Keresés

a te bd gyűjteményed

2023. július 14., péntek 19:10
Az elmúlt napok szerzeményei:

A V, mint Vérbosszú 4K díszdoboz ugyan Cseh kiadvány, de nem tartalmaz hazai vonatkozást, csak a BD változat (ami meg nem remasterelt).
0
2023. június 29., csütörtök 19:40
Foxymaxy írta:

Sziasztok! Én a 3D-t választottam, mert az első részből is az van meg. A másik ok pedig, mert piszkosul kíváncsi vagyok milyen lett a vízi jelenetek látványa 3D-ben. A 4K-s változatokat majd megveszem egyben ha kijön mind a 4 rész. Legalábbis ez a terv.

Kétségtelenül ez a film 3D-re készült/lett megálmodva, Cameron nem véletlenül favorizálta a mozizás ezen formáját. Sajnálom, hogy az eladási számok tükrében az otthoni 3D-t (BD3D) gyakorlatilag "kinyírták" támogatás szempontjából, pedig szvsz lenne rá kereslet. Az hogy a 4K lejátszók még támogatják , de a modernebb UHD TV-k már nem, az nagyon szomorú dolog.

Mindenesetre örvendetes, hogy egy ilyen nagyágyút kiadnak még BD3D formátumra is, szóval akinek még megvan a 3D TV-je a lehető legjobb élményt viheti majd haza ezzel a lemezzel. :)

De hogy ne kanyarodjak el annyira a topik fő témájától, íme az újabb szerzemények:

A Kéjjel-nappal szinkronos, a másik kettő nem tartalmaz semmi magyar vonatkozást.
0
2023. június 29., csütörtök 14:42
0
2023. június 29., csütörtök 14:32
Argento írta:

Avatarból mit választottál? 4k vagy 3d?

Mindkettőből UHD-t.

Sziasztok! Én a 3D-t választottam, mert az első részből is az van meg. A másik ok pedig, mert piszkosul kíváncsi vagyok milyen lett a vízi jelenetek látványa 3D-ben. A 4K-s változatokat majd megveszem egyben ha kijön mind a 4 rész. Legalábbis ez a terv.
0
2023. június 28., szerda 7:51
funtom (resigned) írta:

Mindkettőből UHD-t.
0
2023. június 28., szerda 6:06
Argento írta:

Párbaj milyen képarányú?

Hát lelkesen frissítgetem xpressen a "Friss a kínálatban" oldalt, de jó ideje fű se nő... Ha már egy Avatar Way of water elkerül minket akkor tényleg nem sok jót igér a magyar piac. Nem is tudom, hogy honnan szerezzem be..

A Párbajt este néztem meg. 1.85:1 a képe. Az Avatar 1-2-t én az angoloktól rendeltem elő, itt úgysem lesz már kiadva.

Ez a piac már semmit nem ígér jó ideje. Emlékszem mikor kiderült hogy a Star Wars 9. része már itt nem jön ki szinkronos formában, na akkor mondtam hogy ennek hamarosan itt annyi is lesz.

Az UHD-nak esélye sem volt soha nálunk. Minden tiszteletem azoké akik itthon erre a piacra alapozva bele mertek még vágni a 4K gyűjtésbe.

0
2023. június 27., kedd 12:50
Argento írta:

Párbaj milyen képarányú?

Hát lelkesen frissítgetem xpressen a "Friss a kínálatban" oldalt, de jó ideje fű se nő... Ha már egy Avatar Way of water elkerül minket akkor tényleg nem sok jót igér a magyar piac. Nem is tudom, hogy honnan szerezzem be..

A Párbajt este néztem meg. 1.85:1 a képe. Az Avatar 1-2-t én az angoloktól rendeltem elő, itt úgysem lesz már kiadva.

Ez a piac már semmit nem ígér jó ideje. Emlékszem mikor kiderült hogy a Star Wars 9. része már itt nem jön ki szinkronos formában, na akkor mondtam hogy ennek hamarosan itt annyi is lesz.

Az UHD-nak esélye sem volt soha nálunk. Minden tiszteletem azoké akik itthon erre a piacra alapozva bele mertek még vágni a 4K gyűjtésbe.

Bezzeg a 4k tévéket hozzánk is hozták be csőstül, mivel egy idő után már nem is nagyon volt más... Amúgy én még ma is egy Full HD 3D-s LG LED-et használok, és nem is igazán látom értelmét lecserélni, ameddig nem lesz muszáj.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2023. június 27., kedd 10:18
funtom (resigned) írta:

Párbaj milyen képarányú?

0
2023. június 27., kedd 5:56
Argento írta:
Ma befutott a Shazam 2. része UHD-n, plusz még pár másik filmmel is sikerült gazdagodni:

A Párbaj és a Hirtelen halál tartalmaznak csak magyar vonatkozást, a Shazamra sajnos már nem kerültünk rá. Gondolom ennyi volt a Warner is...

Párbaj milyen képarányú?

0
2023. június 27., kedd 5:56
Argento írta:
Ma befutott a Shazam 2. része UHD-n, plusz még pár másik filmmel is sikerült gazdagodni:

A Párbaj és a Hirtelen halál tartalmaznak csak magyar vonatkozást, a Shazamra sajnos már nem kerültünk rá. Gondolom ennyi volt a Warner is...

Párbaj milyen képarányú?

0
2023. június 26., hétfő 20:11

0
2023. június 17., szombat 15:47
A héten befutott pár BD rendelésem.

A három Johnny Depp film tartalmaz csak magyar vonatkozást.
0
2023. június 3., szombat 8:55
Tegnap érkeztek meg:

Egyik sem tartalmaz magyar vonatkozást.
0
2023. május 24., szerda 8:33
Argento írta:
Jók! A Rouge cut-ot nem is emlékszem hogy láttam volna már. Az ugye csak feliratosan elérhető?

Nem tudom milyen feliratra gondolsz. :)

Magyar felirattal nem jelent meg sehol a bővített (Rogue) vágás. Angol,cseh  és francia feliratok vannak, meg még 1-2 nyelv, de azokra nem emlékszem.

Ja hogy akkor nincs rajta magyar felirat sem? Értem. Szinkronra nem is gondoltam egyébként. :)
0
2023. május 24., szerda 6:11
Corvinus írta:
Jók! A Rouge cut-ot nem is emlékszem hogy láttam volna már. Az ugye csak feliratosan elérhető?

Nem tudom milyen feliratra gondolsz. :)

Magyar felirattal nem jelent meg sehol a bővített (Rogue) vágás. Angol,cseh  és francia feliratok vannak, meg még 1-2 nyelv, de azokra nem emlékszem.
0
2023. május 23., kedd 19:21
Argento írta:
Újabb szerzemények, ebben a hónapban feltehetőleg az utolsók:

Magyar vonatkozást nem tartalmaznak.

0
2023. május 23., kedd 19:19
Argento írta:
A Világítótornyot lehet meg kellene néznem. :)

OFF:

Készülj fel egy atmoszférikusan nagyon erős, de idegörlő, lelkileg eléggé lehúzó filmre, két nagyszerű színész (Dafoe és Pattinson) alakításában.

Ha tetszett a rendező korábbi munkája (The Witch) akkor ezt semmiképp se hagyd ki. :)

Hát ez az volt a javából! Nem egy könnyű film az már hétszentség. A képi világa is igazán nyomasztó. Furcsa mert olvastam hogy elég betegesnek mondják, de szerintem nem volt ez annyira durva. :)
0
2023. május 22., hétfő 19:36
Újabb szerzemények, ebben a hónapban feltehetőleg az utolsók:

Magyar vonatkozást nem tartalmaznak.
1
2023. május 17., szerda 18:19
Új szerzemény, ezzel kipipálva ez a remek sorozat is:

OFF:

A korábbi duplázásért pedig bocsánat.
0
2023. május 15., hétfő 19:31
Corvinus írta:

OFF:

Készülj fel egy atmoszférikusan nagyon erős, de idegörlő, lelkileg eléggé lehúzó filmre, két nagyszerű színész (Dafoe és Pattinson) alakításában.

Ha tetszett a rendező korábbi munkája (The Witch) akkor ezt semmiképp se hagyd ki. :)
1
2023. május 15., hétfő 19:31
Corvinus írta:

OFF:

0
2023. május 14., vasárnap 20:09
Argento írta:
Pöpec! :)

Köszönöm szépen.

Kettő azért csak lemaradt. :) Ezek még a héten jöttek.

Mindkét kiadvány magyar szinkronos, cseh kiadás.

0
2023. május 13., szombat 18:26
Corvinus írta:

Köszönöm szépen.

Kettő azért csak lemaradt. :) Ezek még a héten jöttek.

Mindkét kiadvány magyar szinkronos, cseh kiadás.
2
2023. május 12., péntek 20:39
Argento írta:
Heti szerzemények:

Hazai vonatkozást nem tartalmaznak.

0
2023. május 12., péntek 18:42
Heti szerzemények:

Hazai vonatkozást nem tartalmaznak.
1