Keresés

Funes filmek DVD-n!!!

2007. június 6., szerda 20:09
Csak hasonlóak:

Egy kis kiruccanás (La Grande vadrouille) 1966
A nagy vakáció (Les Grandes vacances) 1967
most posts by TM
0
2007. június 6., szerda 20:05
És arra tud valaki választ,hogy ide az Xpress-re miért nem jut el ez vagy esetleg más Funes film?
0
2007. június 6., szerda 19:56
A nagy vakáció nem inkább az "Egy kis kiruccanás"? Vagy van egy másik, ilyen című filmje is Funes-nek?
0
2007. június 6., szerda 19:47
és van rajta magyar szinkron?
0
2007. június 6., szerda 18:19
A nagy vakáció biztosan kapható a debreceni T-ben, legalábbis kb. egy hete még kapható volt, mert vettem egyet.
Bakker, a Fösvényen nincsen magyar szinkron? Nem is figyeltem, amikor megvettem. Akkor így jártam...
0
2007. június 6., szerda 17:31
nem ezek nem, csak amit a 7 hozzászólásban írtál
0
2007. június 6., szerda 16:44
Vajon hol tudnám még megvenni A Nap szépét? Nincs valakinek egy tuti fülese?
0
2007. június 6., szerda 16:05
A nagy vakációAz ügyefogyottAz örödög és a tízparancsolatMeghal-tok

Ezek is??
0
2007. június 6., szerda 15:57
Az összes általad felsorolt Funes film kapható a csepeli T-ban.
kivéve a nap szépe
0
2007. június 6., szerda 15:11
A tököm kivan ezzel a kiadóval, micsoda link cég!
0
2007. június 6., szerda 15:10
Szerintem elfogadható, olyasmi mint a Két férfi a városban... 990Ft-ért nem panaszkodhatunk... De sajna már nem kapható a film, mert visszavonták, ha nem vagy elég ügyes, egy T-ben szerezni még egyet... Hátha...
0
2007. június 6., szerda 15:07
A Nap szépe minőségéről (hang, kép) mit tudsz mondani? Én a filmet nagyon szeretem, de a kiadótól kicsit félek.
0
2007. június 6., szerda 15:07
A tököm kivan ezzel a kiadóval, micsoda link cég!
0
2007. június 6., szerda 15:04
De nekem megvan:
Főnök szoknyábanA nagy átverésEgy kis kiruccanásA fösvény(A nap szépe)
0
2007. június 6., szerda 15:02
Össze-vissza jöttek ki, van amelyiken csak felirat volt, van amelyiken csak szinkron...
De visszavonták a Nap szépe c. Bunuel filmüket is, amin mindkettő volt... Ott talán még extrákat is akarnak rájuk rakni 990Ft-ért???
Nem hinném...
Közben jött a 2. javított kiadása a Battle Royale 1-2-nek... Meg ígérték a Különleges történetek javított kiadását máég május elejére...
És egy nyílt napot is, de abból sem lett (eddig?) semmi... Talán csak a felhevült kedélyek lecsillapítása volt a céljuk (?) ... Nem lehet tudni...
Vannak akik a cég tönkremenését rebesgetik... Jó lenne, ha a kiadó végre megmondaná mi is a valós helyzet...
A kiadó azt mondta A nagy vakáció nem jelent meg még, noha a debreceni T-ben állítólag kapható... A Meghal-toknak nem csinálták meg még a borítóját, noha a Károly krt.-i A-ban állítólag kapható volt (bár mostmár ott a rendszerükben sincs benne... ennyire visszavonták volna???)

Ilyen káoszos kiadó nem volt még mo-on... Noha volt itt már Aranypolgár beharangozás is... :(((
igaz a Kurosawa Ran - Káosz c. filmjét először a Caesar Film jelentette be, hogy kiadja... :))) Micsoda véletlen egybeesés...
0
2007. június 6., szerda 14:57
A Jákopb rabbi megjelent kölcsönzéses verzióban, de aztán a lakossági megjelenés elmaradt... :S
0
2007. június 6., szerda 12:29
És mi van a Jákób rabbival, vagy a Fennakadva a fán című filmmel, melyek a kedvenceim? Kiadják őket valaha?
0
2007. június 6., szerda 12:22
A Fönök szoknyában már hónapok óta kapható. DVD-5 a lemez, de megnéztem külföldi site-okon, ott is ez a kiadás kapható. Duna tv-s szinkron van rajta. A menüben már úgy szerepel a cím, Fönön szoknyában, avagy egérke a férfiak között. Ez volt a Duna tv-n a címe. Erröl nem tudnék, hogy visszavonták volna. A Nyugatinál levö könyvesboltban vettem meg. Viszont a listáról 5 film 1 héten belül eltünt egy internetes könyvesbolt kínálatából.
Amiket visszavontak, gondolom minöségi problémák miatt. Legalábbis a Caesart ismerve. Például lehet hogy a Fösvényt nem csak feliratosan akarták kiadni. De ez csak az én tippem.

0
2007. június 6., szerda 12:18
Én nem hallottam az esetleges visszavonásról, sőt úgy tudom, hogy jönnek szinkronosan is a filmek!
0
2007. június 6., szerda 11:33
Azt hiszem, hogy megérett a helyzet egy ilyen topik létrehozására... A Caesar Film jóvoltából számos Funes-filmmel lehetnénk gazdagabbak, de alig itt-ott beszerezhetőek, s közben állítólag vissza is vonták őket...
Kérdés: miért? ... megjelennek-e valaha "rendesen"? ... stb.
Főnök szoknyábanEgy kis kiruccanásA nagy átverésA fösvényA nagy vakációAz ügyefogyottAz örödög és a tízparancsolatMeghal-tok
Ossza meg mindenki itt, hogy melyik filmet hol lehet kapni... hogy aki még gyorsan be akarja őket szerezni, megtehesse...
0