A Pácban lévő horgász csak álom és marad belőle a kreált DVD?
0
2008. november 28., péntek 19:53
1132
Decemberben a B-Roll kiadásában jelenik meg egy újabb Funes-film:
Robbantsunk bankot!
0
2007. november 15., csütörtök 13:30
1682
Szia! Jó kérdés! És ezért vannak még VHS-ek a gyűjteményemben megnyugodva, hogy nem kerülnek szanálásra!
0
2007. november 15., csütörtök 13:03
131
Sajnos a Felszarvazták új szinkronja tényleg nem sikerült olyan jól! Hiába Balázs Petya, ezt a filmet, ha rossz a szöveg, még ő sem mentheti meg...Számora érthetetlen ha a többihez előkutatták a Pannóniás szinkronokat (Oscar, Lányok pórázon, Főnök inkognitóban), akkor ehhez vajh miért nem? De még mindig jobb mintha feliratos lenne csak!
0
2007. november 15., csütörtök 12:11
1682
Sziasztok! Amikor megláttam a feliratos megjelenéseket, fel is hívtam a Caesar Filmet. Az volt a válaszuk a miért csak feliratosan kérdésemre, hogy jön majd szinkronosan is. De számomra a Felszarvazták Őfelségét szinkronja is csalódás volt :-( !
0
2007. november 15., csütörtök 11:49
131
Mostmár csak azt kéne tudni, hogy a Felmondtam, jöjjön vissza címűn, ha jól tudom nemrég került ki, van-e magyar hang? Bár ha jól sejtem nincs, miért is tennének rá, ha eddig sem tettek.(Csak a kiruccanásra, meg a főnökre.) :((
0
2007. november 15., csütörtök 11:09
1682
Sziasztok! Nekem ezek vannak meg : Fanatsy Film : - Káposztaleves, - A marakodók, - Szárnyát vagy a combját; RTL - Filmklub : - A Saint Tropez-i csendőr, - Csendőrök New Yorkban, - A csendőr nősül, - A csendőr nyugdíjba vonul, - Csendőr és a földönkívüliek, - Csendőr és a csendőrlányok; Warner Home : - Heves jeges Best Hollywood : - Felszarvazták Őfelségét, - Főnök inkognítóban, - Hogyan lettem vezérigazgató?, - Itt a gyémánt, hol a gyémánt?, - Lányok pórázon, - Oscar; Ceasar Film : - Főnök szoknyában, - Egy kis kiruccanás, Budapest Film : - Fantomas, - Fantomas visszatér, - Fantomas a Scotland Yard ellen. Tudok a feliratos Ceasar Film kiadványokról és arról is, hogy már piacon a Jákob rabbi. Hál Isten két szinkronnal! Nem annak örülök, hogy rajta az "űj", hanem az, hogy rajta a klasszikus is!
0
2007. november 15., csütörtök 9:35
1604
Nincsen.
0
2007. november 15., csütörtök 9:35
1604
Casear DVD-n a Funes-filmek: Főnök szoknyábanEgy kis kiruccanásA nagy átverésA fösvényA nagy vakációAz ügyefogyottNicsak, ki tetovál?Felmondtam, jöjjön vissza! JÖN!Az örödög és a tízparancsolatMeghal-tok
0
2007. szeptember 7., péntek 12:52
131
A Nicsak, ki tetovál DVD-n van szinkron?
0
2007. szeptember 7., péntek 10:58
245
Már meg is jelent.
0
2007. szeptember 7., péntek 10:41
1604
+ 1 újabb Funes DVD a Caesar Filmtől: Nicsak, ki tetovál!
0
2007. július 29., vasárnap 17:51
1604
VÉGRE!!!
Jákob rabbi kalandja jön a Fantasy Film gondozásában!!!
0
2007. június 13., szerda 18:04
6925
Hiába a jó címek,ha a forgalmazó vacak.Nem is veszek tőlük semmit sem.
0
2007. június 12., kedd 22:20
1045
Kösz, Pierrot!
0
2007. június 12., kedd 21:32
1604
Igen, ezen van szinkron, viszont felirat nincsen. Vagy-vagy. Ez a kiadó gyártástechnikája! :S
0
2007. június 12., kedd 21:31
1604
Igen, nagy bukta lesz ez nekik, főleg ha majd az összes "első kiadást" vissza kell venniük a felháborodás miatt...
0
2007. június 12., kedd 21:30
1604
Egy kis kiruccanás: 100% van rajta szinkron, megvettem, megvan nekem; ez az egyedüli az új kiadványaik közül, amin van szinkron, igaz ez felirat viszont nincsen... Viszont A nap szépén mindkettő van, azt meg az extrák hiánya miatt vonták vissza, ill. a visszavonás náluk azt jelenti, hogy a boltokban lévőket megvárják, míg elkelnek, majd jön a javított kiadás...
0
2007. június 12., kedd 19:20
1045
Segítenétek? A lenti vitátokból azt hámoztam ki, hogy az egyetlen film, ami szinkronnal jelent meg, az "Egy kis kiruccanás". Jól értettem? Vehetem ezt biztosra?Vagyis: a Caesar Film kiadásában megjelent az "Egy kis kiruccanás", SZINKRONNAL. Olyanok válaszát kérem, aki már megvette és bele is nézett (én legutóbb nagyot buktam egy hasonló helyzetben). Előre is köszönöm.
0
2007. június 12., kedd 14:30
1550
Ami azért gáz valjuk be. Főleg mert kis cég és mint ilyen duplán fontos lenne számukra, hogy a vásárlói panaszkra és kérdésekre válaszoljanak. Amugy meg bántó, hogy van egy két egész jó címűk és lehet, hogy lesz is még pár a közeljővőben csak éppen csomóan nem fogják azokat megveni ezek után, mert benne van már a köztudatban, hogy problémás cég, sok gond van a kiadványaikal és szarnak is a vásárlóra rendesen és ezen látszólag nem is kivának változtatni. Szóval röviden, baromira nem értem a kiadó üzletpolitikáját.
0
2007. június 12., kedd 12:52
362
Battle Royale-ból végülis lett javított kiadás, vagy porhintés volt csak az is?
0
2007. június 12., kedd 10:39
52685
Nem az a beszélgetős fajta cég...
most posts by TM
0
2007. június 12., kedd 10:17
96
ez csak azért érdekes mert az Egy kis kiruccanásra sikerült feltenni a szinkront, vagy ezt is csak elnézték és nem így akarták? esetleg még is csak a kiadandó 2. szériából hozták ki?vagy csak erre a szinkronra volt pénzük? kedves kiadó valami reagálást szeretnénk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
2007. június 11., hétfő 20:36
1604
Nincsen, mindegyiken csak felirat van. Állítólag jön a szinkronos verzió is, de én nem hiszek benne. Hogy lehetne egy kiadó olyan marha, hogy először kiadja szinkron nélkül a filmeket, majd pár hét, hónap múlva meg szinkronnal... Tuti meglincselnék azok, aki szinkron nélkül vették meg ugyanannyiért a filmeket... Vagy pedig nagyon nagy ráfizetés lesz neki, mert muszály lesz becserélnie a filmeket... Úgysem fogjuk annyiban hagyni a dolgot.
De szerintem nem lesz új, "javított" verzió, hiszen a Különleges történetből sem lett, se a Nyílt Napot sem tartották meg, pedig azt is azért akarták "elvileg", hogy a szavahihetőségüket visszakapják!!!