid, mert nekem legalább 5 "nagy" 8 "kicsi" meg tucatnyi alma-sör-con fleaks combóm van. Ezexerint előrébb vagyok, mint te... Azért megnézem a videód, hátha... Azért, ha egyszer eljutsz odáig amit említek és rájössz a titokra kérlek segíccs. :)
0
2007. május 12., szombat 11:50
Tudomásom szerint lengyel a játék;)

@"L"
A videómban említem az őrszobát,ott láthatod melyik szintről beszélek.A fémdetektoros.Azt hittem arra mondod, mert ott is vannak liftek.

Az az igazság,hogy mivel már évek óta nem volt medikit, tök halott vagyok már egy lövéstől...Úgyhogy szerintem még helikopteres résznél nem tartok
0
2007. május 12., szombat 11:41
Na megnéztem, sajna nem tudom megállapítani, hogy a sok terem/szoba közül melyik az őrszoba, mindenesetre tüzetesen végignéztem mind, de nem találtam "meghuzandó kart". Lehet, hogy mégsem egy szintről beszélünk. :( Ahol én vagyok most megnéztem pontosan az a "LNIn3" szint. Legalábbis a mentésnél/töltésnél ezt írja ki.
Egyedüli dolog, amit még felfedeztem a szinten, amiből talán ki lehet indulni, hogy ha amivel jöttél lifttől jobbra indulsz el és jobbra tartassz, az első szoba ablakából látni egy helikoptert... lehet azzal kéne elmenni? hogy jutok le oda? lőttem én a falat ablakot, de semmi. :)
Szóval kedves Fred, köszönöm segítséged, de te is erről a szintről beszélsz? Ha igen, akkor légyszi írd jobban körül melyik az őrszoba? Amelyikben a számítógép volt? Vagy a legnagyobb-tárgyaló szoba? Help me Obi Wan Fred, u my only hope. :)
0
2007. május 12., szombat 11:32
Nem emléxem melyik az őrszoba, de megpróbálom... aztán írok, hogy sikerült e...
0
2007. május 12., szombat 4:12
De milyen okosak ezek a knédlidagasztó cseh fejlesztők! Egy kocsmán átsétálni olyan gagyi, olyan egysíkú és üres, miért ne lehetne picit izgibb a dolog?
0
2007. május 12., szombat 3:40
Annál a baromságnál fél órát töltöttem,míg rájöttem,hogy ablakpárkányt is igénybe kell venni "ajtónyitáshoz"... Rémes...
0
2007. május 12., szombat 3:23
Megnéztem a Youtube-on negyediket is. Én azértis megveszem a játékot, ezt nekem találták ki! Akkora kihívás! Az a kocsma a kis ajtócskával cefet nagy, szénné röhögtem magam rajta :D
0
2007. május 12., szombat 3:00
Van egy uriember, aki minden nap felrakja az aznapi "alkotás"-át a honlapjára :D
0
2007. május 12., szombat 1:17
Fent van a most már negyedik mesterlövész videó

http://rosszpcjatekok.blog.hu/
0
2007. május 12., szombat 0:19
"hékás kritikus,nem ez az amit még kommentáltam is? De bizony.Mindegy,megnézem mégegyszer;)"

De bizony, hogy az!:)

Nem bírok magammal, többször is ajánlgattam már több fórumon... Remélem majd tetszik megint;)

0
2007. május 11., péntek 22:39
Főleg interaktív dolgokról volt eddig szó ezen a topicban. Mivel nincs meghatározva, hogy más nem fér bele, én idebiggyesztem egy rövidke irományomat, hátha valaki elolvassa..

Életek

Régóta ismerték egymást, már apró gyermekkoruk óta. Mivel mindketten kötődtek a tájhoz, így együtt nőttek fel, ismerkedtek meg a világgal. Sok társukkal ellentétben, őket elkerülte a városi, gépiesített világ, nem kellett folytonosan megújulni, élvezhették a szabad életet és szívták magukba a vidék friss, zamatos levegőjét. Nyaranta mindig boldogan várták a felkelő Napot, ahogy a reggeli párán megcsillantak az aranyló sugarak. Ilyen reggeleken öröm volt az ébredés, és jólesően, peckesen kihúzták magukat. Néha támaszt nyújtottak a másiknak, néha csak álltak egymás mellett szótlanul és várták az idő múlását. Ha úgy hozta a sors, szerettek táncolni; irigyen figyelték a többiek, milyen összhangban van a mozgásuk, mily kecsesen hajlanak egymáshoz.
Most idős korukra, megannyi közös élmény és viszontagság után, csak álltak az esőben, némán tűrték, ahogy az esőcseppek végigfolynak testükön. Számot vetettek, hogy a közös út során, mit is tettek, elvégezték-e azt, mit lehetőségeikhez képest tehettek. Színt adtak és életet, többet nem is tehettek, mert piciny, de fontos elemei voltak e világnak: Fűszálak voltak ők.
0
2007. május 11., péntek 22:14
Na "L"...Öt évet öregedtem miattad ;)
Eddig a pályáig el sem jutottam,mert annyira elegem volt már abból a szarból...De legalább 2 videónyi anyagot vettem megint föl...Istenem,hogy ez a játék mennyire szar,elmondani nem lehet...

