Keresés

a te bd gyűjteményed

2017. július 11., kedd 14:52
Megérkezett Logan Fac:

0
2017. július 10., hétfő 23:08
Ezt kaptam :)

SuperHeRo
0
2017. július 10., hétfő 20:54
Mai szerzemény: Logan digibook kiadás

És külön köszönöm a nagy Logan plakátot is! ;)

Már csak valami jó helyet kell neki találnom, de szerintem az már csak az új házban lesz, főleg ha a moziszoba is összejönne. :D

SuperHeRo
0
2017. július 10., hétfő 16:49
Kérdésem tárgytalan, láttam a kiadvány fórumán. :)
0
2017. július 10., hétfő 16:49
A film forumába tettem fel képeket.
0
2017. július 10., hétfő 16:47
Grat hozzájuk. A Rambo-nak milyen a belseje? Úgy értem a lemezek elhelyezése?
0
2017. július 10., hétfő 8:53
Múlt heti csomag.
0
2017. július 9., vasárnap 13:26
https://www.facebook.com/ratobtrebor/posts/1510018889036475
0
2017. július 4., kedd 19:09
Elnézést, a többi kép kimaradt.

Szóval, már elég ritkán veszek fémet, de ez kivétel volt.

FAC kiadványok tényleg elég igényesek és tartalmasak.

0
2017. július 4., kedd 19:06

0
2017. július 2., vasárnap 18:08
Az idei év beszerzései, két hiányzó a Kaptár 1 és az Becstelen Brigantyk Steel kölcsönben.

Gyűjtemény átrendezés miatt, most minden egy asztalon (2.-3. kép).

0
2017. július 1., szombat 10:35
Logan E2 (még nem bontottam ki teljesen)

0
2017. július 1., szombat 10:25
Szép. Azt gondoltam felrakod az E2-t is.
0
2017. június 30., péntek 21:50
Szerencsés. Gratula! :)
0
2017. június 30., péntek 20:52
Logan (WEA steelbook)

0
2017. június 27., kedd 19:26
A rendes emberek szelektiv hulladekgyujtobe viszik a buborek foliakat. Inkabb az a problema, h ez nincs azert mindenhol, es nem is mindenki gyujti kulon a szemetet :( (ez utobbit alaposan megbuntetnem - tudom, elvileg lehetetlen)
0
2017. június 26., hétfő 19:14
6 ezerért? Az már vlmi. Amikor nekem jött a cseh rendelés az 4ezer körül volt. 3 db film olyan szinten csomagolva, hogy elsőnek azt hittem szemetet kaptam, de csak elő kerültek a filmek a rengeteg szecska újság, karton lap és buborékfólia közül.
0
2017. június 26., hétfő 13:31
Nem tudom nálatok, hogy van ez, de itt nálunk minden utcában ott vannak a szelektív hulladékgyűjtők.

Az, hogy ki és milyen módon válogatja szét az már egy más kérdés ebben az országban, de a lehetőség adva van.
0
2017. június 26., hétfő 13:27
Szerencsére én sem kaptam stroke-ot. Élek és virulok!
0
2017. június 26., hétfő 12:56
Nekem is nézett már így ki a doboz, de nem kaptam stroke-ot miatta, mert tudtam hogy úgyis 6 centi buborékos fólia van rajta. Arra lennék kívancsi az emberek hova teszik a rengeteg fóliát. Nincs virágkorában a szelektív hulladékgyűjtés vagy az újrahasznosítás.
0
2017. június 26., hétfő 12:38
Igen, ilyen is van.

Nekem is van már minden féle élményem. Pl.: a múlt héten a német hölgytől vártam a Star Wars Story - Rogue One steelbookot (egyébként először itthon vettem meg, de a fém keretben lötyög a műanyag tok, éppen csak szét nem esik, vagyis egy fos 7990 ft-ért). Nem doboz volt a csomagolás, hanem úgy nézett ki, mint egy boríték, hasonló mint a karton dobozok anyaga, de ez csak annak megcsúfolása volt, mert hajlik, mint a vékony papír. Össze-vissza volt az is törődve, csak a csodának köszönhető, hogy sértetlen volt benne a fém!

Egy szó, mint száz, azért nagyon jó lenne, ha ezek a nem túl olcsó cuccok biztonságban érkeznének és nem minden rendeléskor azon kellene izgulni, hogy vajon

megérkezik-e épségben.
0
2017. június 26., hétfő 12:17
A csomagolási technikával kapcsolatban volt már nem egyszer olyan élményben részem hogy csak a kicsomagolás vagy negyed óráig tartott de a bennük lévő küldeménynek nem is volt semmi baja pedig nem a szomszédban adták fel. :)
0
2017. június 26., hétfő 11:54
Örvendetes, hogy a doboz kinézete ellenére kifogástalan állapotban érkezett meg a cucc, a csehek tényleg rendesek (vagy talán inkább előrelátók) voltak. Az mondjuk elég nagy pazarlás és környezetszennyezés, ha minden hasonló küldeményhez ennyi hungarocellt használnak fel (bár ha úgy vesszük, minden fizikai adathordozóról és általában azok csomagolásáról is elmondható ugyanez). Persze más lenne a helyzet, ha ebben a globalizált világban valóban elérhető lenne ugyanaz a termék helyben, és nem kéne országokon vagy kontinenseken keresztül, egyenként utaztani... Ráadásul még ez az idióta Trampli is felmondta a Párizsi Klímaegyezményt, hogy a Titán metán tavai fürösszék meg az okos fejét!:-P
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. június 26., hétfő 11:51
Örülök hogy sérülés nélkül megkaptad a filmet. Csak mellékesen jegyzem meg hogy én is csomagok továbbításával foglalkozok és "néha" én sem bánok velük túl finoman de a törékeny csomagokra azért odafigyelek.
0
2017. június 26., hétfő 11:04
Ezt meg szeretném osztani veletek:

Ma reggel újra csomagot vártam. A gyomrom összeszorulva, mert bárhonnan is érkezzen a csomag, legyen az bármennyire is "atom biztosan" becsomagolva nincs az a szállító cég aki ne tudná összetörni a csomagot és a benne rejlő kincseket (ezt saját tapasztalatból írom). Nem kivétel ez alól a DHL sem, sajnos.

A munkahelyem mellett van egy postahivatal nap mint nap látom, hogyan dobálják 3 méter távolságból egymásnak a postások/szállítók a csomagokat.

Bizony-bizony a csomagok úgy repkednek a levegőben, mint a madarak, csak ezek néha lepottyannak a földre és a lendülettől még gurulnak is 1-2 métert.

Mi pedig csak reménykedünk, hogy a csomagunkat majd csak elkapja valaki.

A ma reggel érkezett csomag sem volt külsőleg összetörve. Á, kicsit sem..., mikor megláttam, mondtam is a futárnak: na ennek annyi, nem látjátok, hogy törékeny áru?, 6000 forintért igazán vigyázhatnátok rá kicsit jobban. (Egyébként nem tudta mi az a kis poharas cimke rajta.)

Elkeseredve viszem fel a pakkot és közben kigondolom, hogy most le fogom fényképezni és reklamálni fogok.

Bontogatom, hámozgatom és jött a nagy meglepetés ... ( na végre,  mondom magamban  már mióta pofázom, hogy vastag hungarocell közé kellene csomagolni!)

Remélem ez a csomagolási módszer széles körökben el fog terjedni, mert ahogyan általában csomagolnak az kritikán aluli.

Bízom benne, hogy a további filmek is így lesznek majd csomagolva. Bravó csehek!!

0