Keresés

Minority Report R2?

2002. december 29., vasárnap 12:07
De a Suzukit szuzukinak ejtjük. És még kismillió dolgot. Az is igaz, hogy másik kismilliót nem.
0
2002. december 29., vasárnap 2:53
Mi a baj a prekrimen szöveggel? Miért cikizi mindenki?
Én is beszélek angolul, és elég sok minden zavar a szinkronokban, ez speciel egyáltalán nem idegesít.
Mert azért csak magyarok vagyunk, nem? Magyarítani ezt a PreCrime-ot nem lehetett, hát lett prekrimen. Szerintem nem rossz, sok néző a "prikrájm"-ozást nem értette volna. Elvégre a dvd-t sem dívídínek modnjuk, vagy de? :)
0
2002. december 23., hétfő 14:01
Én is tegnap este vettem észre, öröm ez a hír!!! Íme a link:
http://www.michaeldvd.com.au/Reviews/Reviews.asp?ReviewID=2411
Az ára 5500 Ft-ra jön ki, ez sem olcsó... A kiadás specifikációi nagyon jók, a tesztben pedig szinte minden kritériumra maximum pontot kapott!
0
2002. december 23., hétfő 12:36
Üdv

Az ausztrál verziót most tesztelték a micheldvd.com.au-n.
R2+R4, angol DTS + DD 5.1, magyar sztereo, magyar felirat, rengeteg extra.
Kiadási dátum január 22.
0
2002. december 11., szerda 4:47
Gaputto: nem tudom neked milyen FOX lemezeid vannak, de a nagy részükön DD5.1 hang van (a jobb filmjeiken csak 5.1, semmi surround), és jónéhány kétlemezes extra kiadás is akad közöttük. A Harcosok klubja és a Moulin Rouge! például rendesen meg van pakolva, ráadásul ez utóbbin DTS hang is van. Szóval elég furcsa, amit írsz.
0
2002. december 11., szerda 1:47
Rámész a Kazaa-ra---beírod keresésbe:Minority report---kiad bazi sok találatot---még a dvdrip-ekböl is válogathatsz---aztán töltessz!Ameddig a kiadó nem hajlandó foglalkozni vele, ez is megteszi!
0
2002. december 10., kedd 16:32
Hát az első kritika szerint a UNIVERSAL adta ki. Ha tényleg ők adták ki lesz rajta szinkron és felirat is. Viszont én szerintem a FOX adja ki. És akkor nagyon kétséges, hogy lesz rajta Szinkron, pedig szinkronnal meg egy angol DTS hanggal biztos simán elmenne. FOX-ot nem annyira szeretem, mert a filmjeiken csak angol surround hang és magyar felirat van. Pedig jó filmjeikre egy angol DD 5.1, esetleg magyar surround vagy DD 5.1 és magyar felirat kéne rá. Meg az előzetesen kívül más extra is. De én is annak örülnék ha a 2 lemezes kiadás jönne itt is ki + magyar szinkron és felirat, valamint DTS hang lenne rajta. Így biztos sokkan megvennék.
0
2002. december 10., kedd 16:31
Igaz lehet. Nálunk is március környékén várható a megjelenés.
0
2002. december 10., kedd 16:15
Hali mindenkinek!

2 héttel megelőzve az amerikai megjelenést, Angliában dec. 2-án kiadták, 2CD-s verzióban, DD5.1 + DTS angol hanggal, de no magyar felirat (Nordic kiadásnak tűnik: angol, dán, finn, izlandi és norvég felirat van csak rajta) :((

Az amazon.co.uk-n 16.99 GBP-ért mérik, tele van a dvd extrákkal...

Kedves xpress, magyar kiadás? Az amazon.de valami márciusi megjelenésrőr vizionál. Igaz lehet?
0
2002. október 30., szerda 1:07
Nem értem mi bajotok a szinkornnal - nekem tetszett. Angol tudás ide, angol tudás oda a magyart szeretem hallani.
0
2002. október 21., hétfő 13:48
Teljesen egyetértek veled! A fordítót kellett volna betenni az egyik prekog helyett abba a tejsavas fürdőbe, hadd aludjon még egy kicsit... :))
0
2002. október 20., vasárnap 16:37
remélem nem surround hangot pakolnak rá :/
0
2002. október 19., szombat 14:38
Hello!
Tegnap beszéltem az InterCommal és ez a film lesz az elsök között amit a Fox itthon szinkronnal fog kiadni nálun ( persze plusz felirat is lesz). Szerintem ez tök jó hír.
0
2002. október 17., csütörtök 18:08
Ez a Prekrimen szöveg annyira szar. Nem tudom ezt is miért kellett elcseszni. Az eredeti PreCrime sokkal jobb. Ismét egy film aminek szinkronizált verziójára nem vagyok kiváncsi...
0
2002. október 17., csütörtök 16:10
Szerintem a hazai piac idén már nem bírja el. Egyébként régóta fenn van az info, és ha tudnám, hogy lesz rajta magyar felirat, már le is adnám rá az előrendelést...
0
2002. október 17., csütörtök 14:19
Hali!

Az Amazon.com-tól ma reggel kaptam egy értesítést, hogy Amerikában december 17-én jelenik meg a Különvélemény 2DVD-s verziója 19,49 USD-ért. Kicsiny hazánkban szerintetek mikor fog felbukkanni a "Prekrimen"? ;)

Egy kis info a lemezekről:

Minority Report (Widescreen Edition) (2002)
List Price:   $29.99  
Price:   $19.49  
You Save:   $10.50 (35%)  

Availability: This item will be released on December 17, 2002. You may order it now and we will ship it to you when it arrives.

Product Details

Starring: Tom Cruise, Max von Sydow, See more

Director: Steven Spielberg

Encoding: Region 1 (US and Canada only)
Format: Color, Closed-captioned, Widescreen
Studio: Universal Studios
DVD Features:
"Minority Report: From Story to Screen": Steven Spielberg recounts his approach to the film's characters and storyline

"Deconstructing Minority Report": learn how Spielberg brought together a think tank of some of the world's most renowned minds and how this elite group conceived the near-future world of the film

"The Stunts of Minority Report": how the thrilling action sequences and stunts were created

"The Digital World of Minority Report": ILM explains the visual effects

"Final Report": a discussion with Steven Spielberg and Tom Cruise

Minority Report Archives: production concepts, storyboard sequences, production photographs, production notes, and bios

Widescreen anamorphic format

Number of discs: 2

(Bocsi az angolért, nincs most időm lefordítani...)

Üdv,

Wizzard
0