Keresés

a te bd gyűjteményed

2022. november 16., szerda 14:07
Foxymaxy írta:

The Raid mindkét rész nagyon tetszik, sajnálom, hogy idehaza nem jött kékben. Gratula.

Köszi szépen. Nekem a második rész még jobban is tetszik, mint az első. Hihetetlen bunyók vannak benne.

Neked is gratulálok az új szerzeményekhez. :)
0
2022. november 15., kedd 11:40
Múlt heti:
0
2022. november 15., kedd 11:35
Argento írta:
Ma érkeztek:

Tudom az Ad Astra létezik UHD-n is, de még BD-n sem biztos hogy újra fogom nézni a közeljövőben, annyira dögunalom. :) Mindegy, kellett a sci-fi gyűjteménybe.

The Raid mindkét rész nagyon tetszik, sajnálom, hogy idehaza nem jött kékben. Gratula.
0
2022. november 15., kedd 11:32
Xpresstől :
0
2022. november 9., szerda 17:15
Ma érkezett csomag, amely egy "impulzusvásárlás" eredménye...

https://kepkuldes.com/images/a6d1b7b9fa5f0ad7af5cb617d6afd691.jpg

A két BD hiánypótló, ha már nem jelent meg nagyfelbontásban nálunk.
0
2022. november 7., hétfő 19:20
Ma érkeztek:

Tudom az Ad Astra létezik UHD-n is, de még BD-n sem biztos hogy újra fogom nézni a közeljövőben, annyira dögunalom. :) Mindegy, kellett a sci-fi gyűjteménybe.
0
2022. november 5., szombat 19:24
Argento írta:
Nagyon rég rendeltem UK-ból, most ezek jöttek:
[url=https://kepkuldes.com/image/iO7Dg7][/url]

Szép kis csomag, Csupa Powerhouse/Indicator kiadvány. Szépek így egyben.

Gratula hozzájuk.

Köszi! Múlt hónapban volt egy nagyobb akciójuk az oldalukon és szemeztem már pár kiadvánnyal…. Illetve jött még két Criterion is amiről teljesen elfeledkeztem: Le Samurai, meg a Written on the Wind…
Persze mindez akkor amikor forintunk a mélyponton volt, szóval drága lett :-D
0
2022. november 4., péntek 12:47
funtom (resigned) írta:

Szép kis csomag, Csupa Powerhouse/Indicator kiadvány. Szépek így egyben.

Gratula hozzájuk.
0
2022. november 4., péntek 6:44
0
2022. november 3., csütörtök 10:33
A Farkasok szövetsége és az első Silent Hill mozi rendezője, Christophe Gans bejelentette, hogy visszatér Silent Hill-be egy új mozifilmmel (Return To Silent Hill), így úgy döntöttem én is megteszem. Beszereztem az első két filmet tartalmazó Francia kiadást BD-n.

Magyar vonatkozást nem tartalmaznak, bár az első részt a Fantasy film kiadta régen nálunk is.
0
2022. október 25., kedd 20:15
Ma befutott ez is:

Magyar vonatkozást egyik sem tartalmaz.
0
2022. október 23., vasárnap 17:07
Blu-Ray Fan írta:
Mi van a blogotokkal Argento? Nagyon rég nem született új írás. Szerettem olvasni. Facen se vagytok aktívak.

Mindenki eléggé elfoglalt lett, ezért is szüneteltettük a blogírást. Plusz eléggé előtérbe került a streaming(a fizikai hordozók meg háttérbe), és a hazai filmkiadások lassan már a zérushoz konvergálnak. Szóval sok-sok dolog közrejátszik benne.

Örülök, hogy tetszett a blog. :) Talán egyszer majd feltámasztjuk, de egyenlőre jegelve van ez a projekt.
-1
2022. október 23., vasárnap 13:09
Mi van a blogotokkal Argento? Nagyon rég nem született új írás. Szerettem olvasni. Facen se vagytok aktívak.
0
2022. október 23., vasárnap 8:58
Befutott egy újabb csomagom UHD-k és BD-k vegyesen:

Akit esetleg érdekel, csak a The Meg tartalmaz hazai vonatkozást.
0
2022. október 23., vasárnap 8:56
Lord Picard írta:

Blogomon pedig a kicsomagolás: Outhouse Chaos Set

Csak nem sikerült a képbeszúrás:

Nagyon szép. Igazi gyűjtői darab. :)
0
2022. október 22., szombat 14:41
Lord Picard írta:
Heti szerzemények UHD-n és BD-n:

Ezzel végre teljes lett a Jurassic Park gyűjtemény. :)

Gratulálok hozzájuk, főleg a Dominion-hoz, mondjuk a világ szégyene, hogy nincs magyar kiadása... Én még várok egy kicsit és amúgyis csak BD-t gyűjtök, de még várom a csodát, hátha lehet még belőle magyarul beszélő kiadvány...

