Keresés

Twin Peaks R2 Season 1 - 4 DVD-s BOX SET Magyarországon? (Paramount)

2002. október 30., szerda 18:01
Ha ez az FWWM-re vonatkozott, akkor mennyei az orom.
0
2002. október 21., hétfő 13:45
Ámen, úgy legyen!

Engem akár default-ból fel is vehetsz az előrendelők közé... :))

Üdv,

Wizzard
0
2002. október 21., hétfő 13:26
November végén.
0
2002. október 21., hétfő 13:11
Velemenyem szerint a Twin Peaks nem bonyolult angolul, pedig en is valami igen nehezre szamitottam. En most igazabol nem a sorozatot varom, mert kb 3-4 resztol eltekintve megszereztem az osszeset,  jo minosegben. Viszont a film az nagyon erdekelne, annak az erkezeserol lehet tudni valamit?
0
2002. október 21., hétfő 12:35
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy mikorra várható a megjelenés mert már nagyon várom....
0
2002. október 12., szombat 1:00
Csak anyit kívánok a témához szóni, hogy épp az ímént akartam megrendelni az amazonról a cuccost csak gondoltam mégegyszer végignézem a hazai kínálatot ...és csodák csodája látom, hogy végre érkezik minden idők legjobb sorozata Magyarországra.
Király! Ha lehetne elő-elő rendeleést leadni...!?

P.S.:Azért jó lenne egy magyar felirat legalább mert aki megérti angolul az úgysem magyarországon él hanem az Usa-ban!

Ciao!
0
2002. október 12., szombat 0:53
Csak anyit kívánok a témához szóni, hogy épp az ímént akartam megrendelni az amazonról a cuccost csak gondoltam mégegyszer végignézem a hazai kínálatot ...és csodák csodája látom, hogy végre érkezik minden idők legjobb sorozata Magyarországra.
Király! Ha lehetne elő-elő rendeleést leadni...!?

P.S.:Azért jó lenne egy magyar felirat legalább mert aki megérti angolul az úgysem magyarországon él hanem az Usa-ban!

