Keresés

Funes filmek DVD-n!!!

2007. június 11., hétfő 20:31
az ügyefogyotton van magyar szinkron?
és a Delon filmen?
0
2007. június 11., hétfő 19:09

Nem A csalás (Hitchock) is a Caesar Film kiadványa!!!
0
2007. június 11., hétfő 15:23
A csalás (Hitchcock) Cinetel kiadvány?
0
2007. június 10., vasárnap 21:26

A nap szépe kapható a Duna Pláza közeli T-ben, van belőle sok!!!
0
2007. június 10., vasárnap 21:24

Én is elmentem ide, s találtam pár filmet (A csalás (Hitchocock), Az ügyefogyott (Funes), Christine (Delon)).

De még mindig nem találom sehol, pedig állítólag ezek is megjelentek már:
A nagy vakáció
Meghal-tok
Az ördög és a tízparancsolat

Tud valaki lelőhelyet rá?
0
2007. június 8., péntek 11:23
A Duna Plaza közeli Tesco dvd-s részlegének leghátulja tele volt a Caeser Canal Plus-os kiadásaival (A nap szépe, Bridget Jones naplója, Ali G in da House, stb.), az Egy kis kiruccanás-t meg is vettem. A képarány nincs feltüntetve, de 2.35-ös anamorph és ahogy belenéztem valami csodaszép a minőség. A szinkron az eredeti, a "Bajusz" magyar hangja Bodrogi Gyula.
0
2007. június 8., péntek 11:15
Igazatok van, tényleg van rajta, de valamelyik Funes filmen tuti nem van szinkron, mert külön meg is lepődtem rajta...
Bár a Best borítója sokszor nem mond igazat, az Éjfél után c. filmen is rajta van a magyar felirat, aztán a lemezen semmi ilyen...
0
2007. június 8., péntek 10:21
A Hogyan lettem vezérigazgató szinkronos. A Duna tv-s szinkron van rajta.  Elég sokat rohangáltam utána, míg sikerült beszerezni. A Bestnek az egyik hülyesége, hogy néhány film netes DVD boltokba nem kerül, csak netes könyvesboltokba. A honlapjukon meg a megjelenés lista enyhén szólva hiányos.
0
2007. június 7., csütörtök 17:59
Legfőképpen azért szomorú ez az egész, mert alapvetően amit a Caesar szeretne megvalósítani az jó. Vannak a kínálatában igazán remek filmek. De könyörgöm, nem így kellene csinálni! Kapják már össze magukat!
0
2007. június 7., csütörtök 17:55
A 101 perc gondolom az NTSC játékidő.A kisebb kiadók néha csak szimplán átveszik és nem írják rá PAL-ban.
A kiadó filmjeit üzletben nem nagyon látom.
0
2007. június 7., csütörtök 17:52
Bámulatos, ahogyan a Caesar mennyire nem tájékoztatja semmiről sem a vevőket...
Talán ha nem szórnák ki számolatlanul a filmeket a turkálos kosarak számára, akkor a mennyiség nem menne minőség rovására. Kevesebb kiadvány, de azok normálisan megcsinálva, amiket adhatnának akár többért is. Akkor talán nem kellene visszahívogatni, meg csereberélgetni a filmeket. Talán nem...
0
2007. június 7., csütörtök 17:43
Nekem is megvan, és a hátsó borítón 2.0-ás magyar szinkron van feltüntetve a francia mellett.
0
2007. június 7., csütörtök 17:10
érdekes nekem szinkronosan van meg ez a kiadvány!
0
2007. június 7., csütörtök 17:05
Nem tudom. Állítólag a külföldi tulajdonos látta meg a kiadványokat, s az állítatta le a gyártásukat... de a már üzletekbe kikerülteket nem akarták visszavenni, hanem azokat megpróbálják minél hamarabb eladni...