Ez már megint miért van, lehet lemaradtam valamiről, de ha már az előző kettő megjelent ez miért nem? Mondjuk nekem egyik korábbi sincs meg így a Világuralom után jó lett volna egy közös kiadásban. Szomorú. :(
Apropó láttad milyen klassz Rewell 3D puzzle dínók vannak? :)

Ahogy Blu-Ray Fan is mondja, sajnos nincs hazai forgalmazó :( Eléggé elkeserítő helyzet, még egy kicsit várok - mondjuk nem tudom mire, és én is berendelem valahonnan, illetve csak kellene egy hatfilmes gyűjtemény, bár jövőre lesz 30 éves a franchise, biztos akkor is készül valami bitang kiadás :D

Láttam a puzzle-okat és jópofák, de egyelőre még a Mattel figurákra koncentrálok, bár valahogy idén kevesebb új figura jött be, és csak külföldről vehetők a legjobbak, legújabb szerzeményem 8 percig volt kapható a Mattel oldalán, mielőtt elfogyott...

https://kepkuldes.com/images/15384005ffdb5235aca12beb98979944.jpg

Most körbenéztem és sehol semmi a többi részt tekintve is. Illetve a 2. 3. az van blu-ray-en. A 4. 5. szintén eltűnt. Azon gondolkoztam talán a 4 lemezes évfordulós kiadás ami elérhető, csak nem tetszik ahogy bele vannak rakva a papírtartóba vagy mibe. A Bukott birodalom meg jönne külföldről. És a mostanira meg iszunk hideg vizet. Pedig még jó lett volna lezárni ezzel ha már moziban sikerült megnézni.

Ez is egy szép kiadás. Meg azért komolyabb is mint a papír pazül. :) Gratula hozzá!
0
2022. október 22., szombat 14:34
Blu-Ray Fan írta:
Egy ideje nincs már Universal forgalmazás itthon, ezért később sem lesz magyar kiadás belőle.
Gondolkodom, hogy kintről rendelek egy steel-t, hogy teljes legyen a trilógia, de 17e-t nem ér meg. Szar ügy.

Szomorú. :/
0
2022. október 20., csütörtök 22:45
Lord Picard írta:

Csak nem sikerült a képbeszúrás:
0
2022. október 20., csütörtök 22:44
Corvinus írta:

Gratulálok hozzájuk, főleg a Dominion-hoz, mondjuk a világ szégyene, hogy nincs magyar kiadása... Én még várok egy kicsit és amúgyis csak BD-t gyűjtök, de még várom a csodát, hátha lehet még belőle magyarul beszélő kiadvány...

Ez már megint miért van, lehet lemaradtam valamiről, de ha már az előző kettő megjelent ez miért nem? Mondjuk nekem egyik korábbi sincs meg így a Világuralom után jó lett volna egy közös kiadásban. Szomorú. :(

Ahogy Blu-Ray Fan is mondja, sajnos nincs hazai forgalmazó :( Eléggé elkeserítő helyzet, még egy kicsit várok - mondjuk nem tudom mire, és én is berendelem valahonnan, illetve csak kellene egy hatfilmes gyűjtemény, bár jövőre lesz 30 éves a franchise, biztos akkor is készül valami bitang kiadás :D

Láttam a puzzle-okat és jópofák, de egyelőre még a Mattel figurákra koncentrálok, bár valahogy idén kevesebb új figura jött be, és csak külföldről vehetők a legjobbak, legújabb szerzeményem 8 percig volt kapható a Mattel oldalán, mielőtt elfogyott...

https://kepkuldes.com/images/15384005ffdb5235aca12beb98979944.jpg

0
2022. október 20., csütörtök 19:47
Egy ideje nincs már Universal forgalmazás itthon, ezért később sem lesz magyar kiadás belőle.
Gondolkodom, hogy kintről rendelek egy steel-t, hogy teljes legyen a trilógia, de 17e-t nem ér meg. Szar ügy.
0
2022. október 20., csütörtök 19:03
Lord Picard írta:

0
2022. október 15., szombat 9:47
Új BD-k és UHD-k:

0
2022. október 3., hétfő 19:49
Foxymaxy írta:
Felső sor Xpresstől

Gratula a sok-sok filmhez.

A Brightburn nálam még várólistás. :)
0
2022. október 3., hétfő 19:34
Foxymaxy írta:
Életemben először raktam föl ide telefonról és sikerült.Emoji, Mortdecai, Szigorúan bizalmas Xpresstől.

Úgy emlékszem a Mortdecai nem volt olyan rossz, mint a híre.
0
2022. október 3., hétfő 9:43
Életemben először raktam föl ide telefonról és sikerült.Emoji, Mortdecai, Szigorúan bizalmas Xpresstől.
0