Keresés

Rengetegszer feltett és még többször megválaszolt kérdések

2002. november 30., szombat 21:28
Kedves XPRESS !

Itt is megkerdezem hatha az elozot nem vettetek eszre ! Tobb itteni ismerosomet is erdekelne a valaszotok !
Tudtok megrendelest az USA-ba tovabbitani ? Ha igen, akkor mi a modja a megrendelesnek, fizetesnek.....stb. Egyenlore a bejelentkezesnel meg az igazi (USA) cimet sem lehet megadni! :-(
Koszi
0
2002. november 26., kedd 16:58
Wowwww. Az hiszem ez új rekord, hogy a dec. 27-re írt dvd-k közül 18 (!) került be a bizonytalan megjelenésűek közé !!! Így azért elég nehéz tervezni karácsonyra... Most már kíváncsi vagyok, hogy a dec. 3-4-re tervezett 20-22 filmből melyik az az 5-6 ami meg is jelenik :(
Így nem igazán fog fellendülni a magyar dvd piac...
0
2002. november 26., kedd 11:10
Kedves OddMan!
A Fox egyelőre nem jelezte, hogy tervezne akciót a filmjeivel. Szóval belátható időn belül nem hiszem, hogy lesz akcióban az említett film.
0
2002. november 26., kedd 11:02
Kedves Xpress!
Várható, hogy akciósan lehet megkapni a Braveheart című filmet a közeljövőben?
Előre is köszi a választ!
0
2002. november 26., kedd 8:58
Az előzetes rajta van, csak úgy kell előimádkozni (húsvéti...). A második lemez jelenet-választásos menüjének legvégén, úgy kb. a kép jobb alsó sarka körül van egy torony-szerűség, ha erre rámászol, innét indíthatod - Jackson konferálja fel.
0
2002. november 24., vasárnap 19:39
A Gyűrűk Ura bővített változatának a lapján, bal oldalon, az extrák közt, ki van írva többek közt a Két torony előzetese. Csakhogy én se a DVD-n se a részletes extra leírásnál nem találtam ilyet. Most rajta van, vagy nincs rajta az előzetes és az Enya videóklipp?
0
2002. november 21., csütörtök 19:06
Kedves Beric! Bocsánat, nem vettük észre a kérdésed. Nem csak lesz, de már van is. Sőt, raktáron is van.
0
2002. november 21., csütörtök 19:03
Továbbra is az volna a kérdésem, hogy lesz-e Koltai Róbert díszdoboz??!
Kösz
0
2002. november 20., szerda 16:23
Indiszkrét vagy.
Azt tudom megmondani, hogy országosan mennyi megy el az igazán csúcs filmekből. Kb. 20.000 (húszezer) darabnál van a plafon, ennyit talán 2-3 filmből adtak el országosan, utána jönnek a további nagy filmek, amelyekből 8-10 ezer fogyott (van kb. 10-15 ilyen film), az átlagos sikerfilmek (20-30 db.) legfeljebb 4-5000 példányban fogynak, aztán néhány tucat címből el lehet adni 2-3000 darabot, de a többségből jó, ha 1-2 ezer fogy. Persze rengeteg olyan film is van, amiből néhány százat lehet csak eladni országosan (tehát ezek országos számok, még mielőtt azt hinné valaki, hogy máris valamelyik trópusi szigetről irányítjuk a céget.)
0
2002. november 20., szerda 16:12
Xpress!
Azért kíváncsi lennék az igazán jó filmekből v. ALL-TIME filmekből szám szerint mennyi megy el, ha nem vagyok indiszkrét?!
0
2002. november 20., szerda 16:08
Xpress!
Azért kíváncsi lennék az igazán jó filmekből v. ALL-TIME filmekből szám szerint mennyi megy el, ha nem vagyok indiszkrét?!
0
2002. november 19., kedd 7:54
A régiókódmentesítés itt a legegyszerűbb, csomó szoftver van a neten.
0
2002. november 18., hétfő 23:50
amennyiben a dvd-rom, és a szoftver régiófüggetlen, akkor igen.
0
2002. november 18., hétfő 22:37
én egy technikai kérdést tennék fel amit már biztos 100-an kérdeztek

Szóval le lehet játszani amerikából hozott DVD-ket DVD-ROMban?? és ha igen, az se baj hogy NTSC?
Valaki legyenszives gyorsan válaszoljon nekem! :) köszi!
0
2002. november 16., szombat 19:00
Xpress:kérdésem, hogy a premierpark.hu-n látott Koltai interjúban kiderült:lesz egy díszdoboza a mi bakterunknak!! Elöreláthatólag mikor és mennyiért (mert változtatnom kell akkor a Sose halunk meg rendelésemet!)?