Ciao!
0
2002. október 4., péntek 23:10
Delphijos: ha egy kicsit beleásod magad a témába láthatod, hogy a csehek oldaláról nézve is van néhány olyan kiadvány, ahol ők jártak rosszabbul és mi jártunk jobban. A kis piacot rájuk is értettem. Nem azért kapnak ők szinkront/feliratot 1-2 olyan kiadványra, mert fontosabbnak tartják őket, mint minket. Mindegyik kis piacot egyformán mostohán kezeli sajnos egyik-másik kiadó. A Paramount esetében szó sincs pozitív, vagy negatív kivételezésről. Szerintem náluk inkább az ahogy esik, úgy puffanik elv érvényesül a kicsikkel szemben. Készítenek lemezt az angol, német, olasz, francia, spanyol piacra, aztán amennyi hely még marad a lemezen, azt megtöltik felirattal, vagy a kezük ügyébe eső szinkronnal. Ha rákerült a magyar, vagy a cseh, örüljenek, ha nem, hát nem. Ettől még nem omlik össze a Paramount.
Sajnos ez rossz felfogás, de mint a UIP-topicban olvashattátok a képviselet hozzászólását, ők igyekeznek kommunikálni a külföldi központ felé a magyar igényeket. Azt is írják, hogy még annyira sincs beleszólásuk egyelőre a dolgokba, hogy a feliratot is külföldi magyarokkal készítteti a Paramount.
Azért gondolj bele, milyen érvei lehetnek egy magyar, vagy egy cseh képviseletnek: Tegyetek ám a lemezre 5.1-es magyar szinkront meg feliratot, mert különben nem ötszázat, csak kétszázötvenet veszek át a filmetekből!!! Húúú. Látom a Paramount londoni központjában a pánikot és a sápadt arcokat. Sajnos ez nem jótékonysági bál, hanem kemény üzlet. És a kis piacok le vannak...
Ha lesz felirat a Twin Peaksen (amit nagyon, nagyon remélek), akkor azért mindegyik lemezen bizttos, hogy lesz. A Paramountnál azonban az már nem garantálható, hogy következetesen járnának el a folytatásnál is (lásd a Star Trek filmek példáját). Reméljük a legjobbakat - bár a folytatás annyira a jövő zenéje, hogy még az 1-es régióban sem jelentették be a 2. évadot - ahol pedig az első sorozat már hónapok óta kapható.
0
2002. október 4., péntek 22:56
Bár ez itt nagyon off lesz, de azért még egy megjegyzés. Oké, már eleget hallottuk kis piac,örüljünk hogy rajta vagyunk, stb... De  egyrészt szerintem a cseh piac sem nagyobb (a lengyelt még elfogadom) másrészt egy sorozatnál meg végképp nem értem. Mintha a Twin Peaks S1 úgy jelenne meg hogy a négy lemezböl csak háromra  raknának magyart. Vagy (és ez lenne a legdühítöbb,mert az elsö változatnál egyszerüen nem veszem meg) hogy az ember megveszi az elsö Season-t, és aztán kijön a második amin nincs se magyar felirat se szinkron...
0
2002. október 1., kedd 11:19
Ahogy nézem itt a fórumon meg visszafele megy az idő. Vagy a 12 AM az 0 óra akar lenni?
0
2002. október 1., kedd 11:18
Remélem a Magyarországon kifejlesztett és gyártott, a NASA-nak eladott űrsikló berendezésekre magyarul van ráírva, hogy "Bekapcs", "Kikapcs". Ha valami nem tetszik nekik ráfogjuk a helyi képviseletre.
0
2002. október 1., kedd 2:43
Sajnos a Paramountnál úgy tűnik tényleg csak a szerencsén múlnak a specifikációk. A helyi "képviselet" gyakorlatilag csak egy terjesztőfelület a Paramount számára. A UIP sajnos kész árut kap. A nálunk most megjelenő filmek többsége már akkor elkészült, amikor még meg sem kötötte a DVD-terjesztési szerződést a Paramont egyetlen magyar céggel sem. Ebből következik, hogy sajnos sem abba nem tudott, nem tud beleszólni a helyi UIP, hogy milyen specifikációval jelenjenek meg nálunk a filmek, de a filmek többségénél még a feliratozást sem ők küldik ki, hanem a külföldi központ bíz meg fordítóstúdiókat a feliratok "beszállításával".  :(
Ha kummogunk, kijátszhatják ellenünk a Jokert: kicsik vagyunk, nem kár értünk, örüljünk, hogy egyáltalán kapunk valamit. Sajnos ez a hátránya annak, ha az ember anyanyelve nem világnyelv.
0
2002. október 1., kedd 2:10
Bocs de nem tudom kihagyni: Tényleg CSAK szerencsésebbek? Nekem kezd úgy tünni hogy a cseh forgalmazók mintha kicsit "komolyabban" vennék a saját piacukat mint a mieink....  Saint, ST VI, csak két gyors példa. (Még egy navalyás feliratot sem kaptunk.) Az ST VI. a legfájóbb, mert az egész sorozaton rajta vagyunk csak ezen az egyen nem. Ha valaki elmagyarázza mi volt a kiadó célja ezzel???? Bocs az OFF-ért, de ez kikivánkozott.
0
2002. szeptember 29., vasárnap 12:45
Bocsánat, helyesbítek: biztos, hogy megjelenik idehaza, valószínűleg novemberben, de az még nem 100%, hogy lesz rajta magyar felirat. A UIP jelenleg így tudja, de érték már őket is meglepetések, amikor kézhez kapták a lemezeket :(
Éppen azért nem tettük még fel előrendelésre a lemezt, mert túl sok a bizonytalansági tényező. Mi is sokat kutattunk a neten és szintén csak egyetlen oldalon találtunk utalást arra, hogy lesz a korongokon magyar felirat. A többi oldalon a 13 helyett csak 12 feliratról írnak - és sajnos nem a németeket szokták lefelejteni, mi több: a csehek is szerencsésebbek nálunk az utóbbi időkben.
0
2002. szeptember 29., vasárnap 12:09
Pontos dátum és ár még nincs, de biztos, hogy idehaza is megjelenik az első sorozat, magyar felirattal. A UIP forgalmazza.
Gyaníthatóan novemberben kerül a piacra.
0
2002. szeptember 29., vasárnap 9:53
wizzzzard: Wien magyarul Bécs. csak gondoltam szólok, ha esetleg gondok vannak a magyar nyelvvel :]
0
2002. szeptember 29., vasárnap 3:39
Ha valaki belenézett volna a *khm* Warner Home Video *khm* fórumba, ott már négy nappal ezelőtt írtam, hogy a UIP fogja nálunk kihozni a sorozatot hamarosan DVD-n.
0
2002. szeptember 29., vasárnap 1:17
Hali GG!

