Hali Tidzse, Xpress és mindenTwin Peaks rajongó!
Talán nem kell senkinek sem bemutatni a '90-es évek talán legnagyobb kult tv-sorozatát, a Twin Peaks-et. Most végre, 12 év után kiadják Amerikában és Európában egyaránt. Jó lenne tudni, mit tesznek az igen tisztelt DVD forgalmazók Magyarországon a film megjelentetése érdekében...
Angliában november 4-én jelenik meg a Sorozat első szezonja. A DVDWorld (http://dvdworld.co.uk/product_body.asp?pf%5Fid=68538) oldala szerint az ára
42,98 GBP (~16.700,- Ft) lesz +7,99 GBP (~3.100,- Ft) postaköltség (4-5 nap alatt ideér), nomeg a vám :(
Ugyanez Németországban november 7-én :))) jelenik meg német nyelvű csomagolásban 49,99 € (12.200,- Ft) + 13 € (3.200,- Ft) postaköltség + vám - tehát mintegy 4.000 Ft-tal olcsóbb, ha a német kópiát választod...
Íme, amit megtudtam a 4DVD-s kiadásról
1. DVD: Pilot film + 1. epizód
2. DVD: 2-3-4. epizód
3. DVD: 5-6-7. epizód
4. DVD: Extrák
• Hang: Angol sztereó (a pilotfilm) és DD 5.1 a sorozat részei, valamint Német, Olasz, Spanyol mono hang
• Felirat: Német, Angol, Spanyol, Olasz, Török, Dán, Görög, Holland, Norvég, Portugál, Svéd, Cseh
• Képformátum: 1.33:1
Szóval igen ínycsiklandó kis szettnek tűnik... :)))
Tehát, kedves xpress.hu, lehet reménykednünk az év egyik legigéretesebbnek látszó DVD-jének magyarországi kiadásán, vagy izzítsuk a hitelkártyánkat és gazdagítsuk az amazon.de-t az xpress.hu helyett?! ;)))
Üdv,
Wizzard
U.i.: Nem tudjátok, hogy ki forgalmazza a Paramount filmeket kicsiny hazánkban?