Nem igazán vágom, hogy melyik hsz kinek szól, így csak elgondolásom alapján írok.
Köszi a gratut PIFTUKA, én is nagyon örülök ezeknek a kiadványoknak!
Igen, a Kill Bill-ek mellett az Álomháború díszdoboz tartózkodik, ami egy lentis előlapos "Boxset" kiadás.
Az UHD filmeket egyelőre sajnos semmin sem nézem, mert ugyan a Samsung tv-m tudja, a lejátszóm még nem. Ergó zsákbamacska picit, de hamarosan beszerválok egy lejátszót is hozzá. Ezzel kapcsolatban, ha van valami ajánlásod, szívesen fogadom!
A román rendelésekkel kapcsolatban...
Ismerem az oldalt, rendeltem már én is tőlük. Ha ott laknék, megérné.
De ha rendelek 2 régebbi filmet "bagóért", többe kerül a szállítás, mint maga a 2 kiadvány. Ergó "magyar" szemszögből kicsit máshogy festenek ezek az árak.
Ráadásul ha megtehetem, hogy megveszem a filmeket itthon (Magyarországon) premier áron, miért várnék 1 évet, hogy olcsóbban hozzájussak román szöveges borítóval? Mert ugye azt se felejtsük, hogy a premier filmek náluk sem 20 lejbe kerünek... Ha mindenki így gondolkodna, itthon már nem lenne semmilyen kiadás...
Természetesen más a helyzet a csak "román honban" megjelent szinkronos lemezekkel. Ezeket én is megveszem, de amiből létezik steelbook, azokba a lemezek mennek bele, a borító és tok meg kuka.
Ugyanez pepitába az összes létező külföldi kiadású lemez.
Nem szívesen látom a polcomon a különböző nem angol borítós kiadványokat.
1 szó, mint 100, nem jogos magyar oldalon olyan árakkal vagdalózni, amik nem tartalmazzák a szállítási költségeket. Mert ugye az fájdalmas is tud lenni...
Valamint kiállok egy picit Dömiért is, mert akámilyen "fura fazon", a külföldi beszerzésekkel igenis képben van.
De mivel ez a topic nem erről szól, részemről be is fejeztem ezt a témát.
Úgyhogy itt is van egy kép, 1-2 hiánypótló beszerzésről az utóbbi pár napból: