Ezt meg szeretném osztani veletek:
Ma reggel újra csomagot vártam. A gyomrom összeszorulva, mert bárhonnan is érkezzen a csomag, legyen az bármennyire is "atom biztosan" becsomagolva nincs az a szállító cég aki ne tudná összetörni a csomagot és a benne rejlő kincseket (ezt saját tapasztalatból írom). Nem kivétel ez alól a DHL sem, sajnos.
A munkahelyem mellett van egy postahivatal nap mint nap látom, hogyan dobálják 3 méter távolságból egymásnak a postások/szállítók a csomagokat.
Bizony-bizony a csomagok úgy repkednek a levegőben, mint a madarak, csak ezek néha lepottyannak a földre és a lendülettől még gurulnak is 1-2 métert.
Mi pedig csak reménykedünk, hogy a csomagunkat majd csak elkapja valaki.
A ma reggel érkezett csomag sem volt külsőleg összetörve. Á, kicsit sem..., mikor megláttam, mondtam is a futárnak: na ennek annyi, nem látjátok, hogy törékeny áru?, 6000 forintért igazán vigyázhatnátok rá kicsit jobban. (Egyébként nem tudta mi az a kis poharas cimke rajta.)
Elkeseredve viszem fel a pakkot és közben kigondolom, hogy most le fogom fényképezni és reklamálni fogok.
Bontogatom, hámozgatom és jött a nagy meglepetés ... ( na végre, mondom magamban már mióta pofázom, hogy vastag hungarocell közé kellene csomagolni!)

Remélem ez a csomagolási módszer széles körökben el fog terjedni, mert ahogyan általában csomagolnak az kritikán aluli.
Bízom benne, hogy a további filmek is így lesznek majd csomagolva. Bravó csehek!!