Keresés

a te bd gyűjteményed

2021. április 12., hétfő 23:47
Posza írta:
A korábbi felületen sosem volt gondom a fotók feltöltésével, úgy látszik - csak úgy mint pár hete, most sem megy. Sebaj, több fotót nem töltök fel ide...

A komment írásnál van fent egy kis képkeret, ha arra rányomsz (Chromeban) felugrik egy kis ablak ahová be kell illeszteni a kép linkjét. Leokézod és kész. A képeiddel:

0
2021. április 12., hétfő 21:34
A korábbi felületen sosem volt gondom a fotók feltöltésével, úgy látszik - csak úgy mint pár hete, most sem megy. Sebaj, több fotót nem töltök fel ide...
0
2021. április 12., hétfő 21:30
Az utóbbi egy hónap beszerzései az Xpress-ről:

https://kepkuldes.com/images/989ad89176efd8f025c8a81f53239bf3.jpg

https://kepkuldes.com/images/c01e80c4e86c6a0b134fdb3a4924a150.jpg
0
2021. április 10., szombat 8:36
A Mission: Impossible V. - Titkos Nemzet Steelbook kiadással teljes lett a Lehetetlen küldetés fémdobozos gyűjteményem.

https://kepkuldes.com/images/4d11026d05757ae333fadd9647afec1f.md.jpg

https://kepkuldes.com/images/ce8bc11f9b6e3e2f0ad044cf98019f37.md.jpg
1
2021. április 10., szombat 8:32
A héten érkeztek. Köszi Xpress!

0
2021. április 9., péntek 19:06
Ma befutott végre egy BD rendelésem az USA-ból.

0
2021. április 4., vasárnap 8:28
purple rain írta:

Úgy érzem meg lettem szólítva :D :D

Csak, hogy könnyebben kategorizálni tudd a kiadvány minőségét. :)
0
2021. április 3., szombat 16:00
Mr.Sterling450 írta:

A limitált kiadványokat jó ideje az Arrowtól rendelem meg - és fogom is-  közvetlenül. Nem kellett rá semmit pluszba fizetnem, igaz a szállítás viszonylag lassú, cirka 2 hétig tartott míg ideért, mert sajnos (nem sajnos?) a jó öreg hazai Posta a szállítási parnerük. Számoltam rá 27% ÁFÁ-val és vámkezelési díjjal de símán kihozták mindenféle plusz költség nélkül. :)

Nem MPL-lel szállították ki? Csak mert az MPL nyomonkövetett csomag elvileg a Nemzetközi Posta Kicserélő központban vámkezel... 🤔

(rendelni szeretnék Arrow lemezeket és most vettem észre hogy amazon.co.uk abszolút szinte semmilyen lemezt se szállít már Magyarországra, így marad a kiadótól való rendelés, de kíváncsi vagyok hogy most Brexit után hogy megy 😅)

MPL hozta ki, de náluk ki tudja hogy megy a vámkezelés. 😊 Azt én is észrevettem, hogy az amazon a limitált Arrow kiadványokat nem hozza már ide.  Marad a kiadó oldala.
1
2021. április 3., szombat 6:52
Argento írta:

A limitált kiadványokat jó ideje az Arrowtól rendelem meg - és fogom is-  közvetlenül. Nem kellett rá semmit pluszba fizetnem, igaz a szállítás viszonylag lassú, cirka 2 hétig tartott míg ideért, mert sajnos (nem sajnos?) a jó öreg hazai Posta a szállítási parnerük. Számoltam rá 27% ÁFÁ-val és vámkezelési díjjal de símán kihozták mindenféle plusz költség nélkül. :)

Nem MPL-lel szállították ki? Csak mert az MPL nyomonkövetett csomag elvileg a Nemzetközi Posta Kicserélő központban vámkezel... 🤔

(rendelni szeretnék Arrow lemezeket és most vettem észre hogy amazon.co.uk abszolút szinte semmilyen lemezt se szállít már Magyarországra, így marad a kiadótól való rendelés, de kíváncsi vagyok hogy most Brexit után hogy megy 😅)
0
2021. április 2., péntek 21:54
Argento írta:
Íme a legújabb szerzemény, bár csak "félcsöves" kiadás formájában. :)

George A. Romero: A Holtak hajnala

A Second Sight még ezzel a "fapados" Digipak kiadvánnyal is magasra tette a lécet, a film 3 féle változata lapul benne (külön UHD-n) plusz az extrák egy 4-ik bónusz BD-n kaptak helyet.

Örvendetes lenne, ha Romero Élőhalott sorozatának harmadik része is hasonló kiszerelésben jelenne majd meg a jövőben.

Úgy érzem meg lettem szólítva :D :D
1
2021. március 30., kedd 18:30
A nap végére még befutott egy BD rendelésem is az USA-ból, amire elég régóta vártam.

