Hát, a legrosszabb az én módszerem: kicsomagolom, kísérő lap/fekni a kukába, a Steel pedig a polcra. Tudom, nem a legjobb és a polcról levételnél vigyázni kell, de ez így számomra a legesztétikusabb. Próbáltam a műanyagtokot de nagyon elcsúfította (szerintem).
0
2018. február 10., szombat 4:36
1492
Sőt a Bontonfilmes fémeket vissza is tudom rakni abba a kartonba amibe gyárilag is van és úgy teszem polcra.
0
2018. február 10., szombat 4:34
1492
Én a kisérőlapokat külön gyűjtőm egy mappába a fémekhez pedig veszek védőfóliát.
0
2018. február 9., péntek 23:56
52684
Mivel csak annyira vágom ki felül a fóliát, hogy kihúzhassam belőle a fémet, ezért vissza is tudom húzni rá, a kísérőlap meg megy vissza az eredeti helyére. a fólia védi a karcoktól.
most posts by TM
0
2018. február 9., péntek 23:36
9
Köszi, majd szétnézek náluk, hátha találok valamit, amiről azt hittem már nem beszerezhető. Azt meg nem is tudtam, hogy Appleseed-ből az Alpha is kapott szinkront. :O
Amúgy kedves BD gyűjtők! A minap elvesztettem steelbook-szüzességem és érdekelne, hogy egy tisztességes, jóravaló vevő/gyűjtő mit kezd a doboz hátulját takaró papírral. Ti mit szoktatok vele csinálni? Belehajtogatjátok a dobozba? Vagy akármennyire is lifeg-lafog azért rajt hagyjátok, hogy legalább ez védje a polcon a külsejét a karcoktól? Esetleg egyszerűen tűzbe vele? Akkor meg mi lesz azokkal az információkkal, amik csak ezen vannak? Netalántán ezeket a kiadványokat szokás valami celofán vagy simítózáras tasakban tartani? :)
0
2018. február 9., péntek 22:44
52684
Oks, most mennem kell, de később jelentkezem, köszi! :)
most posts by TM
0
2018. február 9., péntek 22:30
1847
Persze. Írj ide: pizsama[kukac]gmailpontcom!
0
2018. február 9., péntek 22:16
52684
Tudnánk folytatni privát? Ez itt már elég off.
most posts by TM
0
2018. február 9., péntek 22:00
450
Budapest, Balzac utca 18, vaterán meg megnézheted mik vannak nekik. Az Appleseed 2000Ft volt, van rajta szinkron és felirat
0
2018. február 9., péntek 21:56
1847
Hidd el nekem, volt angol 3DBD+BD steelbook kiadvány is!
Ugyanezzel a piros dizájnnal, mint amilyen spanyol kiadványt linkeltem.
Tudom, mert mire észrevettem, már elkapkodták elővételben.
Ezen kívül van még a műanyag tokos 3DBD+BD (elvileg o-ringgel, de ebben nem vagyok 100%-ig biztos)!
Lemez tekintetében meg gondolom ugyanaz mind: 3DBD-csak felirat, 2DBD-szinkron!
0
2018. február 9., péntek 21:31
9
Ennek a GITS steelbook-nak nagyon tetszik az eleje, de a hátulja szerintem kifejezetten uncsi (meg nem is néz ki jól, hogy ennyire elüt stílusban az előlaptól).
Almamagot ebay-ről szerezted be? Vagy valami ilyen művekre szakosodott webshop-ból? Tervezem pár anime megvételét, és bár google sok találatot ad, teljesen fogalmatlan vagyok azt illetően, hogy ilyeneket honnét érdemes, illetve honnét nem érdemes rendelni.
0
2018. február 9., péntek 21:27
52684
De a steelbookban nincs 3D!
Márpedig én arra az egyszerű kérdésre tettem fel, hogy szinkronos 2D-s BD és feliratos 3D-s BD egy csomagban, angol nyelvű borítóval (vagy plusz o-ringgel vagy kísérőlappal, mindegy) milyen kiszerelésben jelent meg. Nem olyasz, nem spanyol, negy egytálcás steelbook, nem kéttálcás steelbook, ahol az egyik UHD és a másik 2D, hanem olyan kombó, hogy 2D szinkron + 3D felirat. Van ilyen? Oké. Mibe rakták bele? :)
De nem vártam ám a sültgalambot, közben kerestem én is, csak az oldalak információi is hiányosak, mert nem írnak nyelvet, feliratot és van ahol kiszerelést sem. Amiért ilyen qrva macerás ez az egész, pont azért nem veszek külföldről semmit.
most posts by TM
0
2018. február 9., péntek 20:50
450
Hirtelen felindulásból (igaz nem olcsón), de beszereztem és akkor már mellé mást is, ami idehaza nincs+ egy cápát
0
2018. február 9., péntek 19:13
1847
Az angol steel ugyanígy nézett ki. De csak itt találtam jó fotókat róla.
