Keresés

Nicolas Cage: Las Vegas, végállomás

2011. december 7., szerda 20:01
Ez most megint miért baj? Itt semmit nem lehet?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. december 7., szerda 20:00
Biztos vagy benne, hogy ezt itt kellene?
Van ilyen, hogy e-mail, telefon.... de tudod ezt te is szerintem.
0
2011. december 7., szerda 19:58
TM!

Ilyenek vannak:

WINDTALKERS - DD 2.0 MAGYAR / ANGOL DD 5.1 + ANGOL, MAGYAR FELIRAT
BRINGING OUT THE DEAD - DD 2.0 MAGYAR / ANGOL DD 5.1 + ANGOL, MAGYAR FELIRAT (ez azért lehet érdekes, mert az eredeti DVD-n nincs magyar felirat)
TRAPPED IN PARADISE - DD 2.0 MAGYAR / ANGOL DD 5.1 + ANGOL, MAGYAR FELIRAT
VAMPIRE S KISS - MAGYAR ÉS ANGOL DD 2.0 / ANGOL, FRANCIA FELIRAT
GUARDING TESS - MAGYAR DD 2.0 és ANGOL DD 5.1 + ANGOL, MAGYAR FELIRAT
PEGGY SUE GOT MARRIED  - MAGYAR ÉS ANGOL MONO + MAGYAR FELIRAT
MOONSTRUCK - MAGYAR ÉS ANGOL DD 2.0 / ANGOL FELIRAT
VALLEY GIRL - CSAK MAGYAR SZINKRON
LEAVING LAS VEGAS - MAGYAR DD 2.0 ÉS ANGOL DD 5.1 / MAGYAR ÉS ANGOL FELIRAT (ez is azért érdekes, mert a magyar kiadáson csak stereo angol hang van)
BIRDY - MAGYAR ÉS ANGOL DD 2.0 + MAGYAR FELIRAT
KISS OF DEATH - MAGYAR DD 2.0 és ANGOL DD 5.1 + MAGYAR FELIRAT
IT COULD HAPPEN TO YOU - MAGYAR DD 2.0 és ANGOL DD 5.1 + MAGYAR, ANGOL FELIRAT
FIRE BIRDS - MAGYAR DD 2.0 és ANGOL DD 5.1 + MAGYAR ÉS ANGOL FELIRAT

Ennyim van.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. szeptember 6., kedd 21:04
filmjéne = filmjének
0
2011. szeptember 6., kedd 21:03
Akit érdekel, Nicolas Cage soron következő két filmjéne poszterei:

0
2007. szeptember 8., szombat 20:53
jó film, bár a vége elég nyálas, három jelenetre emlékszek belőle, ami nagyon király
1. amikor Cage botrányt csinál a kaszinóban, és azt ordibálja hogy én vagyok az apja
2. zsibbadt kefe a lerobbant motel medencéje mellett, részegen. marha jó, amikor összetörik az asztalt, és cage röhög.  
3. ez most ez se jut eszembe, francba
0
2007. szeptember 8., szombat 19:52
Ez mondjuk valóban jó lenne, ha megjelenne.
0
2007. szeptember 8., szombat 19:31

ez egy hatalmas film sztem,nagyon jó lenne ha megjelenne itthon is!
0
2007. szeptember 8., szombat 19:28

Mostanában próbálom bepótolni régi nagy hiányosságaimat, és ma ez is köztük volt. Különösképpen örültem, hogy megnézhettem, mert ugye már mindenki tudja, hogy a kedvenc színészem Nicolas Cage (eltekintve a legújabb 3-4 filmjétől). Illetve, hogy ezért a szerepéért kapta meg 1995-ben Nicolas Cage az Oscar-díjat. Nem firtatom, Cage valóban egyik legjobb szerepét nyújtja a filmben, egy igen különös és érdekes filmben. Egy lecsúszott író, akinek egyetlen biztos pontja az életében, az alkohol. Sok filmet láthattznk már, amiben az alkohol mennyi ember életét változtatja meg, ill. mennyi ember süllyed le a mélypontra. Nem egy egyszerű film, de annál is érdekesebb. Elisabeth Shue szintén jól alakította a szerepét, és a történetben a 2 főszereplő egymásra talált. Nem bánja meg szerintem senki, ha egyszer megnézi a filmet, kicsit bele kell mélyedni jobban, mint egy átlagos filmbe, de higgyétek el, megéri megnézni. Főleg Cage miatt!

10/7
0