Keresés

a te bd gyűjteményed

2022. június 26., vasárnap 13:26
katobazsika írta:
A francia kapcsolattal, és az utolsó emberig-el én is szemezek, a második rész is megjelent valahol felirattal esetleg? Az utolsó emberig is magyar vonatkozás nélküli ugye jól tudom?

Az a Tigrisek földjén BD így borító alapján.
Amire te gondolsz szerintem az a Katonák voltunk, ha már Mel Gibson és az Utolsó emberig.

Nem ezen a képen van, egyik ez utáni posztjában, a Bruce Willis féle utolsó emberig-re gondoltam.

Az Utolsó emberig BD-re (Willis) sem kerültünk rá magyar vonatkozással. A Francia kapcsolat 2. részére, pedig ha jól tudom nem raktak rá minket sehol.
0
2022. június 26., vasárnap 10:37
Mozigépész írta:
Ezek pedig ma futottak be innen-onnan:

A francia kapcsolattal, és az utolsó emberig-el én is szemezek, a második rész is megjelent valahol felirattal esetleg? Az utolsó emberig is magyar vonatkozás nélküli ugye jól tudom?

Amire te gondolsz szerintem az a Katonák voltunk, ha már Mel Gibson és az Utolsó emberig.

Nem ezen a képen van, egyik ez utáni posztjában, a Bruce Willis féle utolsó emberig-re gondoltam.
0
2022. június 26., vasárnap 9:38
katobazsika írta:

0
2022. június 26., vasárnap 1:25
Argento írta:

0
2022. június 25., szombat 17:24
katobazsika írta:

A halálra jelölve nekem is nemrég jött meg a csehektől. Tegnap megérkezettnémetország-ból a keresztapa 9 lemezes 4k digipack, eszméletlen szép kiadás, persze magyar vonatkozás nélkül, de ez van.
A vörös zsaru sem tartalmaz szinkront ugye jól gondolom?

Igen, jó a tipped. Nincs rajta magyar vonatkozás.
0
2022. június 25., szombat 9:51
Argento írta:
Ma érkeztek:

A halálra jelölve nekem is nemrég jött meg a csehektől. Tegnap megérkezettnémetország-ból a keresztapa 9 lemezes 4k digipack, eszméletlen szép kiadás, persze magyar vonatkozás nélkül, de ez van.
A vörös zsaru sem tartalmaz szinkront ugye jól gondolom?
0
2022. június 24., péntek 18:56
Ma érkeztek:

0
2022. június 14., kedd 19:23
Újabb szerzemények innen-onnan:

A James Bondért hatalmas köszönet Valkyrnek, a Batmant pedig külön köszönöm az Xpressnek, főként a hipergyors kiszállítás miatt.

BaNo:

cigi_3@hotmail.com a címem
0
2022. június 13., hétfő 17:09
Argento írta:
Az utóbbi idők szerzeményei:

Szia!

Kérhetnék tőled egy email címet.
Köszi!

Üdv!
0
2022. május 16., hétfő 18:54
Az utóbbi idők szerzeményei:

0
2022. május 9., hétfő 10:10
Adama írta:
David Attenborough gyűjteményem.
Boldog 96. születésnapot!

Nagyon szép kollekció. :)
0
2022. május 9., hétfő 9:24
Adama írta:

Azt a paszta, cipő*aszta!
Látom, neked már nőkre sincs szükséged egy kiadós orgiához:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2022. május 8., vasárnap 19:29

0
2022. április 7., csütörtök 19:27
Mai BD jövevények:

0
2022. március 25., péntek 18:26
Mai Xpress csomag:

A PV-től megszokott "igényes" zsugorfóliás csomagolás ellenére a lemezek szerencsére teljesen makulátlanok, bár egy külső papírtokot tudtam volna még díjazni (sajnos nálunk nincs már ennek divatja). Annak viszont nagyon örülök, hogy ez a kiadvány a korábban beígért időpontban valóban megjelent.
0
2022. március 23., szerda 12:30
Argento írta:
Ezek közül kettőt itt is megvehettél volna.

Valóban, csak sajnos ezeknél is sokkal rosszabb borítókkal. A Platinum sorozatot nem nagyon favorizálom. Nem véletlen nem veszek belőlük.

Mennyivel szebb is az, hogy Borneuv odkaz. :)
0
2022. március 22., kedd 18:34
Mai csomagocska:

Ha minden igaz hamarosan befut a No time To Die is. :)
0
2022. március 22., kedd 6:20
Jester írta:

Valóban, csak sajnos ezeknél is sokkal rosszabb borítókkal. A Platinum sorozatot nem nagyon favorizálom. Nem véletlen nem veszek belőlük.
0
2022. március 21., hétfő 23:19
Argento írta:
Ezúttal három BD futott be. A Bourne örökséggel teljes is lett a sorozat, igaz,hogy sokáig halogattam a megvételét, mert valahogy sosem tudtam a Matt Damonos filmek szintjére tenni:

0
2022. március 21., hétfő 6:17
Ezúttal három BD futott be. A Bourne örökséggel teljes is lett a sorozat, igaz,hogy sokáig halogattam a megvételét, mert valahogy sosem tudtam a Matt Damonos filmek szintjére tenni:

0
2022. március 7., hétfő 20:36
Újabb hiánypótlások:

Lassan a Split is beszerzésre kell kerüljön UHD-n, hogy teljes legyen a trilógia. :)
0
2022. február 23., szerda 20:25
Mai szerzemények:

Az egy Gésa emlékiratainak rögtön neki is kezdek, elég régóta fontolgattam a beszerzését, így végre nyugdíjazhatom a régi DVD kiadást.
0
2022. február 17., csütörtök 19:34

0
2022. február 16., szerda 18:30
Újabb hiánypótlás, ezúttal Dínó fronton:

Ezzel kipipálva az eddigi összes Jurassic Park mozi UHD-n (utoljára VHS-en láttam a trilógiát szóval időszerű volt végre megvenni egy lemezes formátumon), így naprakész leszek mire befut majd a mozikba a Dominion. :)
0
2022. február 10., csütörtök 8:12
Argento írta:

...Szerencsére a Fox UHD-k még nem lettek az enyészeté és lehet még kapni ezt a remek trilógiát (sajnos Digipack már nem volt, síma Amaray tokban vannak a lemezek).

Jó szórakozást hozzá! Remek ez a trilógia. Nekem a hazai trilógia BD steelbook van meg, de nagy becsben tartom, mert tudom, hogy újrakiadás sajnos nem lesz.
0