Keresés

a te bd gyűjteményed

2018. május 25., péntek 11:43
Olvasd el a Hazafi (Mel Gibson) tesztjét a blu-ray .com oldalon, mert az is nagyon jól sikerült. Szintén 100Gb-os lemezen van és van rajta még magyar szinkron is.

Szerintem beszerzem azt is, kedvenc filmem az öreg Gibsontól.

0
2018. május 25., péntek 11:39
Ha már Sony és UHD, az Idétlen időkig-re leszek nagyon kíváncsi, mert ott tényleg elkel némi tuningolás.
0
2018. május 25., péntek 11:34
Ami nagyon szomorú a BR esetében, hogy egy rakat ország rajta van felirattal,szinkronnal, még a szomszédunkból is, de mi egyáltalán nem kerültünk rá. :(
0
2018. május 25., péntek 11:28
Igen azt tudom. Annál kötöttem némi kompromisszumot. :) SZVSZ még így is a Sony egyik legjobb UHD kiadványa, ráadásul 100 GB-os lemezen van.

A BR UHD-ja azért veri a BD-t. Az még a VC-1 es érában készült ahol a HD-DVD kapacitást is figyelembe kellett venniük (az még multiformátum megjelenés volt), úgyhogy elég alacsony bitrátával kódolták, szerintem a BD is csak 25-ös lemezen volt. Szép a BD képe persze, de a mostani nagyon TV-ken már látszik a kora és a korlátai. Az UHD-nál már volt bőven tárhely egy egészségesebb bitrátának. Érdemes beszerezni UHD-n a 2. rész mellé.
0
2018. május 25., péntek 11:16
Nagy kár, hogy a Blade Runner első része nem kapott magyar vonatkozást UHD-n, de a sima BD még mai szemmel is gyönyörűen néz ki. Egyébként a 2049 az nem teljesen natív 4K, mind a forgatott anyag, mind az utómunka csak 3.4K-ban készült az IMDb szerint.
0
2018. május 25., péntek 9:59
Az utóbbi pár hónap szerzeményei UHD fronton.

Plusz ehhez jön még a Garland féle Annihilation (remélhetőleg 2 héten belül)és a Mátrix is hamarosan beszerzésre kerül.
0
2018. május 24., csütörtök 11:17
A legújabb kicsomagolás:

A legnagyobb showman | 2017 | Blu-ray | Steelbook | UNBOXING HUN

https://youtu.be/u_Gr7oHxYWk
0
2018. május 20., vasárnap 10:31
Gratulálok mindenkinek az új szépségekhez :)
0
2018. május 19., szombat 13:51
A digibookok magyar nyelvű hátlapját én mindegyik kiadványról levettem, és betettem a címoldal mögé. Ha így tettél volna, nálad se gyűrődött volna meg úgy a sarka.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2018. május 19., szombat 13:29
Karate Kid Steelbook (Zavvi-tól)

https://www.youtube.com/watch?v=poSGePc8QOI
0
2018. május 17., csütörtök 2:36
Terminator 2 StudioCanal Digibook

https://www.youtube.com/watch?v=6viVGKE-cD4
0
2018. május 14., hétfő 20:43
A legfrissebb a gyűjteményemben.

A Blade azaz Penge steelbook ízlésem szerinti és nagyon tetszetősre sikeredett kiadvány lett. Egyetlen negatívuma, hogy a magyar BD még nem készült el hozzá.

...és végre együtt a teljes kollekció:

0
2018. május 14., hétfő 18:46
Ma érkezett, indulhat a maraton :)

0
2018. május 1., kedd 18:05
Watchmen szinkronos steelbook kicsomagolás:

https://youtu.be/ev5voT_kMSA

0
2018. április 29., vasárnap 2:49
Rányomták, csak ócska volt a ragasztó.
most posts by TM
0
2018. április 28., szombat 23:04
"És még barkácsolni is lehet vele."

James Belushi, Hull a pelyhes
0
2018. április 28., szombat 20:32
Amugy en az ilyen talvakat ki szoktam cserleni 2 lemezesre. Most is azt fogom csinalni.
0
2018. április 28., szombat 19:27
Igen, olvastam már, hogy írtad. Nem találkoztam még ilyennel, de nem is szívesen tennék ilyet a gyűjteményembe.
0
2018. április 28., szombat 19:16
Ha azt ra nyomtak volna akkor a budos eletben le nem jott volna rola. Nekem is van jo par ilyen es epp a multkor akartam leszedni egy ilyet es hat a muanyag tok nem birta igy az tort el de a ragacs rajta maradt. :)
0
2018. április 28., szombat 16:45
Jól tetted! A bal oldali lemez egy utólag ráragasztott tartón van - mindaddig, míg el nem enged a ragasztó, nem mozdul el, nem kezd lötyögni, amitől a lemez leesik róla és a tartó összekaristolja a lemezt. Elsőre pont egy ilyen példány akadt a kezembe...
most posts by TM
0
2018. április 28., szombat 16:18
Az utóbbi hetek/hónapok beszerzése, szöveges formátumban:

- Thor: Ragnarok (angol, fémdobozos kiadás)

- Terminátor 2 - Az Ítélet Napja (digibook változat)

- Total Recall - Az Emlékmás(digibook változat)

- Star Wars - Az Utolsó Jedik (angol, fémdobozos kiadás)

- Star Wars - Az Utolsó Jedik (fekete o-ringes, magyar kiadás)

Az utolsó vétellel elértem a 400 BD kiadványt :)
0
2018. április 28., szombat 14:49
Éppen ezért kerülöm egy ideje a steeleket. Az új Jumanjit ezért sem vettem fémben. A 95-ös viszont olyan eredeti lett, hogy annak nem tudtam ellenállni.
0
2018. április 28., szombat 14:45
Hát igen, de a nagy külföldieknek sem. Az amazon pl csak egy egyszerű papír borítékban küldi a steeleket. Még jó, h prime vagyok, így azonnal küldik a cserét és ingyen 30 napon belül kell csak visszaküldenem a sérültet. Általában a 2ből egy hibátlant össze lehet hozni ;) csak macera. Sajnos mindenki  magasról tesz a steelek minőségére, pedig úgy kellene őket kezelni, mint egy hímestojást!
0
2018. április 28., szombat 14:40
És köszönöm ;)

Iratkozz majd fel, ha még nem tetted meg, mert jövő héten kedden egy valakinek egy BR2049 2 lemezes steelt adok ajándékba ;)
0
2018. április 28., szombat 14:39
Lesz, alapanyagból nem lesz hiány ;)
0