Keresés

a te bd gyűjteményed

2017. szeptember 10., vasárnap 11:51
Nem is fogod 🤣😂😂😂😅😅😎
0
2017. szeptember 10., vasárnap 11:10
Csodaszép kiadvány. Én még nem mertem kibontani az enyémet :D
0
2017. szeptember 6., szerda 19:57
Az anyagát illetően badarságot írtam, nem bőr, hanem műbőr. Sry...
0
2017. szeptember 6., szerda 17:33
Nagyon szép...Gratula!
0
2017. szeptember 6., szerda 17:18
A 3. rész tényleg nem a legjobb, de ha már trilógia, akkor csak így van értelme neki. Szinkron az eredeti lemezeken nincsen, a képeken már kicserélt magyar lemezek szerepelnek. A tok külső borítása amúgy bőr.
0
2017. szeptember 6., szerda 17:05
Bár a 3. rész annyira nem jött be, de nagyon szép gyűjtemény. Magyar vonatkozás is van a lemezeken?

A külső tok milyen anyagból van?
0
2017. szeptember 6., szerda 16:57
Ma megérkezett egy igazi gyönyörűség. Megérte rá majdnem 3 hónapot várni, élőben elképesztően szép kiadvány.

Kibontás utáni képek:

0
2017. szeptember 5., kedd 23:38
Sorry, nem a lekicsinyített képek lettek feltöltve ^___^""""
0
2017. szeptember 5., kedd 23:37
Nálam továbbra is az animék hódítanak :)

Angel Beats! - A teljes sorozat (2BD lemez, 13+1 epizód, belső borítóval), brit kiadás.

Hataraku Maou-sama! - A teljes sorozat (2BD lemez, 13 epizód, belső borítóval), brit kiadás.

Sengoku Basara - A teljes első évad (2BD lemez, 13 epizód, belső borítóval), brit kiadás.

0
2017. szeptember 1., péntek 17:33
Új példányok kerültek a gyűjteményembe, ugyanis megérkezett pár újdonság/régiség az xpress révén, illetve külföldről.

Leginkább tán az SS boxnak, valamint az Elemi ösztön és a Függő játszma megjelenésének örülök.

0
2017. augusztus 29., kedd 22:11
Köszönöm :)

0
2017. augusztus 28., hétfő 23:12
Szép, gratulálok! Tennél fel képet esetleg a belsőről is?
0
2017. augusztus 27., vasárnap 13:59
Ezzel a trilógiával gyarapodtam a héten.

0
2017. augusztus 26., szombat 21:29
Gratula hozzá

Nekem még jó pár éve sikerült az Amozonról behúznom egy dupla lemezes TF-et.

Igaz használt volt, de nem volt semmi baja, nekem akkor tán 2000 pár száz HUF-ba volt mindennel együtt.

SuperHeRo
0
2017. augusztus 26., szombat 21:04
http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/thumbnails.php?album=lastup&cat=0
0
2017. augusztus 22., kedd 20:43
Igen, az kapott feiratot. Illetve csak azt, ahogy a Vasember is BD-n. Anno a DVD-n kiveséztem az extrákat. De kéken van pár új, ötörlt jelnetek, egy rövidfilm a Transformerek szinkronhangjairól, meg pár promó és teszt videó. Ezekből egyik se volt a DVD-n.
0
2017. augusztus 22., kedd 19:53
A Transformers a kétlemezes verzió és Angliából rendeltem. Bár a kérdésemre hogy tartalmaz-e magyar feliratot, az eladó nem tudott érdemben válaszolni mivel a borító hátulján sincs semmi szöveg csak kép, de mivel postával együtt is mindössze 2 ezer forint volt és a blu-ray.com szerint az angoloknál csak magyar felirattal jelent meg kétlemezes verzióban ezért megkockáztattam a rendelést. Amúgy a 2. lemez jó két órányi magyar feliratos extrákat tartalmaz.
0
2017. augusztus 22., kedd 18:03
A Star Trek Beyond és a Transfomers szép. Utóbbiból a kétlemezes? Anno vadásztam rá, de ritka volt és drága főleg ha vadiújat akartam. Így maradt az egylemezes, arra legalább a mozisposzter került és még így is akad rajta pár új extra.
0
2017. augusztus 22., kedd 15:04
Ma ez is megérkezett:

0
2017. augusztus 19., szombat 1:25
Új szerzemények:

0
2017. augusztus 8., kedd 0:22
Nagyon jók! De mennyire fincsi lenne az a Moulin...
0
2017. augusztus 7., hétfő 21:40
Nem igazán vágom, hogy melyik hsz kinek szól, így csak elgondolásom alapján írok.

Köszi a gratut PIFTUKA, én is nagyon örülök ezeknek a kiadványoknak!

Igen, a Kill Bill-ek mellett az Álomháború díszdoboz tartózkodik, ami egy lentis előlapos "Boxset" kiadás.

Az UHD filmeket egyelőre sajnos semmin sem nézem, mert ugyan a Samsung tv-m tudja, a lejátszóm még nem. Ergó zsákbamacska picit, de hamarosan beszerválok egy lejátszót is hozzá. Ezzel kapcsolatban, ha van valami ajánlásod, szívesen fogadom!

A román rendelésekkel kapcsolatban...

Ismerem az oldalt, rendeltem már én is tőlük. Ha ott laknék, megérné.

De ha rendelek 2 régebbi filmet "bagóért", többe kerül a szállítás, mint maga a 2 kiadvány. Ergó "magyar" szemszögből kicsit máshogy festenek ezek az árak.

Ráadásul ha megtehetem, hogy megveszem a filmeket itthon (Magyarországon) premier áron, miért várnék 1 évet, hogy olcsóbban hozzájussak román szöveges borítóval? Mert ugye azt se felejtsük, hogy a premier filmek náluk sem 20 lejbe kerünek... Ha mindenki így gondolkodna, itthon már nem lenne semmilyen kiadás...

Természetesen más a helyzet a csak "román honban" megjelent szinkronos lemezekkel. Ezeket én is megveszem, de amiből létezik steelbook, azokba a lemezek mennek bele, a borító és tok meg kuka.

Ugyanez pepitába az összes létező külföldi kiadású lemez.

Nem szívesen látom a polcomon a különböző nem angol borítós kiadványokat.

1 szó, mint 100, nem jogos magyar oldalon olyan árakkal vagdalózni, amik nem tartalmazzák a szállítási költségeket. Mert ugye az fájdalmas is tud lenni...

Valamint kiállok egy picit Dömiért is, mert akámilyen "fura fazon", a külföldi beszerzésekkel igenis képben van.

De mivel ez a topic nem erről szól, részemről be is fejeztem ezt a témát.

Úgyhogy itt is van egy kép, 1-2 hiánypótló beszerzésről az utóbbi pár napból:

0
2017. augusztus 6., vasárnap 21:34
Köszönöm a dicsérő szavakat ;) igen a Cápán van magyar szinkron, de vigyázni kell, mert van egy olyan US kiadás is amin nincs, de árulják német ill. osztrák oldalak.
0
2017. augusztus 6., vasárnap 18:19
H valaki tervez rendelni, akkor szívesen betársulnék.

pity-putty@freemail.hu
0
2017. augusztus 6., vasárnap 13:28
Nagyjából az egész topikot törölhetné Xpress, ha szeetné betartani a saját maga által felálított rendszabályát.
most posts by TM
0