Persze nem azért, mert a hajó közben elsüllyedt. :D
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2013. szeptember 20., péntek 11:55
16099
Szüleim voltak egyszer így, azóta is emlegetik. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2013. szeptember 20., péntek 11:55
16099
Megtörtént események alapján készült a film. :-)
Ennyit elárulok! :D
0
2013. szeptember 20., péntek 11:49
52685
Köszi! A címet már olvastam, de egyelőre nem tudok róla többet.
most posts by TM
0
2013. szeptember 20., péntek 11:48
52685
Isztriára pont nem járok, egyszer elég volt, de köszi, lehet, hogy egy ilyen hajóútra egyszer befizetek, biztos nagy élmény lehet a tenger felől megközelíteni Velencét. :)
most posts by TM
0
2013. szeptember 20., péntek 11:31
16099
Kedves TM!
Ha már a múltkor olyan kedvesen ajánlottál nekem Nic filmet, úgy most megteszem én is. Szóval ajánlom figyelmedbe nem a legújabb, hanem eggyel korábbi filmjét a The Frozen Ground -ot.
Nem egy túl nagy valami, de érdekes és nézhető. Nic pedig egészen jól és valóságosan alakítja a karakterét, így bátran ajánlom! ;-)
0
2013. augusztus 30., péntek 11:57
16099
Az igen...! :) Mi tart vissza? :) Rovinj-ból megy hajó Velencébe. :)
0
2013. augusztus 30., péntek 9:51
52685
Szívesen! Nem, sajnos még nem vetítik, de ha ma kiutaznék Velencébe, akkor a helyi filmfesztiválon megleshetném. :)
most posts by TM
0
2013. augusztus 30., péntek 8:42
16099
Üdv TM!
Köszönöm szépen, amint lesz rá lehetőségem megnézem. Ez a legújabb filmje? Te láttad is már ezek szerint?
0
2013. augusztus 29., csütörtök 0:48
52685
Szia Tadi!
Ajánlom figyelmedbe Nic új filmjét! A címe: Joe.
most posts by TM
0
2011. december 8., csütörtök 19:54
16099
Ez egy régi történet. :) Annak idején nem csak a moderátorok tudtak topikot nyitni, hanem minden jött-ment ember. És mivel a film még annak idején, mikor a topik megnyílt, nem volt még kapható, így ÉN nyitottam ezt a fórumot ennek a filmnek. Így lett az, hogy az általános fórumok között szerepel ez.
0
2011. december 8., csütörtök 18:04
6925
Én elsősorban azt nem értem,egy filmes fórum mit keres az általános fórumban...
0
2011. december 7., szerda 20:51
7076
Andrewnnak igaza van! Holnap már te is úgy nevetsz magadon, ahogy most mi rajtad. :)
0
2011. december 7., szerda 20:16
16099
"A hozzászólásaid nagy része hasznos egyébként, szóval semmiképp ne hallgass."
Na, ha ezt tényleg komolyan gondolod, akkor nagyon jól esett.
0
2011. december 7., szerda 20:15
8977
Azt olvastam, szerintem poén volt. Néha tudni kell nevetni magunkon is. A hozzászólásaid nagy része hasznos egyébként, szóval semmiképp ne hallgass.
0
2011. december 7., szerda 20:13
16099
Van egy iszonyatosan jó szöveg benne. Amikor Nicolas Cage kicsit elszáll, akkor a drogos csajszi odaszól hozzá:
- Mérd meg a pulzusom... - Tökéletes. Kettőt ver percenként.
:-D
0
2011. december 7., szerda 20:12
16099
Nincs bajom, de kicsit idegesít az, hogy most már bármit írok bárhová, akkor mindig kapok egy negatív kritikát. Pedig nem feltétlen mindig velem van a baj. Tegnap is értelmesen kérdeztem a Monty Python topikban, hogy ki tudna nekem dobozról képet küldeni. Persze ott is megtaláltak, hogy "melyik számot kérem..." Kicsit unom már. Fogjam be a pofám és hallgassak?
0
2011. december 7., szerda 20:10
8977
Egyébként neked mi bajod van, ha szabad kérdeznem? Ki mondta, hogy közellenség vagy? Üldözési mánia, vagy mi? Csak felhívtam teljesen normálisan a figyelmedet valamire, ami szerintem nem ide való.
0
2011. december 7., szerda 20:09
13392
A holtak útjáról az jut eszembe, amikor nekiálltam egy eposzi méretű filmélménynek, hisz a borító 153 percet ígért, ám végül 113 perc (1:53) lett belőle. Furcsálltam is, hisz teljesen befejezés-szagú volt az utolsó jelenet, mégsem hittem neki, gondolván magamban, még van úgyis negyven perc. No de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ez az egyik kedvenc Nicolas Cage-filmem.
0
2011. december 7., szerda 20:08
16099
Jó, akkor majd Xpress törli a hozzászólásomat, nem azt akartam reklámozni, hogy milyen írott filmjeim vannak. Mert csak azért vannak ezek, hogy teljesebb legyen a Nicolas Cage gyűjteményem az eredeti lemezek mellett. Sajnálom, ha ezzel megint akkorát ütöttem rajtatok, hogy megint én lettem a közellenség.
0
2011. december 7., szerda 20:06
8977
Az, hogy van valamid, meg az, hogy kiírod, hogy nekem ezek vannak, szerinted ugyanaz? Ugyan már, rutinos fórumozó vagy te, nem kaptak már hideget-meleget azok, akik írott dolgokat reklámoztak? Hozzáteszem, teljesen jogosan.
0
2011. december 7., szerda 20:04
16099
Ezek olyan kiadások, melyek ilyen formában nem jelentek meg itthon. Neked ilyenek biztos nincsenek...?!!!
0
2011. december 7., szerda 20:03
8977
Mondjuk nem tudom, hogy jön a Leaving Las Vegas topicba az, hogy milyen írott lemezeid vannak.... de biztosan idevaló akkor....
0
2011. december 7., szerda 20:01
16099
Ezek nem jelentek meg Magyarországon, kit sértettem meg megint?