Én sem nagyon hiszek benne. De hát tényleg teljesen érthetetlen a dolog...
0
2007. június 7., csütörtök 17:04
A Best Hollywood a Hogyan lettem vezérigazgató c. film,et adta ki szinkron nélkül... (mellesleg az sem kapható az xpress-en, most látom csak...)
0
2007. június 7., csütörtök 12:59
Komolyan lassan ez a kiadó legalább annyira szimpatikus lesz nekem, mint egykoron a jó öreg Vertex volt:)
0
2007. június 7., csütörtök 12:05
-e
most posts by TM
0
2007. június 7., csütörtök 12:04
...nem törvényszerű az sem, hogy az igényesek kőgazdeagok, és...
most posts by TM
0
2007. június 7., csütörtök 11:55
Mese habbal. Erre a piacra ilyen filmből, ilyen rövid intervallumban kétféle kiadás?
Eleve rétegmegjelenés, nem Star Wars, amit hetente el lehet adni.
Kiadják direkt lebutítva mi? Utána meg közlik, hogy ez csak a turkálóba gyártottuk és ne vegye meg senki, aki igényes? Na de igénytelenek amúgy sem vesznek ilyen filmeket, viszont nem törvényszerű az sem, hogy kőgazdagok, és mindent duplán kívánnak megvenni.
Ahol én vettem, ott szó sincs visszavonásról, vígan állnak a polcon a filmek. Majd megnézem én azt, hogy mikor lesz itt visszavonás, meg új megjelenés.
Szerintem az egész porhintés, amivel vagy a viszonteladókat akarja megetetni a kiadó, vagy a viszonteladó a vevőket, de hogy ráció nincs benne az tuti.
Ki az a hülye, aki például azért kiad egy Bridget Jonest sztereóban, hogy két hét múlva kiadhassa 5.1-ben. Ha megteheti az utóbbit, minek adja ki előbb a szarabbat? Miért kínlódna a kétféle áru nyilvántartásával? Egyébként is mindig fordítva történik az árképzés, előbb van a teljes ár, utána a lecsupaszítottabb verzió ócsóért. Ki hiszi el azt, hogy amit bevezetek a piacra ezerért, azt később eladhatom a duplájáért? De ha ilyen hülyeséget csinálok, akkor meg én nem reklámozom ezt, hiszen akkor a vevők kivárnak, és a nyakamon marad a cucc. Ja? Hogy ezért vonom vissza egyből az üzletekből? Hű, de rafinált vagyok!
Na ne! Tessék már egy kicsit gondolkodni!
most posts by TM
0
2007. június 7., csütörtök 11:30
a Best melyik Funes filmeket adta ki szinkron nélkül?
0
2007. június 7., csütörtök 11:20
A filmhosszok mindig gondot okoznak, ahány könyv, ahány lelőhely más hosszúságokat adnak meg, de a szakirodalmakban általában a mozihosszverziót adják meg, ami mondjuk pl. az Antonioni Az éjszaka c. filmjénél is kb. 140 perc, holott a film kb. 120 perces...
0
2007. június 7., csütörtök 11:18
Igen, állítólag extrákkal adják ki újra... És a Funes filmeket a szinkronhiányok miatt vonták vissza. A hivatalos verzió szerint...
De a Különleges történetekből is ígértek új verziót, de nem lett belőle semmi, úgyhogy én azért örülök, hogy megvan az, ami megvan...
(Anno a Best Hollywood is adott ki szinkron nélkül Funest...)
0
2007. június 7., csütörtök 1:38
Én ma vettem meg A nap szépét. Nem 990, hanem 950 az ára, és ezért a pénzért színes belső borítót, 5.1-es francia és magyar szinkront valamint magyar feliratot kapunk hozzá.
A borítón írnak mozielőzetest és tv-szpotot, ami ugyan nincs a kínálatban, viszont van szép fotógaléria.
A szinkront a Videovox készítette, Deneuve Tóth Ildikó, Sorel Kautzky Armand, Piccoli pedig Vass Gábor.
A film hossza a borító (és az imdb szerint) 101 perc, viszont 3 magyar filmes portálon is 96 percesnek írják, és a lemezen is ilyen hosszúságú a film.
Fentiek ismeretében kétlem, hogy ennél jobb verzióban készülnek újabb kiadásra Cézárék, de ha mégis jönne egy hiperszuper digipack a több százezer magyar Bunuel-fannak, akkor üsse kő, megveszem azt is!
most posts by TM
0
2007. június 6., szerda 21:11
Most olvastam a Caesar Film International honlapján:

"Küldetésünk

A Caesar Film International küldetésének tekinti, hogy vevőit, nézőit igényesen szórakoztatva vívja ki elismerésüket. Fontos célunk, hogy minden olyan országban, ahol jelen van leányvállalatunk, erősítsük a filmek legális piacát, felvegyük a harcot a filmes kalózkodás ellen, erősítsük a helyi társadalom hamisítással szembeni fellépését.

Missziónk, hogy a blockbusterek profithozadékából jelentős összegeket forgassunk vissza igényes művészfilmek, és a helyi produkciók finanszírozásába. A Caesar Film International elsőrangúan fontosnak tekinti, hogy filmjei életútjának elejétől a végéig a lehető legkörültekintőbben gondoskodjunk az alkotás minél szélesebb körben történő megismertetéséről."

Anyám borogass! És mindezen nemes célokat ilyen hozzáállással, és ezekkel a finoman szólva is kétes minőségű kiadványokkal akarják elérni??
0
2007. június 6., szerda 20:23
Ezeket a filmeket vettem meg, a hang és felirat specifikációkat mellé írom, de kizárólag a borító alapján, mert megnézni még nem volt időm egyiket sem:

A nagy vakáció
Hang: francia 1.0 DD
Felirat: magyar

A fösvény
Hang: francia 2.0 DD
Felirat: magyar, román

A nagy átverés
Hang: francia 2.0 DD
Felirat: magyar, román

Főnök szoknyában
Hang: magyar 2.0 DD, francia 2.0 DD
Felirat: magyar

Egy kis kiruccanás
Hang: magyar 2.0 DD, francia 2.0 DD
Felirat: román

Amint látható, ezek közzül csak a két utolsón van magyar szinkron, a legutolsón meg még magyar felirat sincs. A szinkronhiány eléggé bosszantó, de végülis az én hibám, hogy nem néztem meg vásárláskor tüzetesebben a termékeket. Mondjuk a Battle Royale botrány kitörésekor elhatároztam, hogy ettől a kiadótol nem vásárolok semmit, de Funes-nek nem bírtam ellenállni. Lehet, hogy hiba volt? Végülis megnézem felirattal is az adott filmeket, de azért mégis...
És most ezeket a filmeket visszavonják? Kiadják újra, tud erről valaki valamit?
Egy röhej ez a kiadó, komolyan mondom...
0