Kizartnak tartom h ennyiert adnanak szinkronos filmeket meg a romanok se.
Valami bizonyitekot kaphatnank?
0
2017. augusztus 4., péntek 22:12
73
Ha minden úgy van, ahogy leírod, akkor a legkevesebb, hogy segítesz a kedves gyűjtő kollegáknak, hogy honnan lehet ezeket a szinkronos cuccokat ilyen potom pénzért beszerezni leszállítva...
0
2017. augusztus 4., péntek 15:18
114
Ez engem is érdekelne. cseter80@gmail.com
0
2017. augusztus 4., péntek 14:55
10
Tudnál segíteni melyik az az oldal?
istvankat74@gmail.com
0
2017. augusztus 4., péntek 14:11
18
7500? Azt hogy sikerült összehozni? 4000-ért árulta a Vaterán és az AVX-en is.
Másrészről jobban jártál volna, ha megrendeled onnan, ahonnan elvileg ő is veszi. 1500 forintra jön ki, legalábbis ahol én vettem.
3 hete rendeltem pár filmet, melyek nálunk nem kaphatóak és mindegyik ugyanennyibe kerül. Kapitány és katona, Az utolsó akcióhős, Az elnök végveszélyben, A lázadó 3D/2D, Az emlékek őre, a Lopakodó, Amikor megállt a Föld, Az esemény, A tenger vadjai, plusz Alien vs. Predator 1-2 díszdoboz 3500 forintért.
0
2017. augusztus 3., csütörtök 23:07
73
Elvetemült? Inkább "extrém" jelzővel illetném magamat, és a hasonló "őrülteket", akik nem sajnálják a pénzt az exklúzív kiadványok tömkelegére...
Nem felfogható magyar gondolkodással, hogy ez a hobbi milyen befektetést kíván havonta. A magyar fizetésekből nem tudnám kigazdálkodni, az tuti...
De köszi a jó szavakat, és FLAT-nek is. :)
Jah, és hajrá gyűjtők, szeretnék minél több képet látni a különlegesnél is különlegesebb kiadványokról! :)))
0
2017. augusztus 1., kedd 1:55
2405
Csak annyit mondok: wow!
0
2017. július 31., hétfő 16:27
19951
Szepek. Gratulalok. Orulok h van mas elvetemult ember... 🤗😉
0
2017. július 31., hétfő 15:41
73
A legújabb XPress csomag, valamint pár limitált cucc külföldről az utolsó hónapból. A Kill Bill box-ok zseniálisak, kígyóbőr szerű dombornyomással rendelkeznek.
0
2017. július 23., vasárnap 13:04
14593
Eredetiben nézve megvan a spanyol nyelvű részeken is a felirat, csak gondolom elfelejtették a szükséges helyeken erőltetetté rakni, hogy magától bekapcsoljon, ha nem angol szöveg hangzik el (az is lehet, hogy abban a hitben voltak a Fox-nál, hogy az egész filmet leszinkronizáltuk annak idején, mind az angol, mind a spanyol nyelvet).
Engem jobban zavar, hogy az eredeti amerikai kiadásokon rengeteg helyen van stilizált felirat, amik már a hazai DVD-n sem voltak meg. Legelőször egy tengerentúli DVDripet láttam belőle, érdekes volt néha látni is, amit kimondanak.
A kép és hangminőség elsőrangú, bár szépnek egyáltalán nem mondható, Tony Scott vizuálisan mocskos képi világa jelen filmnél eléggé el van túlozva, de a BD-re került matéria hibátlanul visszaadja a brutál szemcsés látványt, túlszaturált / kifakított színekkel együtt.
A DVD extrái is helyet kaptak a lemezen SD-minőségben, de sajnos továbbra is magyar felirat nélkül.