Keresés

a te bd gyűjteményed

2020. október 13., kedd 11:00
Igen, köszönöm. Nekem is nagyon megtetszett és imádom ezeket a filmeket. Örülök, hogy végre sikerült méltó kivitelben beszereznem.

Mediumrare ez is. A bluray.com szerint 2015-ös angol kiadás (dvd nélkül), de az amazonon 2019. áprilisi megjelenés (+dvd).

Valószínűleg ua. a kiadás csak egy kicsit más a dizájn.

0
2020. október 13., kedd 10:41
Az "Öreghölgytől" szereztem be. Bár megvan a gyűjteményemben már az Enter the Dragon dupla dvd-s extra változata (magyar kiadás) és a 2014-es steelbook változata (angol kiadása) is, ennek ellenére bezsákoltam volna ezt az újabb kiadást is de sehol nem találtam róla információt.

Ezeknek a filmeknek a kiadása itthon kékben szerintem esélytelen.

0
2020. október 13., kedd 8:06
A film transzfere elég kopottas, de meguntam az UHD-re való várakozást. A régi HD DVD-t akartam nyugdíjazni a megvételével.

Amúgy remek kis mozi. Igazi oldschool zsarufilm. :)
0
2020. október 13., kedd 8:03
Szépek így együtt. :)

Nekem a Bruce Lee: The Master Collection doboz van meg , ami tartalmazza ezt a 4 filmet plusza  Sárkány közbelépet (kék BD tokban, mínusz DVD, de a borítójuk ugyanez). AZokat a Mediumrare adta ki Angliában.

Ezek mostanában jelentek meg?
0
2020. október 13., kedd 1:09
Baromi jó lenne, de addig is lehet örülni a minőségi kinti kiadványoknak (illetve ha régió független a BD lejátszód tudom javasolni a Criterion Bruce Lee gyűjteményét:D)
0
2020. október 13., kedd 0:12
Egyetértek. Ráadásul ez egy kifejezetten jó film, remek krimi (vagy "akciófilm").
0
2020. október 13., kedd 0:11
Hú, ezek nagyon klassz darabok! :)

Mennyivel stílusosabb, hogy nem az "átlagos", kék műanyag tokban kerültek kiadásra.

Hol lehet ezeket megvásárolni? És az "Enter the Dragon" is megjelent a sorozat részeként?

(Amúgy de jó is volna, ha megjelenne egy hazai, magyar nyelvű Bruce Lee gyűjtemény! :) )
0
2020. október 12., hétfő 23:52
A Fekete esőből is elkelne egy hazai HD kiadás. Nemrég néztem újra a DVD-t, üvöltött a nagy felbontásért...
0
2020. október 12., hétfő 23:20
Sajnos már a nagy mozifilmek sem jönnek, nem hogy az ilyen réteg kultfilmek.
0
2020. október 12., hétfő 21:59
Pillangóhatás-ból de jó lenne egy magyar kiadás!!
0
2020. október 12., hétfő 21:02
Maiak:

A Stephen King doboz tartalmának hétvégén neki is veselkedek. :)
0
2020. október 12., hétfő 13:01
A legújabb szerzeményeim és így most már teljes a Bruce Lee kollekcióm.

Nagyon szépek a kiadványok. Masszív tokban, megfordítható borítóval, booklettel, BD+DVD combo. Minőségi darabok.

0
2020. október 12., hétfő 12:06
"Nekem az Interceptor (The Wraith) legnagyobb erőssége leginkább a zenéje volt: Mötley Crüe, Bonnie Tyler, Billy Idol stb..."

Volt annak más erőssége is! Például a fiatal Sherilyn Fenn. :D

Egyébként én kedvelem az ilyen filmeket. Hamisítatlan  80-as évek. Jó zenék, klassz csajok, dögös autók...

Számomra még a "Mad Max"-nél is jobban öregedett a film. (Az egyszerű sztorija ellenére is.)

0
2020. október 9., péntek 21:30
Csak a katalógus címekből csinál 1 lemezt, az új filmek esetében lokális lemezeket csinálnak a Sony-nál.
0
2020. október 9., péntek 20:42
Ha már SONY... :)

Maiak:

DNS:

Viszont ezekből viszont a Pókemberen egyáltalán nincs magyar vonatkozás, szóval a Sony sem csinál meg minden lemezt multinyelvűre. Sokat igen, de ezek szerint nem mindent.

piftuka:

Nekem az Interceptor (The Wraith) legnagyobb erőssége leginkább a zenéje volt: Mötley Crüe, Bonnie Tyler, Billy Idol stb...

Persze azt a kocsit akkoriban én is szívesen elfogadtam volna. Akár még most is. :)
0
2020. október 9., péntek 12:11
Na ja, viszont ha már így nézzük, akkor felvetődik, hogy mások miért nem tudták megoldani, ha ők igen...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2020. október 9., péntek 11:08
Szia.

Igen a Glory és a Drakula is szinkronos, bár én angolul nézek mindent, a szinkron megléte nem igazán fontos számomra.
0
2020. október 9., péntek 10:49
Köszi az info-t! Kár, mert ez legendás klasszikus! :)

A "Glory" viszont tartalmaz magyar szinkront, ha jól tudom. Nem is értem, a SONY hogyan tudta megoldani, hogy kb. az összes európai nyelv helyet kapjon a külföldi kiadványain...
0
2020. október 9., péntek 6:24
Igen, német kiadás. Nincs rajta semmilyen magyar vonatkozás.
0
2020. október 9., péntek 0:29
Az "Interceptor" valami német kiadás? (Ezzel a címmel... az eredeti "The Wraith" volt.)

Van rajta magyar szinkron?
0
2020. október 8., csütörtök 21:51
Jáá Interceptor mekkora film volt kiskoromban. :D

Még hangalámondással láttom egy párszor VHS-en. :)

Mindig akartam egy olyan kocsit. :D

SuperHeRo
0
2020. október 8., csütörtök 21:34
Az utóbbi pár hét szerzeményei (ezúttal inkább BD-k):

0
2020. szeptember 22., kedd 12:15
Hétvégi beszerzések:

...csak nem tudtam elengedni ezt a Szabotázs BD-t. Írtátok itt a fórumon, hogy nem rossz a minősége, ezért adtam még egy esélyt ennek a kiadónak.
0
2020. szeptember 12., szombat 18:20
Tegnapi jóságok:

Ezekért külön köszönet Valkyrnek. :)
0
2020. szeptember 11., péntek 9:34
Jó, én azokra a szerencsés kevesekre gondoltam akik tudják hogy hogy kell kihasználni a technológia által nyújtott előnyöket :D
0