Az idei gyenge filmfelhozatalban végre jó volt látni egy olyan filmet ami végig le tudott kötni a Maverick mellett, pedig a bővített változat bő 160 percesre sikeredett. Az első Jurassic World és a Jurassic Park után számomra ez lett a sorozat legjobbja. Jó volt látni a régi és az új csapatot együtt. :)
Jó ezt olvasni, én is nagyon szerettem, bár nálam erős elvakultság is van, de nagyon jó volt látni a régi triót, és a sok új dinoszauruszt is, nagyon szórakoztató volt :)
0
2022. szeptember 20., kedd 18:18
6264
Lord Picard írta:
Heti szerzemények UHD-n és BD-n:
Ezzel végre teljes lett a Jurassic Park gyűjtemény. :)
Gratulálok hozzájuk, főleg a Dominion-hoz, mondjuk a világ szégyene, hogy nincs magyar kiadása... Én még várok egy kicsit és amúgyis csak BD-t gyűjtök, de még várom a csodát, hátha lehet még belőle magyarul beszélő kiadvány...
Köszönöm szépen.
Az idei gyenge filmfelhozatalban végre jó volt látni egy olyan filmet ami végig le tudott kötni a Maverick mellett, pedig a bővített változat bő 160 percesre sikeredett. Az első Jurassic World és a Jurassic Park után számomra ez lett a sorozat legjobbja. Jó volt látni a régi és az új csapatot együtt. :)
1
2022. szeptember 19., hétfő 20:56
6697
Argento írta:
Gratulálok hozzájuk, főleg a Dominion-hoz, mondjuk a világ szégyene, hogy nincs magyar kiadása... Én még várok egy kicsit és amúgyis csak BD-t gyűjtök, de még várom a csodát, hátha lehet még belőle magyarul beszélő kiadvány...
0
2022. szeptember 18., vasárnap 14:14
6264
0
2022. szeptember 10., szombat 16:44
6264
Tegnapi Xpress, plusz egy Kedvencek temetője 2. kintről :
0
2022. szeptember 5., hétfő 19:18
6264
Végre ez is beszerzésre került, már egy ideje szemeztem vele:
0
2022. augusztus 31., szerda 19:03
6264
Egy kis Stephen King, meg egy ráadás:
0
2022. augusztus 16., kedd 19:02
6264
Ma érkeztek:
0
2022. augusztus 7., vasárnap 13:53
5528
Argento írta:
Oh az Evanescence! Én még nem jutottam odáig hogy egyek tőlük egy lemezt. 😕 De egy Blu-ray is jó lenne. 🙂❤️
Akkor ajánlom figyelmedbe a Synthesis koncertet BD-n. Amy Lee hangja még most is fenomenális. :)
Igen találtam is itthon belőle egyik boltban, és baráti áron is van. A The Bitter Truth albumból meg digipack is kapható ott. Csak ki kell zsugorgatnom azt a kis pénzt most már. 🙂 Ne is mond Amy Lee hangja a világ egyik csodája. Annak idején középsuliban hallottam legelőször. Mit ne mondjak, szerelem volt első hallásra... 😍❤️
0
2022. augusztus 6., szombat 6:38
6264
Corvinus írta:
Oh az Evanescence! Én még nem jutottam odáig hogy egyek tőlük egy lemezt. 😕 De egy Blu-ray is jó lenne. 🙂❤️
Akkor ajánlom figyelmedbe a Synthesis koncertet BD-n. Amy Lee hangja még most is fenomenális. :)
0
2022. augusztus 5., péntek 14:27
5528
Argento írta:
Na még egy. :)
0
2022. augusztus 4., csütörtök 18:48
6264
Na még egy. :)
1
2022. július 27., szerda 19:32
6264
Ma érkeztek:
0
2022. július 21., csütörtök 18:23
6264
Ma érkezett ez a dobozocska.