Köszke
0
2002. november 14., csütörtök 16:48
hopp, latom, kozben par kerdesre mar volt valasz, csak nem olvastam vegig a forumot, sorry! :-)

B
0
2002. november 14., csütörtök 16:40
Xpress: ez igy 22-es csapdaja, vagy mi a szosz... lehet, ha felebe kerulnenek a lemezek, akkor lenne minden filmre fix. 10ezer vasarlo, itthon is? ;-)
0
2002. november 14., csütörtök 16:29
Xpress: """a DVD-szabvány sem teszi lehetővé, hogy csak DTS-ben legyen fent egy nyelv - a DD változat kötelező.""" ez is erdekelne, tudnal egy kicsit bovebben irni errol, hogy ez miert van igy? (amugy meg nekem sincs, nemhogy DTS, de meg DD erositom sem, csak egy sima stereo - de asztali lejatszom mar legalabb van! (es nem a windowsom kepet tv-re exportalva kell "elveznem" a filmeket ;-))

es masik kerdes: akkor most egesz torokorszag es az osszes arab allamok angol + MAGYAR szinkronos DVD -ken elvezik a vissza a jovobe c. filmeket? ;-) vagy kapnak ok kulon, angol + torok, ill. angol + arab verziot, a sajat piacukra keszitve, de mellesleg - ha valahol, valahogy hozzajutnak - azert a mienket is meg tudjak nezni (arab, torok, stb. felirattal)? vagy hogy mukodik ez?

B
0
2002. november 14., csütörtök 16:21
xpress: MIIB -et orommel hallom, lehet tudni mar valami pontosabbat, mert rakerestem, de itt meg nem talaltam az adatbazisban! :-( pedig mar epp el voltam keseredve, hogy iden mar nem is lesz tobb ertelmes DVD megjelenes, most meg kapunk egy EpIIsode-ot, esetleg meg egy Tanura is beruhazok (termeszetesen a U2 bestof DVD is be van tervezve... ;-)), de aztan kifujt a filmipar... :-)
0
2002. november 14., csütörtök 16:18
juteszembe, beharangozas! emlekeztek meg, hogy hanyszor hangzott el a nyaron "egy DVD mind felett", mikor a sima verzio megjelent a Gyuruk Urabol? akkor most, mikor az _igazan nagy durranas_ kijott, miert volt ekkora hallgatas rola a mediaban?? no, nem mintha engem ez annyira zavarna, csak kivancsi vagyok, hogy mukodnek ezek a dolgok belulrol... ;-) lehet, hogy azert, mert aki egysegsugaru vasarlo, az ugyis megvette a sima ketlemezest, nem is akar a temaval tobbet foglalkozni, aki meg FAN, az meg ugyis tud rola, hogy jon a 4 DVD (mind felett), es almabol felkeltve is azt fujja, hogy "nov tizenketto"! ;-)

udv, B
0
2002. november 14., csütörtök 13:40
Hogyan lehet törölni a megrendelt (feldolgozás alatt álló) dvd -k közül. A "Rendelések státuszának áttekintése, illetve rendelések módosítása" alatt nem találtam semmi olyat, amivel törölni tudnék.

Megrendeltem valamit, amiről kiderült, hogy a szállítási időpontja hirtelen (az eredeti 1-3 napról) , a megrendelést követően, bizonytalanná vált. Szeretném kitörölni. Inkább elballagok ezért az MM -be.
0
2002. október 25., péntek 1:11
Xpress: én egy egész más témában írtam nektek a lentebb említett e-mail címre, de fontos lenne, hogy válaszoljatok ( nem hinném, hogy fórumtéma lenne ). köszi!
0
2002. október 24., csütörtök 23:37
Csak DTS nem lehet:
Igaz. Anno a DVD szabványba nem került bele a DTS, csak a DD a PCM és az MPEG. Minden DVD lejátszó tartalmaz DD dekódert, persze azokban amelyeken nincs 5.1-es kimenet  csak a downmixet tudó olcsóbb verzió van.

Darkman:
Csak egy apró kiigazítás.
"...azt mondom hogy
mindenféle hangrendszerben legyen ott a hang (DTS ES Discrete, DTS ES
Matrix 6.1..."
Ezt azért felesleges külön írni, mert a Discrete lemezeken is MINDÍG rajta van mátrixolva is a plusz hátsó csatorna kompatibilitási okokból.
0
2002. október 24., csütörtök 21:34
A rendeléssel kapcsolatos kérdésekkel kapcsolatban mindenképpen arra az e-mail címre érdemes írni, ezen a címen érhetők el ugyanis azok a kollégáink akik a rendeléseket feldolgozzák, feladják stb. Az információs oldalon található telefon is náluk csörög.
Egyéb kérdésekben - pl. mikor jelenik meg ez, vagy az a film - a fórumot érdemes használni, az ilyen kérdésekre a tényleges rendelésfeldolgozással foglalkozó kollégáink kevésbé tudnak válaszolni, viszont itt a fórumon több kiadó képviselője és mi is folyamatosan "jelen vagyunk".
0
2002. október 24., csütörtök 21:15
Érdeklődnék,hogy az info@xpress.hu e-mail címre érdemes írni,ha valamilyen problémám van? Mert választ onnan eddig még soha nem kaptam.
0