Ahonnan én rendeltem ott nem írnak o-ringet a 3DBD verzióra, de ebay.co.uk-n és amazon.co.uk oldalon találni képeket, ahol van rajta o-ring!
0
2018. február 9., péntek 18:02
52684
de ez spanyol steelbook, nem angol.
Angol nyelvű O-ringes meg csak az uhd?
most posts by TM
0
2018. február 9., péntek 16:35
1847
A 2D-s verizón van szinkron és felirat.
3DBD ugye ebben nincs, így arról nem tudok nyilatkozni.
De ha Dömi igazat ír, akkor azon csak felirat van.
Létezik 3DBD+BD kiadás belőle angol borítóval, de jelenleg már csak műanyag tokos verzió kapható.
Volt belőle steelbook is, de az elővételben nagyon hamar elfogyott:
Ebay-en lehet belőle találni, bár sokszor elég horror áron
0
2018. február 9., péntek 16:28
1847
Igen, angol webshop-ból rendeltem.
A 2D-s BD-n van szinkron. Illetve az extrákhoz is van magyar felirat.
0
2018. február 9., péntek 14:55
52684
Akkor már csak erre kérek egy választ, köszi!
most posts by TM
0
2018. február 9., péntek 14:53
441
Köszönöm a választ! Megadnál egy e-mail címet? Köszi
0
2018. február 9., péntek 13:15
2405
A cseh kiadason es a FAC-ban is csak a 3D es 4K vezrio tartalmaz magyar vonatkozast, megpedig feliratot. A magyar hangsav most kivetelesen nem egy kozos CEE kiadvanyon kapott helyet, hanem ahogy Domi irta, az olasz, spanyol, francia, angol lemezen van rajta.
A Blufans-t nem tudom. Ha tippelnem kellene, azt mondanam, hogy ha az tartalmaz 4K-s lemezt, akkor azon van magyar. De ez csak tipp.
0
2018. február 9., péntek 12:48
2405
Koszonom! Nyugi, en neha tulzasokba esem, es kepes vagyok a magyar atlagkereset sokszorosat is elszorni erre a hobbira :D
Amit lehet, magyar vonatkozassal szerzek be, e s igazat megvallva, amit lehet, szinkronnal is nezek. No nem azert, mert nem ertenem meg eredeti nyelven. Az angolt hasznalom a mindennapi boldogulashoz, es legalabb a filmeket tudjam magyarul elvezni :P Nalam nincs jo, vagy rossz szinkron, viszont azt utalom, amikor 1-1 szines filmenkent mas magyar hangon szolal meg. Komolyan nem ertem, hogy ezt miert nem lehet elore osszeegyeztetni. Nah mind1.
Rengeteg kulfoldi kiadvanyom van, de csak nagyon kevesen nincs magyar vonatkozas. Ha kulfoldrol is veszek meg egy exkluziv kiadvanyt, amennyiben letezik, mindig hozzaveszem a magyar vonatkozast is tartalmazo lemezt. Az arany most kb 85%-15% lehet a magyarok javara.
0
2018. február 9., péntek 12:11
52684
Ezeknél már lehet tudni, hogy 2D-3D-Szinkron-felirat, vagyis hogy mit tartalmaznak majd?
most posts by TM
0
2018. február 9., péntek 12:09
52684
No, megint túl sok az infó. :)
Akkor a következőt szeretném kérdezni:
Olyan kiadás létezik-e, ami angol nyelvű borítós és
2D = szinkron+felirat
3D = csak felirat (bár szinkronnal lenne az igazi)
van benne, s ha igen, akkor annak milyen a kiszerelése?
most posts by TM
0
2018. február 9., péntek 11:01
19951
Van belole steelbook amin rajta vagyunk (olaszoknal) de azt hiszem az csak 2D-s lemezt tartalmaz. Lesz belole majd a cseheknel is FAC kiadas es a Blufans is ki jott valami exkluziv kiadassal.