Érdekes, hogy a Szakasz új kiadása már a Warner égisze alatt fut, a korong még új szitázást is kapott. Ellenben ugyanazt a FOX/MGM korongot tartalmazza, ami idehaza is megjelent.
0
2021. március 30., kedd 10:48
Íme a legújabb szerzemény, bár csak "félcsöves" kiadás formájában. :)

George A. Romero: A Holtak hajnala

A Second Sight még ezzel a "fapados" Digipak kiadvánnyal is magasra tette a lécet, a film 3 féle változata lapul benne (külön UHD-n) plusz az extrák egy 4-ik bónusz BD-n kaptak helyet.

Örvendetes lenne, ha Romero Élőhalott sorozatának harmadik része is hasonló kiszerelésben jelenne majd meg a jövőben.
0
2021. március 17., szerda 14:24
Mr.Sterling450 írta:
Nagyon köszönöm a képeket! Igen én nem ilyenre gondoltam, ez nekem a “csöves” kiadás 🤣🤣🤣 de azóta megtaláltam az Arrow oldalán hogy van kifejezetten Limited edition, szerintem azok a szép dobozok, de azok a filmek meg nem érdekelnek... Köszönöm a segítséget még egyszer!

Persze persze, nyilván nem az, de mivel semmi magyar nincs rajta, ezért leginkább a polcnak venném, nézni nem nézném, úgyhogy azért örültem volna valami csili-vili kiadásnak belőle :D Köszi a segítséget!

"Csöves kiadás", na jól van :D

Amúgy, 3 féle Arrow kiadás van általában, a "sima", amely a lemezen túl egy o-ringet illetve egy bookletet tartalmaz, a Limited Edition, ami a lemezt, egy kb 60 oldalas könyvet, és egy kétoldalú posztert tartalmaz, illetve a Steelbookok. (Természetesen általában, vannak kivételek). Ami a Cinema Paradisot illeti, ebből ez a "csöves kiadás" a max. Érdemes a weboldalukat nézni, ott meg lehet nézni, hogy filmenként milyen kiadások vannak. Illetve, nagyon szívesen!
0
2021. március 16., kedd 14:27
purple rain írta:
Nagyon köszönöm a képeket! Igen én nem ilyenre gondoltam, ez nekem a “csöves” kiadás 🤣🤣🤣 de azóta megtaláltam az Arrow oldalán hogy van kifejezetten Limited edition, szerintem azok a szép dobozok, de azok a filmek meg nem érdekelnek... Köszönöm a segítséget még egyszer!

"Csöves kiadás", na jól van :D

Amúgy, 3 féle Arrow kiadás van általában, a "sima", amely a lemezen túl egy o-ringet illetve egy bookletet tartalmaz, a Limited Edition, ami a lemezt, egy kb 60 oldalas könyvet, és egy kétoldalú posztert tartalmaz, illetve a Steelbookok. (Természetesen általában, vannak kivételek). Ami a Cinema Paradisot illeti, ebből ez a "csöves kiadás" a max. Érdemes a weboldalukat nézni, ott meg lehet nézni, hogy filmenként milyen kiadások vannak. Illetve, nagyon szívesen!
0
2021. március 16., kedd 14:14
0
2021. március 15., hétfő 12:29
Argento írta:
Szép kiadvány, gratula hozzá. Nem hiába, az Arrow lett a kedvenc kiadóm az összes közül.

Tetszenek ezek az átlátszó BD tokok is amiket használnak, örülnék ha a többiek is lecserélnék a szabványos kék tokokat és áttérnének erre.

Sokkal pofásabbak. :)

Nos, mondanám, hogy köszönöm, de ezek nem az én képeim... Purple Rainnek kerestem, hogy lássa a BD-UHD közötti különbségeket. Nekem "csak" az UHD van meg :D

Ami pedig a kedvenc kiadót illeti, nekem még mindig a Criterion az, mivel baromi sok baromi jó filmmet ismertem meg miattuk. Viszont, azzal teljesen egyetértek, hogy az Arrow kiadványai sokkal jobbak. Jobb a restauráció minősége, jobb az encodeing, gyakorta több az extra, a keménydobozos, könyves és plakátos kiadványaik meg köröket vernek "fizikai extra" téren a Criterionra. Plusz, ott van az az "apróság", hogy az Arrow már adnak ki UHD-kat is :D
0
2021. március 15., hétfő 9:25
Mr.Sterling450 írta:
Srácok, aki rendel Arrow BD-t az meg tudná mondani, hogy a BD is fullos csomagolásban van vagy csak az UHD? Vagy egyáltalán mitől függ? :D Egy Cinema Paradiso-t szeretnék venni... Tudja valaki, hogy melyik verzió, hogy néz ki?

Az lemaradt, hogy én mindenképpen az UHD kiadványt javaslom, mivel az egyik verziót most is meg tudod nézni, és amikor úgy döntesz, hogy az UHD "ösvényére" lépsz, akkor ott lesz a másik verzió gyönyörű képpel.

