Keresés

Japán nyelvű DVD-k

2003. február 7., péntek 19:33
valszeg azért is lesz kifejezőbb. persze, a kijelentésem sarkított volt, de a reakciók sem különben. :]
0
2003. február 7., péntek 11:08
Köszönez zalus-nak a trailerért!

Nagyon ígéretesnek tűnik, bár technikailag valóban nem lehet trónkövetelő a Final Fantasy-val szemben, hiszen "hagyományos-jellegű" a karakterábrázolás.

Üdv.
0
2003. február 6., csütörtök 19:33
Aha. A kettőnek kábé annyi köze van egymáshoz, mint a Vuknak a Tarzanhoz. Mármint technikailag. Nem követel ez semmilyen trónt.
0
2003. február 6., csütörtök 17:42
egen, ezért is tettem fel inkább magamhoz...
0
2003. február 6., csütörtök 17:35
Király, 3nap  alatt jött le a trailer a saját oldaláról....
0
2003. február 6., csütörtök 17:24
a final fantasy nyugodtan elbújdoshat. megérkezett a trónkövetelő!

WONDERFUL DAYS TRAILER

0
2003. február 6., csütörtök 17:24
a final fantasy nyugodtan elbújdoshat. megérkezett a trónkövetelő!

0
2002. november 24., vasárnap 0:18
a héten megjöttek az ázsaiai filmjeim. pontosabban a mult héten érkeztek meg, de még csak most volt érkezésem letesztelni őket: a the eye bár remek film [mi másért is vettem volna meg? :], de a dvd kiadás botrányos: a dts hang mondvacsinált, hullámzik, a keverés totál el van kúrva és egyszer sem mozdítja meg a mélynyomót, pedig a film kínálna némi lehetőséget neki. a hang azonban még mindig jobb, mint a kép, ami még a régebben látott divx verziót is rendesen alulmúlja: homályos, pixeles, torz, meg minden rossz, ami képről elmondható. buáhh, szemétre vetném, ha a film nem lenne ilyen jóóóóóó. a battle royale bár nonanamorph, mégis elégedett vagyok vele: a dts itt remekül szól, a mélynyomó is körbe járta a szobát, a képpel sincs különösebb baj, habár rétegváltás körül itt-ott kifagyott szegény 1-2 másodpercre. a kedvencem mégis a sen to chihiro no kamikakushi dvd, ami ugyan nem hibátlan: kissé pirosas a kép, amit egy kis rgb bizgerálással simán ki lehet iktatni, s így csodálatosan szép transzfert kaptam, valamint nagyon jól kevert, tisztán, ékesen szóló dts es hanggal kényeztettem diznin megcsömörlött bucim. elvileg a best tavasszal behozza a filmet... nem muszáj ám addig várni. :) a három film postaköltséggel együtt 11.5oo ft-omba fájt. pontosabban nem fájt. :)
0
2002. november 23., szombat 15:25
ICHI THE KILLER
0
2002. október 30., szerda 18:01
Meglesz a Grave of the Fireflies is hamarosan, addig is készülök rá lelkileg, hogy megint megnézem. Amúgy sok sikert hozzá, készíts elő sok-sok papírzsepit!
0
2002. október 30., szerda 15:54
erre legfrissebb ellenpélda az xXx, ahol minden második jelenetet dublör csinálta, vin diesel fejét meg szépen odatrükközték a muksó helyére. eljön az az idő, mikor a jackass gárdája is kaszkadőrökkel fog dolgozni. :]
0
2002. október 30., szerda 14:10
Grave of the fireflies
valakinek befigyelt már?
Én most készülök megnézni
0
2002. október 30., szerda 13:30
Az is méltatásra érdemes, hogy a szereplők - vállalva a többhónapos felkészülést - saját maguk csinálták a kunsztokat, és nem állítottak be mindenféle dublőrt a helyükre.
0
2002. október 30., szerda 9:08
persze, persze, ez igaz. donnie yen, jet li, stb. már gyerekkoruktól fogva erre gyúrnak, úgymond, míg egy laurence fishburne maximum a gettoban verte ki a szart a másik brotherből. :] amúgy szerintem yuen woon ping a maximumot hozta ki az amerikai színészekből is, igaz, ehhez madzagon kellett őket rángatni, szerteszét kellett vágni a filmet, meg modnjuk keanunál mellőzni kellett a rugdalózást, ehehehe, de azért valljuk be, a kapott eredmény minden várakozásunkat felülmulta. :]
0
2002. október 30., szerda 2:27
>>mátrix koreugráfusa pedig hell-of-a-moviet csinált

persze, mert ezek a szereplők legalább megtudják csinálni normálisan amit kell, nem úgy mint amerikai tehetségtelen társaik.
0
2002. október 29., kedd 15:18
az imént lestem meg végre az iron monkey-t, hát tényleg nem alaptalanul magasztalják az egekig: számos olyan fight van benne, aminek nézése közben még pislogni is elfelejtettem, ez a donnie yen [blade2] és rongguang gu [musa] egy állat, a mátrix koreugráfusa pedig hell-of-a-moviet csinált. a poénokon szétfeküdtem az arcom, a másik pillanatban meg magamhoz kaptam, olyan brutális volt. hát van-e ennél jobb harcművészeti film? komolyn érdekel.
0
2002. október 27., vasárnap 21:52
számunkra halott... igaz, ami igaz, most láttam egy nagyon szar japán filmet, amiben történetesen a névadóm szerepel... azaz inkább csak szerepelne, de inkább hagyjuk, le vagyok miatta lombozva.
0
2002. október 27., vasárnap 21:19
"halivud halott"

