Offtopic:
Egészen biztos voltam abban, hogy előbb - utóbb lesz aki így értékeli a dolgokat.
Rifcam, Yellow... mondjátok miért fáj az nektek, hogy ki mennyit költ a rendszerére? Én sosem néztem le azt se aki kevés pénzből szedte össze a cuccait és nem magasztaltam azokat sem, akik több milliót szántak rá. Nem teljesen mindegy neked, hogy én, vagy bárki más mennyit tud rászánni? Miért nem elégedsz meg azzal, hogy neked elég az a rendszer - sőt, hagy fejezzem ki magam inkább így: hogy neked tökéletesen megfelel - az a rendszer amit megvettél? Én nem mondom, hogy az enyém itthon sokkal jobb, azt sem, hogy annyival jobb, mint amennyivel többet költöttem rá. De nekem így tetszik, sőt talán így sem és majd változtatok rajta idővel, ha lesz rá pénzem. De ez az én örömöm, bánatom, akármim. És ne haragudjatok meg, de semmi szükség arra, hogy ellenségeskedést szítson bárki is azzal, hogy kinek - kinek az anyagi helyzetét kezdjük elemezgetni.
Szerintem az a jó, ha mindenki örömmel ül le a választott készülékek elé, ha elégedetten kapcsolja be és néz végig egy magj egyre több filmet. Ennyi kell és nem több. Főként nem az, hogy ki, mit és mennyiért vásárol.
Offtopic vége.
Rádöbbentem, hogy projektor nélkül nem élet az élet! :-)) - no ezért mod megint megköveztek? :-)) sebaj - És tudjátok mikor? Amikor sokadik alkalommal is végignéztem a Gyűrűkura filmet DVD-n, mindig hiányzott valami amit a moziban átéltem mind2 alkalommal. Rájöttem, hogy a kép, a megjelenítés az, ami nagyon sokat hozzá - tudna - tenni az élményhez. Egyszerűen döbbentes volt ez a film a moziban, itthon pedig hiába a jó hang, egy 72 cm-es TV nem adhatja vissza azt a vizuális élményt, amit a mozi. (Azon most ne kezdjünk már el vitázni, hogy egy panel lakásban nem érdemes, vagy nincs hely, mert azt hiszem, hogy ha bárkinek nekiadnának egy projektoprt ingyen, pusztán ezen elvek miatt nem dobná ki az ablakon. :-)) )
Szóval projektor kell!! Ehhez már mindösszesen csak a pénz hiányzik... sajnos. De remélem, hogy mire a Gyűrűkura 2. része megjelenik majd DVD-n (de legalább a moziban látnám már!) addigra sikerül vennem valamilyet, hiszen úgy tűnik, hogy lassanként ezekből is kijön egy elérhetőbb árú de jó minőségű széria. Persze még akkor is nagyon drága lesz... De kell kell kell KELL nekem! :-))