Szép kiadvány, gratula hozzá. Nem hiába, az Arrow lett a kedvenc kiadóm az összes közül.

Tetszenek ezek az átlátszó BD tokok is amiket használnak, örülnék ha a többiek is lecserélnék a szabványos kék tokokat és áttérnének erre.

Sokkal pofásabbak. :)
0
2021. március 14., vasárnap 19:58
Roli80 írta:
Ezen van magyar vonatkozás?
Köszi

Sajnos nem, egyik Arrow kiadványon sincs magyar...
0
2021. március 14., vasárnap 19:55
Mr.Sterling450 írta:
Srácok, aki rendel Arrow BD-t az meg tudná mondani, hogy a BD is fullos csomagolásban van vagy csak az UHD? Vagy egyáltalán mitől függ? :D Egy Cinema Paradiso-t szeretnék venni... Tudja valaki, hogy melyik verzió, hogy néz ki?

Az lemaradt, hogy én mindenképpen az UHD kiadványt javaslom, mivel az egyik verziót most is meg tudod nézni, és amikor úgy döntesz, hogy az UHD "ösvényére" lépsz, akkor ott lesz a másik verzió gyönyörű képpel.

Ezen van magyar vonatkozás?
Köszi
0
2021. március 14., vasárnap 19:20
purple rain írta:

0
2021. március 14., vasárnap 19:18
purple rain írta:

Szia Lila Eső!
Nem tudom teljesen, hogy mire gondolsz, de próbálok segíteni :D
Az új kiadása a Cinema Paradisonak (az amelyiken Salvatore (a kissrác) feltartja a celluloidot), nagyon pöpec. Képben, hangban, minőségben, mindenhogy is. A BD kiadvány két lemezt tartalmaz, mindkettő BD, egyiken a moziverzió van (4K-s restaurációból), a másikon a rendezői verzió (2K-s restaurációból). Emellett, egy slipcovert és egy kis füzetecskét is tartalmaz, bár e kettő attól függ, hogy az első pressing volt-e vagy sem (sajna ezt sehol se tudod megnézni...)
Az UHD kiadvány, ugyan ez, csak a moziverzió egy UHD lemezen terül el, Natív 4K-ban, HDR10-zel és Dolby Visionnel. Apropó, az kimaradt, hogy mindkettőnek kétoldalú a borítója, egyik az új artworkkel, másik a régivel.

(Remélem, hogy így kell képet berakni...)
0
2021. március 14., vasárnap 18:58
0
2021. március 14., vasárnap 12:40
Jester írta:
Ööö, nem kellene elintézni, hogy ha nálunk (illetve Unión belül) nem lehet kapni valamilyen terméket, akkor ne kelljen rá import vámot fizetni? Hiszen rohadtul nem mi tehetünk róla, ha ez a helyzet, és behoznánk mi közelebbről is, ha lenne olyan opció... Nemdenem?

Jó ötlet, intézkedj!

Okés:) Egyedül mondjuk nem tudom elintézni, de ha esetleg beindulna a Tudatos Fogyasztói Társadalom mozgalom, azonnal szólni fogok.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2021. március 14., vasárnap 12:36
Ööö, nem kellene elintézni, hogy ha nálunk (illetve Unión belül) nem lehet kapni valamilyen terméket, akkor ne kelljen rá import vámot fizetni? Hiszen rohadtul nem mi tehetünk róla, ha ez a helyzet, és behoznánk mi közelebbről is, ha lenne olyan opció... Nemdenem?[/quote]

Jó ötlet, intézkedj!
0
2021. március 14., vasárnap 10:05
Argento írta:

Szia,

Hogy tudod beállítani amerikai amazonon, hogy DDP-s legyen? Nekem utóbb mindig a DHL hozta a csomagot ÁFA+5000 Ft plusz költséggel. A Démonok nekem is megvan, nagyon pöpec a kép, én az első részt már letudtam. Gyorsan be is rendeltem a CRash 4k-t.

Nem Te állítod be, az amazon elvileg automatikusan DDP-sen küldi a csomikat az USA-ból. A sellerek más kérdés, eléggé felhígult a piactér mióta mindenki eladhat az amazon neve alatt.

Fizetéskor  az import fees deposit levonásra kerül. Amennyiben téged plusz költség terhelne az visszaszáll rájuk.  Amennyiben neked pluszba fizetni kellett írni kell az amazonnak és megkérdezni hogy utolóagosan kifizetik-e ezt neked. Ennyit tudsz csinálni. Vagy visszaküldeted és nem vámkezelteted le.

Ööö, nem kellene elintézni, hogy ha nálunk (illetve Unión belül) nem lehet kapni valamilyen terméket, akkor ne kelljen rá import vámot fizetni? Hiszen rohadtul nem mi tehetünk róla, ha ez a helyzet, és behoznánk mi közelebbről is, ha lenne olyan opció... Nemdenem?
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0