Addig nem sajnos, amíg csak az ő "remekműveik" jutnak el hozzánk, és nem a távolkeleti alkotások! (természetesen ott is akadnak jobb-rosszabb darabok, de amik jók, azok nagyon ott vannak a szeren)
0
2002. október 27., vasárnap 19:30
fasza kis dél-koreai kiadás. 1 hét és megis jön. a dél-koreai dvd kiadások messze a legigényesebbek. dts nélkül gyakorlatilag ki sem adnak filmeket, képek etalon minöségüek. dizájn, esztétika, csomagolás szinten is nehéz megverni őket. a filmekekről meg amiket az elmúlt 3 évben csináltak, csinálnak sirni lehetne a gyönyörüségtől annyira jók. hálivud halott.
0
2002. október 27., vasárnap 18:35
MUSA

a titanicon sajnos ki kellett hagynom a késői kezdési időpontok miatt, de tylernek köszönhetően, most sikerült nepótolnom a mulasztást. mint kiderült, szerencsésnek érezhetem magam, mert a fesztiválra egy vágott verzió jutott el, az okát azóta se tudja senki, vagy csak mélyen hallgatnak róla. az előzetes hírek úyg szóltak, hogy a musa koreai wuxia lesz, de ezt már a kezdő képsorok is megcáfolták - igaz, ami igaz, a versusban is kb. a közepétől kezdtek el repkedni az emberek -, mások pedig a galdiátorhoz, a rettenthetetlenhez és más megoszkározott öntudatos hollywoodi filmekhez hasonlították. szerintem, ők már közelebb vannak az igazsághoz, azt leszámítva, hogy a musa simán lenyomja mindkét amerikai büszkeséget, sőt, azt merem állítani, a musa az egyik legjobb történelmi fantasy, amit valaha láttam. az 13oo-as években játszódó filmben egy koreai küldöttség keveredik bele a mongol-kínai háborúba, s a film elején még csak sodrodó emberekből hősök nőnek ki, ahogy a cselekmény egyre nagyobb kihívásokat állít eléjük. a musa sztorija teljesen magával ragadott, minden egyes karakter erős, ámbár árnyalt jellem, ezért is szerettem meg őket oly nagyon: nem feketefehér karakterek, amikkel könynen manipulálható a közönség. az egyre emlekdetettebb hangulatú filmbe beágyazott szerelmi háromszög fantasztikus, egy pillanatig sem visszatetsző, nagyon-nagyon szép. a film pedig a legjobb bizonyíték arra - hozzám hasonló laikusoknak főleg, hogy korea most már nem csak ipari nagyhatalom, hanem impresszív filmes központ is. egyes-egyedül a zenével volt bajom, ami bár nagyon szép, de szerintem túl puha egy ilyen véres kalandhoz [a feliratok alatt nyirvákoló förtelem pedig egyszerűen hangulatromboló], habár azt is hozz kell tennem, hogy a musa nem a halálnemek különböző formáinak bemutatása révén vonul be a filmtörténelembe, mint az a bizonyos, amiben martin riggs szoknyában szaladgált és kékre mázolta az arcát.

a dvd kötelező vétel lesz, már látom. ugyan csak rippelt verziót láttam, de ez is nagyon brutálisan szól, a harcjelenetek dinamikusak, a kép meg szerintem nem is 2.35:1, hanem még annál is keskenyebb [2.4o:1-hez talán]. már megjelent a távol-keleten. dts hanggal. durva.
0
2002. október 17., csütörtök 5:06
az infó a titanicos szervezőbrigádtól van - álíltólag őket kérte fel a best a film magyarítására is, amit szerintem el fognak utasítani, hacsak nem alkalmaznak melléjük még egy profi japán-magyar tolmácsot is. :]
0
2002. október 17., csütörtök 4:29
Hogyhogy tavasszal? Ezt meg honnan veszed? Nem decemberről volt szó? Legalábbis a Best eddig azt mondta. Nem mintha meglepődnék rajta, ismerve a Best-et. Lehet, hogy túl erős a konkurencia decemberben.
0
2002. október 16., szerda 22:02
láttam a sent. moziban. már meg is rendeltem dvd-n. sajna csak jövő tavasszal mutatják be nálunk, addig még legalább 3x meg kell néznem japán hanggal, hogy a magyar szinkron majd ne zavarjon annyira.

emberek. a dizni ideje lejárt. helyet a studo ghiblinek.
0
2002. október 16., szerda 17:42
ez az öt  dolcsis Battle Royale igencsak Letterbox..
Sebaj enyi pénzért megérte simán. dts, DD hang, angol felirat. kool
0
2002. október 14., hétfő 13:04
red dragon: ott is hagytam, majd moziban.
0