Keresés

AZ IDŐGÉP [2002]

2002. november 22., péntek 23:00
Mingyárt vége a Novembernek és még sehol sem látom az Időgépet! Xpress tudsz valamit ezzel kapcsolatban? :) A Warner-nél senki sem válaszolt! :)
0
2002. október 7., hétfő 22:19
Szerintem tedd fel a kérdést a Warner fórumban. Konkrétumot én nem tudok, de ha nem titok (miért lenne az), ők biztos, hogy válaszolnak.
0
2002. október 7., hétfő 22:12
November? :) ezt már említetted korábban is tudom de azóta valami új infó? :)
0
2002. október 6., vasárnap 23:43
Nem lehet. A Warner októberi megjelenése már mind fent van az oldalunkon.
0
2002. október 6., vasárnap 23:23
Ha YOl tudom Angliában holnap jelenik meg! De nálunk mikor? Xpess Tudsz valami? :)) Nem lehet hogy még októberben yön? :)))
0
2002. szeptember 21., szombat 0:53
Csibe futam, ez nem animációs! ;)
0
2002. szeptember 20., péntek 23:16
FIÚK! Ismétlem! A téma Az Időgép DVD!!!
Köszi! :)))))
0
2002. szeptember 20., péntek 21:44
Oké mondj a SpyGame-nél jobbat Harry-től, de nem ilyen anim filmzene legyen, mert olyanokat én nem hallgatok :)
0
2002. szeptember 20., péntek 20:26
A Bourne Identity zenéje nem rossz, de a Spy Game zenéjénél van 100 jobb Harry Gregson-Williams filmzene.

Ha már itt tartunk, a két zeneszerzőtől a kedvenceim:
John Powell: Face/Off
Harry Gregson-Williams: AntZ
0
2002. szeptember 20., péntek 10:31
Szégyen de még meg se hallgattam se a K19-et, se a Time Machine-t. De asszem most pótolom.
Nézem Badelt filmográfiáját és megdöbbentő mennyi filmben benne volt, amiről nem is gondoltam volna: Mission Impossible 2, Pearl Harbor, Chill Factor és a többi... Nem semmi a csóka. :)
0
2002. szeptember 20., péntek 1:12
ráadásul ilyen YO zenét csak is NAGYON YO hangzással lehet hallgatni! :))))) De a DD 5.1 is megfelel, csak mellékesen kérdeztem a DTS-t! :))))
0
2002. szeptember 20., péntek 1:11
hé skacok! nyissatok egy másik topicot ha zimmerről akartok dumálni! :)) Bevallom nem zavar, de ez az Időgép fóruma! :) Légyszives a filmmel vagy a lemezzel kapcsolatos dolgokat írjátok ide! köszi! :))

Egyébként Xpress! Van rá esély hogy legyen DTS is a lemezen?  :)) Nem lehet rossz hangja amikor elmegy a jövőbe! :)) Az nagyon tutin szólt a moziban! :)))
0
2002. szeptember 20., péntek 0:38
Egyébként ők a Media Ventures jelenleg: Hans Zimmer, Roy Hay, John Powell, Henning Lohner, Klaus Badelt, Geoff Zanelli, James Levine, Jeff Rona, Jay Rifkin, Harry Gregson-Williams, Gavin Greenaway, Patrick Cassidy, Steve Jablonsky, Justin Burnett
0
2002. szeptember 20., péntek 0:36
és még jópáran. hallva a Bourne Identity-t Powell-től és a SpyGame-et Gregson-Williams-től én most őrájuk esküszöm.
0
2002. szeptember 20., péntek 0:29
:)
0
2002. szeptember 20., péntek 0:28
Klaus Badelt, John Powell, Harry-Gregson Williams, Nick-Glennie Smith. Ők mind Zimmer mester tanítványai, de ezt gondolom tudod.
0
2002. szeptember 19., csütörtök 22:07
Azt nem hinném, hogy az angol hangot lehagynák a lemezről :)
0
2002. szeptember 19., csütörtök 21:47
Nekem csak felirat kell! Nem kell nekem EHHEZ a filmhez szinkron! Én angolul láttam, és FULL FEELING! :)) Nem akarok még egy vita rovatot mint a Klónoknál de ez a film eredetiben YO csak! :)) Ráadásul azért is mondom ezt mert Samantha Mumba hangja eredetiben mégis csak YObb! :)))))))
0
2002. szeptember 19., csütörtök 21:33
Valószínűleg novemberben jelenik meg nálunk. Talán még szinkron is kerül rá, de ez nem 100%
0
2002. szeptember 19., csütörtök 21:26
Mindenki a kedvencére mondja , h Zimmer legjobb tanítványa :)
0
2002. szeptember 19., csütörtök 3:53
Én is nagyon várom már! A DVD kiadás extrái így látszatra 3-4, tehát úgy aránylag egész jó. A film nálam 5, moziban nagyon jó élmény volt, negatívum viszont, hogy sajnos egy csöppet rövidke volt. :(

A filmzenén nem csodálkozom, Gladiátor feeling jön belöle ezerrel.
Amúgy szerintem Klaus Badelt Hans Zimmer legjobb tanítványa. Aki nem hiszi, hallgassa meg az előbb említett Gladiátor, az Időgép, Az ígéret megszállotja vagy éppen a K-19: The Widowmaker zenéit (+ a Hannibal, bár abban csak egy szám volt az övé).
0
2002. szeptember 18., szerda 22:09
Csak egy kérdés: MIKOR JELENIK MEG??? :))))))
NAgyon várom a filmet! NAGYON NAGYON NAGYON YOL SIKERÜLT! :)))) Még a zenéje is nagyon TUTI!
0