Felirat pont elég egy ilyen filmnél. Szinkron nem tudná felvenni a verseny az eredeti brutálisan megkevert hanggal.
0
2017. október 13., péntek 12:42
2405
Csak felirattal kerultunk fel az uj reszre, sajnos :( Mo-n tuti nem lesz, mert Paramount, ugyhogy maradnak a csehek vagy a lengyelek.
0
2017. október 12., csütörtök 11:57
291
Engem az érdekelne, hogy honnan lehet magyar vonatkozással majd berendelni, ha itt nem lesz, márpedig gondolom nem lesz...
0
2017. október 12., csütörtök 3:18
2405
Koszonom, igyekszem :) es siman kibirom, hogy 1-1 "ertekesnek tartott" kiadvanyt ne bontsak ki :) a steel tobbnyire ugyanaz, mint ami mar kulon is megvan, a kulonfele extrakhoz (booklet, fotok, miegymas) meg amugy se nyulnek.
Az uj Transformers regi design-nal engem is erdekelne. Szolj, ha valahol sikerul megszerezned.
0
2017. október 11., szerda 21:53
874
Most volt időm nézelődni a képek között. Igazán szép és irigylésre méltó gyűjtemény. Az elrendezés is szuper. Le a kalappal. Mondjuk - ahogy a hozzászólások között olvastam - én nem tudnám megállni, hogy ne bontsak fel egy filmet :) Szóval gratula hozzá.
Amiben viszont - és ez most "mindenkinek" szól - kérnék egy kis segítséget. Az új Transformers filmből szeretnék majd egy fémdobozos verziót, de nem az "új design-al", hanem a korábbiakkal megegyezővel (talán mintha az amerikai verzió lenne olyan). Tudja valaki, hogy hasonló formában megjelenik-e Európában is? Ha nincs rajta a magyar felirat, az sem gond, de a többi is fémben van a polcon... Előre is köszi a segítséget.
0
2017. október 11., szerda 1:26
14593
Nem illett volna a sorba a digibook, a korábbi X-Men filmek nálam mind műanyagtokosak, legalábbis amíg a régi korhatárjelzés volt érvényben, azóta a steel verziókat gyűjtöttem be (a Deadpool sajnos még hiányzik a sorból). Nem beszélve a Logan korábban tárgyalt sima verziójának relatíve olcsóságáról.
0
2017. október 11., szerda 0:42
3448
Köszönöm!
Tényleg szépek ezek a digik, Farkasok szövetsége is megvan. :)
0
2017. október 11., szerda 0:39
3448
Nem lemezgyilkos, könnyen kivehető. Kis technika kell a rendes hazsnálathoz, de kb fél perc alatt rá lehet jönni a mikéntjére. Nagyon szép kiadás, kár, hogy lemondtál róla.
0
2017. október 11., szerda 0:03
8851
Szerencsére csak szerinted. Mert valójában nem az. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2017. október 10., kedd 23:18
14593
A hazai Logan steelnél sikerült alkotnia a Bontonfilmnek, úgy hallottam, hogy újfent csak egylemezes tálcát használtak, a második korong oda van hányva az átellenes oldalra egy felragasztott tüskére. Én emiatt nem azt vettem meg, hanem külföldről lett egy angol borítós műanyagtokos, amiben a Noir is benne van, merthogy a digibook eléggé lemezgyilkos kivitelű (szerintem).
0
2017. október 10., kedd 20:13
2464
Annak idején valamikor karácsony táján tűnt fel jó pár évvel ezelőtt egy áruházlánc DVD kínálatában az Ötödik elem és a Farkasok szövetsége digipack.
Nagyon megörültem és vettem is mindegyikből.Utóbbi csak sima műanyagtokosként volt meg,most a gyűjtemény egyik ékköve.
0
2017. október 10., kedd 20:10
2464
Az a digis Ötödik elem egy nagyon szép darab.Nekem is megvan.
A Csodanő tervben van.Alien is szuper,a Loganből majd a fém kell.
Ja egyébként gatula,nagyon szépek.
0
2017. október 10., kedd 20:08
1492
Írtam emailt mindkettőtöknek.
0
2017. október 10., kedd 19:33
3448
Elmúlt 2 hét beszerzései:
0
2017. október 10., kedd 18:43
19951
Attol fugg melyik. Mert az angol valtozata eleg gyatra minosegu. Viszont a nemet az kivalo minosegu.
0
2017. október 10., kedd 17:50
227
ebay, amennyiben minimum 500db-ot rendeltek, akkor szállítással 190Ft/db árra jön ki.
0
2017. október 10., kedd 15:31
2405
Oktoberi verfrissites :P
Star Trek Beyond FAC hardbox
Star Trek Beyond FAC fullslip steelbook
Star Trek Beyond FAC lenticular fullslip steelbook
Child 44 FAC unnumbered steelbook w/ lenticular magnet
Alien: Covenant FAC unnumbered steelbook w/ lenticular magnet
Elektra
Wonder Woman 2D+3D digibook
Wonder Woman 2D+3D steelbook
Kingsman: The Secret Service steelbook (new edition)
Transformers steelbook (10th anniversary edition)
Transformers: Revenge Of The Fallen steelbook (10th anniversary edition)
Transformers: Dark Of The Moon steelbook (10th anniversary edition)
Transformers: Age Of Extinction steelbook (10th anniversary edition)
Pirates Of The Caribbean: Salazar s Revenge 2D+3D steelbook
Kedves Blu-ray Fan! Esetleg be tudnád linkelni ahol ilyen védőfóliát lehet rendelni? :) Én azért nem vettem eddig csak 3 steelbookot mert sérülékenynek találtam de ezzel a megoldással bátran vennék. Köszönöm szépen előre is! csfoto88@hotmail.hu
0
2017. október 9., hétfő 22:15
1492
Pontosan így van, ahogy Dömi írja. Nem sérülnek, kicsit bátrabban lehet őket pakolászni, tapogatni, továbbá nem porosodnak. Egyébként ugyanúgy jó érzés kézbe venni mint fólia nélkül. Továbbá ha megnézésre kerül az adott film akkor kikell venni, tehát lehet tapogatni úgy is. :)
0
2017. október 9., hétfő 21:10
19951
Ez olyan h oldalt ki lehet belole venni. Ez azert jo mert igy ha ki be rakod nem er ossze a 2 vagy tobb steelbook es ahogy huzod ki be akkor az alja se serul a polctol. Nagyon hasznos dolog. En se nagyon hittem benne de nagyon be valt.
0
2017. október 9., hétfő 19:56
2464
Elfogadom ha valaki ilyet használ de én nem értem,hogy miért kell a fémet újra műanyagtokossá varázsolni.Én szeretem fogdosni őket,persze csak óvatosan.
0
2017. október 9., hétfő 19:32
108
Havi külföldi beszerzések:
0
2017. október 8., vasárnap 22:00
1492
Amíg nem írtad fel se tűnt, de most megnéztem és tényleg ott a "hegesztés". :):)