Keresés

a te bd gyűjteményed

2019. május 26., vasárnap 0:27
Én ABC sorrendben tartom a filmjeim tehát nekem ez a fiókos elrendezés rettenet, de úgyse a véleményünkre vagy kíváncsi, hiszen tök mindegy mit mondunk ez a szoba már adott, tuti csak dicsekedni akarsz :D :D
0
2019. május 25., szombat 22:32
Ámulva nézegettem ezeket a képeket... S bizony nagyon pöpec lett itt minden: a Schwarzenegger-gyüjtemény, a házimozi, és a filmplakátok is, gratula!!
0
2019. május 25., szombat 22:06
Sziasztok!

Nem csak a Blu-ray gyűjteményemről, de a komplett házimozi elrendezésemről hoztam képeket.

Decemberben nagyobb lakásba költöztünk, és itt 20 év filmgyűjtés után úgy gondolom, végre igazán méltó formában sikerült elhelyeznem a gyűjteményemet. Fontos szempont volt számomra, hogy könnyen elérhetőek legyenek a filmek, amihez a saját online listám jelent segítséget. Ugyanakkor elvárás volt, hogy ne egyen meg mindent a por, és legyen egy a család számára is tolerálható, viszonylag visszafogott, kevésbé hivalkodó, de azért ezzel együtt is impozáns látványa az egésznek úgy, hogy akár 4000 db fölött is tudjam hová pakolni a lemezeket. Ehhez saját egyedi szekrényt terveztem, amelyet már eleve úgy vetettem papírra, hogy ennyi idő után a korábbi sztereó rendszert is lecserélhessem egy valódi 5.1-re.

A végeredménnyel egészen elégedett vagyok. Ti mit szóltok hozzá?

Ezt az akciófigurát maga Arnold Schwarzenegger dedikálta nekem.

A kőtáblát születésnapomra kaptam ajándékba a komáméktól. A nagy doboz a T2 amerikai kétkazettás VHS kiadása, a szobrot pedig az Arnold Schwarzenegger Múzeumbam vettem, Thalban.

Ez a szobor is a múzeumból van, a fénykép pedig az Arnolddal történt első személyes találkozásom alkalmával készült. A bal oldali képen az aláírás nem eredeti.

DVD-n teljesnek tekintem a Schwarzenegger-filmográfiát.

Ez a figura a legújabb szerzeményem. 1:4 méretarány, így közel fél méter magas.

Központi kapcsolószekrényt terveztem a szekrénybe. Az összes kábel a szekrény hátsó leválasztott rekeszében fut végig, így nem eszi a por, és a készülékeknél csak a legszükségesebb kábelek jelennek meg a minimális hosszban.

1:6 méretarányú John Matrix figura. A legdrágább és legkidolgozottabb akciófigura a gyűjteményemben, ezért került üvegbúra alá.

Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2019. május 14., kedd 1:07
Ha létezne sima BD magyar vonatkozással akkor nem vettem volna meg az UHD-t 10 ezer forintért. Amúgy látható a hátsó borító specifikációinál hogy nincs rajta magyar hang.
0
2019. május 14., kedd 0:23
Nincs, csak az uhd-n.
0
2019. május 13., hétfő 23:10
A "mezei" blu-ray korongon is van magyar hang?
0
2019. május 11., szombat 23:42
Remélem itthon is megjelenik.
0
2019. május 11., szombat 21:23
Tegnap érkezett:

0
2019. május 5., vasárnap 21:06
Köszi!

Igen, kiadták, 5 évad összesen, és szépen felújítva, én nagyon szeretem őket! Volt egy ideig egybecsomagolt kiadás is, most már elvileg csak évadonként lehet...
0
2019. május 5., vasárnap 19:29
Újabb szerzemény:

A kiadvány legbelül a korábbi BD kiadást rejti, az új remaster csak az UHD-n van:

0
2019. május 5., vasárnap 19:25
Nagyon klassz!

A Napoleon életét és történetét feldolgozó alkotások közül a Christian Clavier főszereplésével készült minisorozat is megjelent BD változatban?
0
2019. május 5., vasárnap 19:16
Szépek. :)

Nem is tudtam, hogy a Twilight Zone BD-n is elérhető, régen nagy kedvenc volt.

Gratula!
0
2019. május 4., szombat 21:31
Ide már régen posztoltam.... Ezek jöttek..... Twilight Zone 5. évad nagy hiánypótlásom volt, az első 4 már jóideje a polcon...

0
2019. április 30., kedd 22:17
Remélem, így lesz! :)
0
2019. április 30., kedd 18:26
Mea culpa! - a  részemről  szó kimaradt. Most már mindent remekül tudsz, így mindketten mosolyogva alhatunk el. :)
0
2019. április 30., kedd 12:21
Miért is? Aki kínálja portékáját, az nem az eladó? Úgy látszik, ezt is rosszul tudom. :)
0
2019. április 30., kedd 11:31
Köszi az észrevételt, de ez legfeljebb csak  veszek topic -nak minősülne. :D
0
2019. április 30., kedd 11:28
Köszi, írtam. ;)
0
2019. április 29., hétfő 10:32
Úgy tudtam, ezen a fórumon megszűnt az adok-veszek topic... úgy fest, rosszak az értesüléseim. :)
0
2019. április 28., vasárnap 23:06
Deemode

nekem bontatlan van belőle!

dvdtveszek77@gmail.com

0
2019. április 28., vasárnap 22:29
Szia Dömi,

tudom, hogy már nem mai a bejegyzésed, de gondoltam még is teszek egy próbát, hát ha elér az üzenet. :) Ha esetleg meg van még és megválnál az Ákos - Arénakoncert 2011 - (BLU-RAY)-től, akkor vedd fel velem a kapcsolatot kérlek, mert minden megoldás érdekelne!!! :)
0
2019. április 28., vasárnap 15:54
Na igen, az asztromechanikai egységeken kívül vannak protokoll, harci, orgyilkos, orvos, karbantartó és még rengeteg egyéb fajta droidok is:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2019. április 28., vasárnap 14:08
Nálam viszont már most kult státuszú. Ezért szép, hogy különbőzek vagyunk. :)
0
2019. április 28., vasárnap 13:49
Szép ez a Suspiria, gratula, kár, hogy a mozi számomra annyira élvezhetetlen volt, hogy soha többet nem akarom látni - még a dobozát sem.
0
2019. április 28., vasárnap 13:26
:( Köszi a választ.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0