Keresés

a te bd gyűjteményed

2019. március 22., péntek 17:07
A Creed II. nagyon szép! Vajon a hazai fémdoboz is ilyen lesz?
0
2019. március 22., péntek 16:26
Az idei év elsői:

A Volt 2D-s kiadása ugyan már meg van régóta, de ez a 3D-s változat 1500 ft-ért nagyon jó árban volt, így aztán nem tudtam kihagyni.

A Gyűrűk Ura: A két torony szinkronos változatát szerettem volna megvenni, de ha már szintén olcsón mellette volt a feliratos változat is, miért ne lehetne a két toronyból kettő is.
0
2019. március 22., péntek 11:30
A nyolcadik utas se fogja megvenni a nem remaszterelt T2 BD-t csak azért, hogy a remaszterelt verziót is megvehesse...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2019. március 22., péntek 6:53
Extraként azon is rajta van: napfényes játszótér 2029-ben az öreg Sarah Connor monológjával.

Egyébként bitang jó lett ez az új BD. Így utólag azt mondom, ha már kihozták a régi transzferrel, mégiscsak jobb lett volna, ha az is az addig elérhető Special Edition lett volna, mert az újjal együtt most meglenne mindhárom változat HD-ben. Így azonban az SE csak DVD-n létezik magyar vonatkozással, ráadásul félek, pont az előző kiadás miatt húzza a Bonton az újat, nehogy a nyakán maradjon a készlet... :(
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2019. március 21., csütörtök 23:41
Betegagyúval nem tárgyalok. Csak kinyírom.
0
2019. március 21., csütörtök 23:36
"Te piszok zsaru!" :)
0
2019. március 21., csütörtök 23:05
Melyik az alternatív befelyezés? Az ami a Legendák klubja DVD-n is volt?
0
2019. március 18., hétfő 21:13
,,Dögvész vagy és Én a gyógyszer" :)
0
2019. március 18., hétfő 18:55
Néhány újabb szerzemény:

A 300 egy sajnálatos újravétel, lévén a magyar változatom "elfáradt", így nem mertem az itthonit újra megvenni, maradt a UK változat.
0
2019. március 12., kedd 5:59
Filmarena. Én még kivárok, talán jön itthon is.
0
2019. március 11., hétfő 21:43
Ja most látom, hogy engem kérdeztél pont :D :D Nekem nem itthonról van meg, de minden magyar rajta, ennyit tudok mondani virágnyelven... :D
0
2019. március 11., hétfő 21:42
Nekem már megvan, bibiiii :D
0
2019. március 11., hétfő 20:59
Az Első ember már kapható valahol?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2019. március 7., csütörtök 13:04
Tényleg ott van a lista, csak írd be a kereső a film címét.

Egyébként legalább 5-6 változatban jött ki.

3D + 2D kiadás (Ultimate Cut nélkül) - O-Ring - Blu-ray

3D + 2D + Ultimate Cut - steelbook (sorszámozott) - Blu-ray

4K: mozi-változatok 2D-ben (4K + BD)

4K: 4K lemez + 2D (mozi-változat) + Ultimate Cut

A többi nem emberi halandó számára megvásárolható. :D

Az Ultimate Cut-on kívül mindegyiken van magyar szinkron, az UC-n csak magyar felirat.

- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. március 7., csütörtök 12:22
A filmarenan ott van mindénféle elérhető verzióban, a termékek adatlapján pedig a specifikációk.
0
2019. március 7., csütörtök 12:12
Azt hol lehet megnézni, hogy milyen változatokba jött ki a T" magyar vonatkozással? Ha valaki rendel Zalaegerszeg és környékéről esetleg beszállnék.(Szombathely is jó!:))

Ha nem publikus jöhet privátba is cseter80kukacgmail.com
0
2019. március 7., csütörtök 11:28
Küldtem.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. március 7., csütörtök 11:12
Szép meglepetés. Bal oldali alkotásra vadászok egy ideje. MM-ben (amiben voltam) mondták, hogy 2 darabot kaptak. El is fogyott első nap. Kértek belőle, nem kapnak. Kész vicc, és friss megjelenésről beszélünk.
0
2019. március 7., csütörtök 11:12
Szép meglepetés. Bal oldali alkotásra vadászok egy ideje. MM-ben (amiben voltam) mondták, hogy 2 darabot kaptak. El is fogyott első nap. Kértek belőle, nem kapnak. Kész vicc, és friss megjelenésről beszélünk.
0
2019. március 7., csütörtök 11:08
Aha volt egy ilyen sejtésem. Küldd már el légyszi akkor a listát köszi :)

davidkrisz@gmail.com
0
2019. március 7., csütörtök 10:40
Ezt csak úgy tudod megnézni, hogy regisztrálsz az oldalon, beteszel valamit a kosaradba és elmész addig a pontig, ahol meg lehet adni a szállítással kapcsolatos infókat, vagyis hova kéred. Ha gondolod elküldöm listában, hogy milyen átvételi pontok vannak.
0
2019. március 7., csütörtök 10:39
Ezt hol lehet látni az oldalon? Én azt se találom hogy 99 korona a szállítás...
0
2019. március 7., csütörtök 10:38
Reggel nyolckor kopognak az ajtón, a haverom állt ott, ezzel a kezében :D

0
2019. március 7., csütörtök 10:08
Felétek két helyen is van csomagpont:

9700 Szombathely, Géfin Gyula: Szombathely, Géfin Gyula utca 20.  

9700 Szombathely, Wesselényi utca: Szombathely, Wesselényi utca 2.
0
2019. március 7., csütörtök 9:55
Ezt én is láttam, és valóban a felbontás javult valamennyit, de nagyon sokat panaszkodnak a színhelyességre. Állítólag nagyon eltér az eredetihez képest.
0