Na szóval.Ha kinyírtál mindenkit, gondoltam meghúztad az őrszobában a kart,ami kinyitotta az armory ajtaját...Hogy láthasd,hogy az ÉGVILÁGON semmit nem tudsz ott felvenni:D Kikészültem. Na akkor jön megint isten tudja honnan a francból megint pár őr,azokat puffantsd le,menjál a másik lifthez (nem ahonnan jöttél),nyisd ki az ajtót ÉS (most figyelj) nyomd meg a liftgombot belülről!:D
Nem csoda, hogy az isten sem gondol erre, mert eddig EGYSZER NEM KELLETT ilyet csinálni...

Egyébként,azután jön egy újjabb töltés,és benn vagy a liftben,nekem speciel ki sem nyílik már az ajtó,hiába nyomok akármit is...Nagyon fasza játék...

Arról nem is beszélve,hogy az EGÉSZ felhőkarcolós résztől,és még az előtti pályán sincs EGY Medikit sem...úgyhogy szevasz,marha sok esélye van az embernek...
0
2007. május 11., péntek 19:17
Hát ő vele volt a legkevesebb baj,az tény;) Inkább az ellenfelekkel volt ;)
0
2007. május 11., péntek 19:13
Előre is hálás köszönet.

Egyébként a szinkron zseniális a főhős, azaz a saját magyar hangunk Kőszegi Ákos. (Tom Hanks, Russel Crowe, Tony Soprano...)
0
2007. május 11., péntek 19:08
NA este nekiállok annak a kakinak,azt remélem tudok segíteni
0
2007. május 11., péntek 18:58
:))) Nekem megtetszett a játék és eddig nem is csalódtam benne. Fogalmam nincs, hogy a játék melyik része, de szerintem már a vége fele. A felhőkarcolós rész, amikor az 54. emeleten vagyok, sajnos jobban nem tudom körül írni. Biztos nem emléxel? :( Pedig már mindent próbáltam, az emeleten senki, kilőttem mindenkit és mindent (bútorok, növények), de a lift nem mozdul. :( Mitévő legyek?
0
2007. május 11., péntek 18:39
A harmadik mesterlövész videómban kussolok a szégyentől,ott nagyon hallani a szinkron nagyszerű teljesítményét.

hékás kritikus,nem ez az amit még kommentáltam is? De bizony.Mindegy,megnézem mégegyszer;)
0
2007. május 11., péntek 18:28
Hát ez a Mesterlövész valóban egy fostalicska játék :)
Viszont ahogy hallottam a magyar hangok minőségiek, talán 1-200 forintot megér a game egy jó röhögés erejéig!
0
2007. május 11., péntek 18:17
Sziasztok!

Íme a videóm amii nem az első, de legalább a századik. Előtörténetnek annyit, hogy két nap alatt dobtam össze hírtelen felindulásból, amikor sikerült végignéznem valami művészlélek f*szkalap rövidfilmjét ami nagyon elvont volt. Úgyhogy csináltam egy videót ami NEM szól semmiről, csak a a szép természetről. 4 perc az egész, elég relaxáló zene alá vágva. Fáradt, vagy ideges embereknek kiemelten ajánlott!

http://www.youtube.com/watch?v=Ucv7pIYCLBY

Várom a véleményeket!
0
2007. május 11., péntek 17:46
Először is szégyelld magad;) Már két ember is mesélte, hogy a videóim miatt vette meg azt a szart. Hát ezért csinálom én ezt? :D Van azóta új mesterlövész videóim is,és hétvégére tervezek még egyet.
És raktam fel azóta még több játékot.

Na da a kérdéshez...Nem emlékszem igazán,mi a pálya neve? Mert vannak elmente file-jaim,hátha van közte olyan arról a részről. Illetve kb hol tartasz? Közepe felé?Milyen pálya volt azelőtt?
0
2007. május 11., péntek 14:22
Szia Fred,

tudnál nekem segíteni? Igen, megvettem a "Mesterlövész" című remekművet, de elakadtam. :) Azon a páláyn (szinten) vagyok, ahol egy felhőkarcoló 54. emeletén vagyok. Kiirtottam a népet, tök egyedül vagyok már az emeleten, de nem tudok se visszamenni a liftbe amivel feljöttem, a másik meg (ami szerintem felvinne) megsem nyikkan. Mit kelll itt tennem, hogy továbbjussak? Előre is köszi, nagyon várom a választ.

0