Keresés

a te bd gyűjteményed

2016. december 5., hétfő 22:59
Bizony jó rajzfilm az. Én is megvettem az Xpress-től pár hónappal korábban.

A "Percy Jackson" szintén vonz, de kár, hogy a másik része nem kapható! Azzal együtt "kerek egész" szerintem. :)

Gratula az új beszerzésekhez!
0
2016. december 5., hétfő 16:13
Mai xpress pakk, felemás érzéseim vannak a Gyűrűk Urával kapcsolatban, de már ez is valami. :

0
2016. december 5., hétfő 11:37
Pont ma érkezett meg külföldről, mert nálunk nem adták ki fémben

0
2016. december 4., vasárnap 21:15
Xpress csomag.

Igyekeztem válogatni,és sikerült.

A Zöld Urai szintén egy olyan rajzfilm,amit sokaknál láttam ezért megvettem.

Nem csalódtam :)

0
2016. december 3., szombat 9:07

0
2016. december 3., szombat 9:05
Elő karácsony.

http://www.kephost.com/image/vGvQ
0
2016. december 3., szombat 8:08
Tegnap végre meglett.
0
2016. december 3., szombat 2:20
Annak kibővített változata. Ugyanazok is rajta vannak szép sorban, mint a nálunk megjelenteken (azokhoz van felirat is), viszont az új kisfilmekhez, amik erre a kiadásra kerültek fel, azokhoz már nem jár(t) magyar vonatkozás.

A 11 másik felirat nyelv mellé már nem fértünk föl. :(
0
2016. december 2., péntek 15:54
Igen, ez a szám szól a film végefőcíme alatt meg rajta van a cd-n is :D
0
2016. december 2., péntek 14:57
Sia - Waving Goodbye cimű száma keltette fel egyébként kicsit jobban a figyelmemet. Egy jó kis szám ez.

https://www.youtube.com/watch?v=XCkHMr7YQ9w
0
2016. december 2., péntek 14:54
Pfú azt láttam! Rosszul lesz fotózás közben és bemegy az egyik szobába innen láttam ezt a jelenetet. De mondom mi a reteknek van benne az :O Aztán meg mit csinál... A másik meg csak nézi oszt bekapja azt az olivabogyót anyjád! És ezt úgy kaptam az arcba, hogy nem is tudtam többet a filmről. Én sem vagyok egy régi gondolkodású egyén. A modellek világa egyébként is vonz meg amúgy is mert van sok modellen egy függőleges kis vágás.

Szóval ez egy éppen eléggé elborult látásmódú film. No lehet megnézem azért még ezt a művet :)
0
2016. december 2., péntek 14:43
Standard. Jó erősek, semmi hullámosodás a fólián.
0
2016. december 2., péntek 14:08
WOW! Nagyon szép. A Vissza a Jövőben blu-ray tokok azok a standard szélességűek vagy slim? Köszönöm!
0
2016. december 2., péntek 11:11
Upsz, mármint a The Neon Demon-ból. :)
0
2016. december 2., péntek 11:10
Nekem is!
0
2016. december 2., péntek 10:47
Pedig milyen jó kis film! Gratula.

Nekem is kéne egy példány... :)
0
2016. december 2., péntek 10:04
Az egész film olyan :) Ha lehet spoilerezni:

SPOILER

Megeszik benne a végén a főszereplőt a többi modellek, majd az egyik kiokád egy szemgolyót és apró finomságok :) Vagy egy kis nekrofília ha nem tántorít el akkor láthatod, ahogy smárol meg puncit dörzsöl egy sminkes csaj egy hullával :) Én rugalmas vagyok nekem bejött a film amúgy, Refn újabb filmjeit valamiért csípem...
0
2016. december 2., péntek 9:22
Mivel itthon ezt csak DVD-n adták ki, ezért kénytelen voltam külföldről beszerezni a BD verziót. Ezen is van magyar szinkron, mégsem adták ki. Ha kiadták volna, akkor azért itt vettem volna meg.

0
2016. december 1., csütörtök 20:39
A doboz anyaga átlagos - semmi csicsa, nekem tetszik.

Az első részbe belenéztem fél órát. A képe nagyon jó, figyelembe véve a film korát, gondolom a másik két folytatás még jobb lesz, mert az már dvd-n is így volt. Viszont az eredeti hang(dts-HD) a vártnál gyengébben szól. Igaz, teresebb mint a magyar dts, de nem olyan dinamikus. Ennek ellenére angolul fogom nézni-hallgatni, mert több mint tíz éve, mióta megvan dvd-n is, mindig így tettem. Ezért a szinkronról nem igazán tudok nyilatkozni, mert az eredeti szinkronnal még 1987. szilveszter délutánján láttam moziban. Ez olyan rég volt, hogy már nem is emlékszem rá... :)
0
2016. december 1., csütörtök 20:38
Ej ez szépséges púrpöl! A filmből láttam vlmi jelenetet youtube-on, de az olyan volt, hogy :O No mondom ez mi a csöcs!?!
0
2016. december 1., csütörtök 20:11
Klasszikus kérdés; a régi vagy az új szinkron van rajta? :) A kérdés egyben költői is volt, ne válaszolj rá. ;)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. december 1., csütörtök 20:04
Milyen a doboz? Jo minosegu?
0
2016. december 1., csütörtök 19:13
Ma érkeztek az xpress-ről. :)

0
2016. december 1., csütörtök 11:03
Nekem az Only God Forgives is rohadtul tetszett, bár a szimbolikájából semmit nem értettem, a képek meg a zene eladta :) Ez a film is pont ennyit tud, csak míg ott a thaibox világa meg az egész ázsiai feeling kicsit érdekes volt, itt a modellek világához annyira nem tudok berántani magával... Tegyél vele egy próbát :D
0
2016. december 1., csütörtök 10:57
Pedig a Drive mennyire jó volt. :)

Talán majd a következő.
0