Keresés

a te bd gyűjteményed

2019. január 16., szerda 13:54
Nekem most így állnak Criterionék... Van még bőségesen amit be kell szerezni sajnos...

0
2019. január 16., szerda 12:59
Igen, bár nem sok Criterionom van(ez kb a 4. címem), de hihetetlen igényesek a kiadványaik és valóban pazar transzfereket és remek katalóguscímeket szállítanak. Sajnálom, hogy a B régióban nem annyira aktívak, mint az USA-ban.

Az Eureka (Masters Of Cinema) is hasonlóan jó valóban, bár tőlük csak egy kiadványt szereztem eddig be, de még tervben van egy pár.

0
2019. január 16., szerda 12:06
Köszi Argento!

Látom nálad is befigyel Criterion :-)

Az az igazság, hogy utóbbi 1-2-3-4 évben nagyon kevés filmet veszek, igazából az újonnan kijövő/megjelenő filmek annyira nem hoznak lázba, amik érdekelnek azok meg már valamilyen formában polcon vannak. Nagy fájdalmam, hogy itthon régi filmek szinte nem jelennek meg, értékelhető formában biztos nem. Időről időre persze becsúszik egy Jumanji vagy Jurassic World, csak, hogy valami friss és könnyed is legyen :-), de jóideje kb a Criterion meg az angol Masters of Cinema azok a kollekciók amik izgatnak... Persze amikor a Filmarchivum seggberúgja magát és kihoz Fábri és Dargay filmeket, díszdobozokat, akkor örül a szívem :-)
0
2019. január 12., szombat 20:03
BÚÉK és gratula mindenkinek a szerzeményekhez, funtom neked különösen, csodaszép az a gyűjteményes Criterion dobozka. :)

Nekem ezek jöttek mostanság:

Az igényes ajándékért (The Tree Of Life) pedig külön köszönettel tartozom Valkyr barátomnak.

0
2019. január 5., szombat 2:03
Most tudtam megnézni.

Igen! :)
most posts by TM
0
2019. január 3., csütörtök 19:46
Köszönöm! :-)

Még csak most kezdem majd én is megismerni a gyűjteményt. Eddig kimaradt életemből Bergman, nem tudtam mivel kezdjem, mit kellene, egyedül az itthon is kiadott A Csend-et láttam és ennyi. Most ez a gyűjtemény az életműnek elég jó megismerésére ad lehetőséget :-) A könyv kb 240 oldal és kimagasló minőség!

A Solaris-t csak méret miatti viszonyítás miatt tettem mellé, az már korábbról a gyűjtemény része :-)
0
2019. január 3., csütörtök 19:19
Wow... Gyönyörű kiadvány! Szemezgettem vele én is, de addig míg mind egy szálig el nem fogyott :D Na de majd az utánnyomásból ;)

És jó szórakozást hozzá!
0
2019. január 3., csütörtök 15:15
Hello

Ezer éve posztoltam bármit is xpress fórumra, viszont úgy éreztem, hogy ezt a kiadványt szívesen megmutatnám!

0
2018. december 25., kedd 14:07
Karácsonyi

0
2018. december 23., vasárnap 15:32
külön-külön lemezen van a 3D-s és 2D-s változat?
0
2018. december 23., vasárnap 15:30
Pénteken érkezett szerzeményeim:

300 - A birodalom hajnala

A holnap határa

Annabelle

Annabelle 2. - A teremtés

Azután

Godzilla

Gran Torino

Karácsonyi ének

A lány és a farkas

Sherlock Holmes 2 - Árnyjáték

Suicide Squad - Öngyilkos osztag

Sully - Csoda a Hudson folyón

Táncoló talpak

Táncoló talpak 2.

Tarzan legendája

Törésvonal
0
2018. december 21., péntek 20:26
Kampó, igen! :D
most posts by TM
0
2018. december 21., péntek 19:37
Mai csomag:

0
2018. december 18., kedd 17:45
köszi az infót
0
2018. december 18., kedd 17:28
Igen.
most posts by TM
0
2018. december 18., kedd 17:20
A hetedik fiú csak ebben a bd3d+bd comboban jelent meg?
0
2018. december 18., kedd 11:20
Vadi új szerzeményeim magyar nyelvű borítóval bontatlanul:Star Trek (2009)

Star Trek: Sötétségben

Star Trek: Mindenen túl

John Carter

Csillagok között

Mad Max:A harag útja

Tintaszív
0
2018. december 17., hétfő 11:42
Ma érkeztek:

0
2018. december 14., péntek 23:02
Csak amíg van miről beszélni és amíg értelmét látom. De egyébként időszerű a kérdésed, most kell befejezni.
most posts by TM
0
2018. december 14., péntek 23:01
Fontos kiigazítás, hogy nem más emberekről nyilvánítottam ezt a véleményt, hanem más emberek által írt hozzászólásokról. Mivel azokank az embereknek a nagy részét nem ismerem, így róluk nem is yilváníthatnék véleményt, illetve ha mégis megtenném, az valóban szomorú lenne. :)
most posts by TM
0
2018. december 14., péntek 22:10
Nem lenne szégyen, ha nem minden egyes ember hozzászólásához nem tolnád oda, hogy te mennyivel műveltebb és hozzáértőbb vagy. Az meg elég szomorú, hogy ennyi a véleményed más emberekről, hogy "nem találtam értelmét hozzászólni bármihez is". Szörnyű lehet, hogy csak a saját intelligenciádhoz "mérhető" emberekhez alacsonyodsz le. Jobb, ha nem is reagálsz tehát egy ilyenre, mint én :)
0
2018. december 14., péntek 22:02
Te sose hagyod abba? :D Mindig Tiéd kell lennie az utolsó szónak?
0
2018. december 14., péntek 22:00
Nem szégyen tanulni a műveltebbtől. Egyébként ott is tag vagyok, de nem találtam még értelmét hozzászólni bármihez is. A különbség kettőnk között az, hogy te játszmának gondolod mindezt, ahol valaki "győz", és nem az érdemi részében mélyülsz el. No, de nem marasztallak, vár a FB!
most posts by TM
0
2018. december 14., péntek 21:57
Ott a pont, hogy ezen a fórumon például mindig neked kell, hogy igazad legyen ;) példának okáért ezért is jobb a fészen az a csoport.
0
2018. december 14., péntek 21:56
Tanulj meg írni! Bár lehet, hogy a facebook-on ez is elég. :)
most posts by TM
0