Úgy legyen, bár ez az egyetlen olyan oldal, ahol én magyar feliratot láttam feltüntetve... Ismerve a sztori bonyolultságát, talán tényleg előnyös lehet a honosított felirat is. Bár igen szép kihívás eredeti nyelven, angol felirattal nézni, (ahogy én általában DVD-zni szoktam), mivel így nem dühöngök a - sajnos - igen sokszor előforduló bődületes félrefordításokon...

Lehet, hogy tényleg megéri majd kiautózni Wien-be egy kis szürkeimport céljából... :)))
0
2002. szeptember 29., vasárnap 0:52
A németül tudók számára egy másik igen részletes teszt a lemezről:
http://www.dvdboard.de/FAQ/data/filmbesprechungen/twin_peaks1.html
0
2002. szeptember 29., vasárnap 0:49
A http://www.area-dvd.de oldalon már tesztelték a DVD-t és az ottani információk szerint a német kiadáson van magyar felirat is (Untertitel: Dänisch, Deutsch, Englisch, Griechisch, Holländisch, Italienisch, Norwegisch, Portugiesisch, Schwedisch, Spanisch, Tschechisch, Türkisch, UNGARISCH, Englisch/Deutsch für Extras & Audio-Kommentar). Az ára valóban nem rossz (kb. 50€), úgyhogy irány Bécs (vagy az amazon.de)!!!
0
2002. szeptember 29., vasárnap 0:06
amúgy az amerikai kiadáson DTS hangsáv is van a lemezeken, a kép viszont, magától értetődően 4:3-as..
0
2002. szeptember 29., vasárnap 0:05
na ha itthon kiadják örülni fogok, megrendeltem az első szezont a US-ből, mert úgy gondoltam semmi esély az itthoni megjelenésre...
0
2002. szeptember 28., szombat 23:41
Hali Tidzse, Xpress és mindenTwin Peaks rajongó!

Talán nem kell senkinek sem bemutatni a '90-es évek talán legnagyobb kult tv-sorozatát, a Twin Peaks-et. Most végre, 12 év után kiadják Amerikában és Európában egyaránt. Jó lenne tudni, mit tesznek az igen tisztelt DVD forgalmazók Magyarországon a film megjelentetése érdekében...

Angliában november 4-én jelenik meg a Sorozat első szezonja. A DVDWorld (http://dvdworld.co.uk/product_body.asp?pf%5Fid=68538) oldala szerint az ára
42,98 GBP (~16.700,- Ft) lesz +7,99 GBP (~3.100,- Ft) postaköltség (4-5 nap alatt ideér), nomeg a vám :(

Ugyanez Németországban november 7-én :))) jelenik meg német nyelvű csomagolásban 49,99 € (12.200,- Ft) + 13 € (3.200,- Ft) postaköltség + vám - tehát mintegy 4.000 Ft-tal olcsóbb, ha a német kópiát választod...

Íme, amit megtudtam a 4DVD-s kiadásról

1. DVD: Pilot film + 1. epizód
2. DVD: 2-3-4. epizód
3. DVD: 5-6-7. epizód
4. DVD: Extrák

• Hang: Angol sztereó (a pilotfilm) és DD 5.1 a sorozat részei, valamint Német, Olasz, Spanyol mono hang
• Felirat: Német, Angol, Spanyol, Olasz, Török, Dán, Görög, Holland, Norvég, Portugál, Svéd, Cseh
• Képformátum: 1.33:1

Szóval igen ínycsiklandó kis szettnek tűnik... :)))

Tehát, kedves xpress.hu, lehet reménykednünk az év egyik legigéretesebbnek látszó DVD-jének magyarországi kiadásán, vagy izzítsuk a hitelkártyánkat és gazdagítsuk az amazon.de-t az xpress.hu helyett?!  ;)))

Üdv,

Wizzard

U.i.: Nem tudjátok, hogy ki forgalmazza a Paramount filmeket kicsiny hazánkban?
0