Sziasztok!
Nem csak a Blu-ray gyűjteményemről, de a komplett házimozi elrendezésemről hoztam képeket.
Decemberben nagyobb lakásba költöztünk, és itt 20 év filmgyűjtés után úgy gondolom, végre igazán méltó formában sikerült elhelyeznem a gyűjteményemet. Fontos szempont volt számomra, hogy könnyen elérhetőek legyenek a filmek, amihez a saját online listám jelent segítséget. Ugyanakkor elvárás volt, hogy ne egyen meg mindent a por, és legyen egy a család számára is tolerálható, viszonylag visszafogott, kevésbé hivalkodó, de azért ezzel együtt is impozáns látványa az egésznek úgy, hogy akár 4000 db fölött is tudjam hová pakolni a lemezeket. Ehhez saját egyedi szekrényt terveztem, amelyet már eleve úgy vetettem papírra, hogy ennyi idő után a korábbi sztereó rendszert is lecserélhessem egy valódi 5.1-re.
A végeredménnyel egészen elégedett vagyok. Ti mit szóltok hozzá?

Ezt az akciófigurát maga Arnold Schwarzenegger dedikálta nekem.
A kőtáblát születésnapomra kaptam ajándékba a komáméktól. A nagy doboz a T2 amerikai kétkazettás VHS kiadása, a szobrot pedig az Arnold Schwarzenegger Múzeumbam vettem, Thalban.
Ez a szobor is a múzeumból van, a fénykép pedig az Arnolddal történt első személyes találkozásom alkalmával készült. A bal oldali képen az aláírás nem eredeti.
DVD-n teljesnek tekintem a Schwarzenegger-filmográfiát.
Ez a figura a legújabb szerzeményem. 1:4 méretarány, így közel fél méter magas.
Központi kapcsolószekrényt terveztem a szekrénybe. Az összes kábel a szekrény hátsó leválasztott rekeszében fut végig, így nem eszi a por, és a készülékeknél csak a legszükségesebb kábelek jelennek meg a minimális hosszban.
1:6 méretarányú John Matrix figura. A legdrágább és legkidolgozottabb akciófigura a gyűjteményemben, ezért került üvegbúra alá.