bava: úgy tűnik, én lemaradtam itt vmiről... az Alit honnan tudnám megrendelni magyar felirattal!? R0-ás kalózkiadás nem érdekel.
0
2002. szeptember 21., szombat 15:09
17243
a srác csak némi pénzhez szeretne jutni. igaz, ami igaz, mindezt törvénytelenül, etikátlanul, ráadásul eléggé rossz megközelítésben teszi. szóval nincs vele semmi gond, hamarosan úgy is, csak emlék lesz.
0
2002. szeptember 21., szombat 14:37
88
notila:Én a többiekkel ellentétben gratulálnék neked,mégpedig azért,mert régen sikerült már embernek ennyire nevetségessé tennie magát.Szóval.Szerintem itt mindenki tisztában van a külföldről való rendelés előnyeivel,kivéve téged.Miért rendelném meg a Bigyó felügyelőt,meg a Joe az óriásgorillát,meg a....hasonló árban mint amiért itthon is megkapom,amikor megrendelhetem magyar felirattal az Ali-t,vagy az Ó testvér,merre visz az utad-at,vagy a....csak ennyit akartam.Szóval a hozzászólásod nem csak etikátlan,hanem értelmetlen és nevetséges is.De azért ne csüggedj,majd belejössz,csak hát ne akarjál itt kioktatni minket,hogy.."mi a helyzet külföldön"..ennyi.
0
2002. szeptember 20., péntek 17:32
2774
Egyetértek a többiekkel, hogy nem egy magyar dvd forgalmazó honlapján csinálok ingyenreklámot az üzletemnek. Az xpress helyében én le is venném.
Megnéztem az oldalt, és nagyon gáz az egész. Azt írja, hogy a Buffy széria 5.1-es hanggal rendelkezik... megsúgom, csak 3.0 van rajta.. az ára meg felettébb drága. ugyanúgy az x akta széria is drága, amik meg itthon is megjelentek, azok sem olcsóbbak mint az xpressnél.
ennyit erről.
0
2002. szeptember 20., péntek 11:59
58
már bocs notila, de ez tenyleg pofatlansag.... Xpress foruman sajat uzletedet nyomatni...grrr;((( es miota kulfoldi magyar megjelenes a Buffy?;)) es meg jopar masik..
0
2002. szeptember 20., péntek 11:51
230
notila : igényesebbek nem fognak vásárolni úgy, ha csak a hangról van infó, túl sok adat hiányzik : régiókód, képméret, vágott-e...stb
0
2002. szeptember 20., péntek 11:45
26
gondolod nem rendeltem már külföldről számtalanszor nagyész? mit tudod te.. és itt még jópáran. amúgy hallgass és ne rontsd itt pofátlanul az xpress üzletét.
0
2002. szeptember 20., péntek 11:01
11
EvliS: Neked úgy tűnik csak ronda szád van, fogalmad a helyzetről semmi.
0
2002. szeptember 20., péntek 10:45
26
gondolod nem tudjuk mia helyzet? ne fárassz már haver...nem te szartad a spanyolviaszt!
0
2002. szeptember 20., péntek 10:43
11
Távol álljon tőlem, hogy bárkinek az érdekeit sértsem, de a magyar filmforgalmazók csapnivaló munkát végeznek. Ezért nyitottam egy honlapot csak külföldi magyar megjelenésekre specializálódva. Halálsoron, Penge, Háborús fenevad, Goofy... stb, vagy Halálos iramban 5.1-es magyar szinkronnal. Az árak? Jók. A cím: www.tar.hu/notila Lehet, hogy lavinát indítok, de nem érdekel. Tudja meg mindenki, hogy mi is valójában a helyzet határainkon túl.