Akit esetleg érdekel, a Kong: Skull Island az egyedüli amin nincsen magyar vonatkozás, a másik három film tartalmaz szinkront és feliratot.
0
2022. július 20., szerda 12:10
0
Megrendeltem ma innen az Xpress-től a Híd a Kwai folyón és az Arábiai Lawrence steelbookokat, remélem nem lesz gond, főleg az Arábiai Lawrence megoldása miatt tartok kicsit.. (2 helyen 4 lemez…)
0
2022. július 18., hétfő 9:35
0
Még ezek érkeztek:
- A szarvasvadász 4k (UK) - Apokalipszis most 4k (UK) - Becstelen brigantyk 4k (Xpress) - Az út BD (Xpress) - Hudson Hawk BD (D) Szinkron+felirat - Moon (2019) 4k (ES)
A Hold csak 2k upscale, viszont gyönyörű képe van, a BD kiadás messze elmarad mellette.
0
2022. július 13., szerda 8:40
0
Nekem ezek a kiadványok érkeztek a hónapban:
- Forrest Gump 4K (Xpress) - 13 óra: Bengázi titkos katonái 4K (Xpress) - Jerry Maguire 4K (Xpress) - Kánikulai Délután BD (Xpress) - A nap könnyei (Xpress) - Féktelenül 4K (Német, semmi magyar) - Ambulance 4K (Német, semmi magyar) - Dracula 1992 4K (Német, szinkron,felirat) - Columbia Classics Vol.2 4K (Német, mind a hat lemezen magyar vonatkozás, szinkron: Taxisofőr, Értelem és Érzelem, A Közösségi Háló)
Képet is tennék fel szívesen ha érdekel valakit, csak nem tudom hogy kell.. 😊
0
2022. július 11., hétfő 18:43
6264
Az utóbbi idők szerzeményei:
Akit érdekel a hazai vonatkozás megléte, ezekből csak a Kaptár 3. részére kerültünk fel.
0
2022. június 29., szerda 6:28
114
Argento írta:
A francia kapcsolattal, és az utolsó emberig-el én is szemezek, a második rész is megjelent valahol felirattal esetleg? Az utolsó emberig is magyar vonatkozás nélküli ugye jól tudom?
Az a Tigrisek földjén BD így borító alapján. Amire te gondolsz szerintem az a Katonák voltunk, ha már Mel Gibson és az Utolsó emberig.
Nem ezen a képen van, egyik ez utáni posztjában, a Bruce Willis féle utolsó emberig-re gondoltam.
Az Utolsó emberig BD-re (Willis) sem kerültünk rá magyar vonatkozással. A Francia kapcsolat 2. részére, pedig ha jól tudom nem raktak rá minket sehol.
A Francia kapcsolat 2. részén a spanyol kiadáson van magyar felirat.
Ezt jó tudni. Köszi a tippet. :)
Ha esetleg rendelnél, kérhetnél kettőt belőle.
0
2022. június 27., hétfő 16:44
6264
Roli80 írta:
A francia kapcsolattal, és az utolsó emberig-el én is szemezek, a második rész is megjelent valahol felirattal esetleg? Az utolsó emberig is magyar vonatkozás nélküli ugye jól tudom?
Az a Tigrisek földjén BD így borító alapján. Amire te gondolsz szerintem az a Katonák voltunk, ha már Mel Gibson és az Utolsó emberig.
Nem ezen a képen van, egyik ez utáni posztjában, a Bruce Willis féle utolsó emberig-re gondoltam.
Az Utolsó emberig BD-re (Willis) sem kerültünk rá magyar vonatkozással. A Francia kapcsolat 2. részére, pedig ha jól tudom nem raktak rá minket sehol.
Ezt jó tudni. Köszi a tippet. :)
0
2022. június 26., vasárnap 21:59
114
Argento írta:
0
2022. június 26., vasárnap 15:05
0
Argento írta: