Bocsánat, lehet, hogy rosszul írtam. Nekem a második van meg. A megjelenés napján vettem, biztos, hogy nem volt előtte másik kiadás. Az első változat Magyarországon nem volt kapható.
0
2017. január 20., péntek 17:14
3448
Első verzió szerintem USA kiadás, itthon is a műanyag tálcás verzióé volt az első kanyar.
Én ezt keresem rég óta! Sajnos anno nem tudtam megvenni. Aztán amikor kerestem, akkor már minden hirdetésben a másik, műanyag tokos változatot lehetett látni:
KÜLSŐ LINK
Nekem viszont az kevésbé tetszik. (Bár mindkét változatot elfogadnám már, mert az még kell a Star Wars gyűjteményembe az újabb kiadás mellé.)
0
2017. január 20., péntek 17:02
7074
"Könyv", a lapjain a lemezekkel (biztosan van ennek szakszerű neve is). Tudtommal a régi kiadás csak így volt kapható. (40.000 forintért)
0
2017. január 20., péntek 16:58
1333
Úgy értettem, hogy az a formátum, amelyben egy könyv van, és annak lapjai tartják a lemezeket, vagy a sima "ömlesztett", lapozgatós, műanyag, vastag BD tokos változat?
Értem. Köszi az info-t! Hát "egy vagyont" nekem nem ér, nem is tudok annyit fizetni érte, szóval akkor marad az angol steelbook kiadás. ;-)
0
2017. január 20., péntek 16:39
7074
Vajon hova lett Vader bal lába?
Egyébként szép ez a gyűjtemény, én simán elcserélném egy ilyenre az első kiadásomat.
0
2017. január 20., péntek 16:20
982
Ma érkezett az Xpress-ről: :)
0
2017. január 18., szerda 20:29
19952
KimchiDVD adta ki azsiban
Egy vagyonba kerult sajnos :(
De megerte :))))))
0
2017. január 18., szerda 20:24
3448
Talán még 2011-ben jelent meg, de villámsebesen el is fogyott az a 100 db.
Nem tudom tán A Vissza a jövőbe trilógia akkor jelent meg BD-n, de ez nem biztos, azt tudom, hogy valami másik nagy gyűjtemény. Vaciláltam melyik legyen, de azt hiszem jól döntöttem, azóta egyébként a Vissza a jövőbe digi is meglett. :)
0
2017. január 18., szerda 20:24
1333
No látod, az tényleg remek volna!
A mai napig bánom, hogy ~47 fontos áron nem vásároltam meg a bizonyos angol webáruházból.
(Igaz... sok ehhez hasonló remek akcióról csúsztam le a "szűk pénztárcám" okán, így emiatt valójában nem is bosszankodom, mert nem érdemes.)
Hozzáteszem... az univerzum új könyve, és az "állatos film" okán a Warner Brothers igazán megjelentethetne egy összevont, gyűjtői kiadást, rajta a "Director s Cut" változatokkal!
Ez aztán tényleg olyan franchise, amelynek címet minden körülmények között "veszik, mint a cukrot". :)
0
2017. január 18., szerda 20:19
3448
Amikor megjelent, itt a fórumban ment a számháború, hogy kinek hányas jutott, arra is emlékszem, hogy elég gyorsan elkapkodták.
Azóta sem láttam belőle eladó példányt.
Tényleg jó lett volna BD-n, na majd egyszer egy Hogwarts Collection-t lemagyarítok, ha sikerül beszerezni.
0
2017. január 18., szerda 20:17
1333
Az a nagy dobozos "Zootopia" kiadás nagyon klassz!
Melyik változat ez? Milyen néven érdemes keresnem?
0
2017. január 18., szerda 20:16
1333
Köszönöm az info-t Neked is!
Most azon tanakodom, hogy miért nem emlékszem én erre a kiadásra...!? Illetve, miért nem vettem meg.
Jó... a másik DVD gyűjtemény miatt nem volt prioritása, az biztos, de egyszerűen most tényleg nem rémlik, hogy ez mikor jelent meg... láttam-e a boltokban... stb.
0
2017. január 18., szerda 20:15
1333
Értem. Nagyon klassz kiadás! Kicsit irigyellek is érte. :)
Nekem a korábbi, nagy, fekete, "kocka" dobozos "Complete Collection" változat van meg. Az is remek darab, örülök, hogy megvettem.
De ez a könyves kiadás is klassz lett volna BD változatban! :)