Keresés

DIE HARD 4 !!!

2002. október 20., vasárnap 19:26
indexről:

Készül a Die Hard IV. - Bruce Willis újra megmenti a világot

október 14. 10:43
[Havaria]

Bruce Willis ismét megmenti a világot a terroristáktól: készül a Die Hard filmek negyedik epizódja. A filmsztár vállalkozása, a Cheyenne Enterprises már meg is kezdte a tárgyalásokat az egyik legnagyobb amerikai filmgyártó vállalattal, a Century Fox-szal.
A tárgyalások jelenleg a puhatolózás fázisában vannak, és egyelőre az új epizód címét sem tudni. Bruce Willis azonban eltökélt és bizakodó. - Ezzel az akciósorozattal lettem igazán világhírű. Sokat köszönhetek McLean [McClane..khm] hadnagynak, most egy nagyon jó történetet találtunk ki. Már csak egy hajszál választ el minket a film létrejöttét garantáló szerződéstől. Remélem, sikerülni fog! - nyilatkozta.

0
2002. október 19., szombat 20:52
igaz, már jó lenne túllépni rajta, na meg biztos egyszerűbb egy film bukását is még a szept. 11nek tulajdonítani mint inkább vmi másnak, úgyhogy ha egy ilyen típusú film megbukik minden újságból meg mindenhonnan azt hallani, hogy a témája miatt történt...
0
2002. október 19., szombat 17:47
Ja, meg van egy csomó ami bejött, pl. az igencsak rémséges képet lefestő Sum of All Fears. Szóval Hollywood túlléphet szept 11-én, ahogy a világ is túlhalad rajta.
0
2002. október 19., szombat 17:21
hát azért az első is egy toronyról szól, a másodikban repülők is robbannak, meg mindegyik arról szólt, hogy egy robbantgató terroristát "hárít el" Willis. szóval azért volt valami benne, de igaz, hogy egy film forgatásába nem kéne beleszólnia, az a múlt, ugyanakkor az is igaz, hogy szept.-i esemény után egyik terroristás film se jött be (Rossz társaság, Igazság nevében etc.)
0
2002. október 19., szombat 2:55
Csak tudnám, mi köze a 09.11-i eseményeknek egy akciófilm forgatásához.
Úgy látszik B.W. is rájött, hogy semmi.
0
2002. október 18., péntek 20:20
aha, én is hallottam, persze furcsálltam, mert még régebben azt mondta, hogy akármennyi pénzt ajánlanának fel neki akkor sem vállalná el a szept. 11-én történtek után, de lehet, hogy mégis volt az a pénz, úgyhogy az "atlétás" visszatér...
0
2002. október 18., péntek 15:40
Pedig ez valóban aktuális hír. Több helyen is olvastam róla, és én nem a TV-ből értesültem róla.
0
2002. október 18., péntek 15:10
Az imdb nem tud róla. Az RTL híreket meg illik fenntartással kezelni. Szóval valószínűleg csak terv olyan, mint mondjuk az Elemi ösztön 2. amelyről 5 évig cikkeztek, tippelgették a stáblistát aztán jól nem lett az egészből semmi.
0
2002. október 18., péntek 2:36
Épp az imént mondták az RTL KLUB mozis műsorában hogy lesz Die Hard 4! John McClane újra akcióba száll a gengszterek ellen a sajátos stílusában! :)) YEAH! Bár itt még a 3. rész sem jelent meg én már ezt is nagyon várom! :))))) DIE HARD RULZ! :)
0